Eşim aldatıyor olabilir mi?

Eşimin beni aldattığıyla ilgili kafamda soru işaretleri var, biz iki senedir evliyiz. Ben 30 yaşındayım, o 34. Yakalamış değilim, fakat bazı durumlar dikkatimi çekiyor. Eve gelince telefonu hep kapalı; normal hat sadece WhatsApp ve sosyal medyalar açık. Eve geldiğinde normal aramalara kapalı oluyor. Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor ve telefonunu elime almama izin vermiyor; telefonu şifreli. Bunu da işine bağlıyor: Akşamları telefon çalsın istemiyormuş, esnaflarla özel mesajları varmış, küfürlü falan oluyormuş, görmemi istemiyormuş. Bugün ise soruyu sormamı sağlayan şey şu oldu Sabah evden çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde Hoş geldin. deyip sarıldım. Sarılınca fark ettim, şampuan kokuyordu; saçları nemliydi, duş almış gibiydi. Ben sarılınca da hemen çekildi. Hayatım, yorgunum, aç değilim, uyuyacağım. dedi. Ben de Saçların şampuan kokuyor, nemli. dedim. O da işteyken saçlarına şekil vermek için suyla ıslattığını, kokunun ondan geldiğini söyledi. Ama eminim, gerçekten şampuan kokuyordu; hem teni hem saçı. Bir de aşırı derecede, evi saracak kadar parfüm sıkmıştı. Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi. İlk defa kıyafetlerini direkt kirli sepetine attı; çok parfüm sıktığı içinmiş. Kafam çok karıştı. Sizce de böyle bir durum olabilir mi?

Güncellemeler
5 ay
Peki şimdi ben ne yapacağım? Sorsam, biliyorum inkâr edecek. Elimde hiçbir kanıt yok, sadece davranışları değişti. Telefon konusunu açınca da sürekli kavga çıkarıyor, tersliyor. Biz 7 yıldır birlikteyiz, sen artık bana güvenmiyor musun? diyor.
Eşim aldatıyor olabilir mi?