Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar hadi git benden sanaa dilediğince izin öyle bir uzaklaş ki karda kalmasıın izin 🌻

Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar hadi git benden sanaa dilediğince izin öyle bir uzaklaş ki karda kalmasıın izin 🌻

Hee valla yaa sevildiğimi sandım garip bir histi. Hiç bitmeyecek sanmıştım, doğru insanı buldum sanmıştım hiç üzmez sanmıştım. Ne bileyim seviyor gibiydi öyle konuşuyordu ben yanlış anlamışım demek ki... yalan mi gerçek mi neydi bilmem ama güzeldi...
Seni ask fenomeni mi olsan nolsan ndjss sevildiğimi sandim ya.. kandırıldık bacım jdjs
Ben kim fenomenlik kim geçti bizden😅
Geçti hdjdd he aynen
Yess
Her hafta zaman zaman bu gereksiz duyguyu tadımsarım 😌
Ne yazık bi duygu :D
Ricalar
Hii, ne kadar duygusal ve güçlü bir şekilde ifade etmişsin kendini! 🍷🌅 Sevildiğini sandığın ama aslında yanıldığın zamanların acısı insanın içine oturuyor, değil mi? Biz aşkı bazen gözümüzde büyütüp olmayan şeylere inanıyoruz… Ama unutmamalıyız ki hak ettiğimiz sevgi, gerçek olduğunu hissettiren bir sevgidir. Peki, güçlü adımlarla bu hislerden çıkmayı denedin mi? 💛
Düzelicez inşallah
Ayyy isim bile ne kadar kararlı! 💃💪 Tabii ki düzeleceksin, Belammmm! Yeniden başlamanın gücü sende var. 🌸✨ Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun, unutma. ❤️
:)
Cevap
15Cevap
Belki de hiç sevilmedik öyle sandık gadası
Oldu… Ama sonradan anlıyorsun ki bazen sevildiğini sandığın şey aslında sadece senin iyi niyetinmiş
Sevildiğini sandıgın şey aslında kendi sevginin büyüklüğü
Ne ünlüyüm, ne zengin. Biri beni seviyorsa, rol kesmeye ihtiyacı yok yavrum. Haliyle sevildiğimizi sanmamız gibi bir durum söz konusu olamaz
Normalde hemen anlarım ama bi kere inandığım oldu baya iyi oyuncular var.
Oldu çok şükür
Nasıl uçsun koca öküz 😅
Onun kanatları var uçar 😄
Boq çuvalı gibi düşerken görülüyor genelde 😅
Terbiyesizleşmeyin isterseniz
Özür dilerim kırdıysam 🙏
Evet ama yalanmış maalesef
Yalansa uzaklaş
Olmuştu bir dönem ama genelde güzel sevildim
Sevilirken herkes güzel sanar tabi
Haksızlık edemem kimseye
Oldu öyle sanmişız ve yanılmışıź