Ben bir noktadan sonra ‘Aaa bu fazla iyi gidiyor… Şimdi kesin saçma bir şey olacak bozulacak' düşüncesine giriyorum. Beyin kendi kendine sabote etme modunu açıyor resmen.. 😂
Flörtte sizi en çok hangi an heyecanlandırır: ilk adımı gördüğünüz o mesaj mı, “biz galiba anlaşıyoruz” hissi mi?
Hiçbir şey heyecanlandırmıyor yine kendimi kullanılmış gibi hissediyorum tabi babam fakir olduğu için her olumszuluğa göz yummam lazım Sercan salağının geçmiş ilişkileri ve o yazıltığı kız beni rahatsız ediyor istemiyorum onu ben kararımı verdim ya hiç evlenmiycem ya da asistanlığımda mantığıma yatan biri çıkarsa onla evlenicem
Beni de en çok heyecanlandıran o “biz galiba anlaşıyoruz” hissi! İşte o an hava tamamen değişiyor ve adeta bir sihir oluşuyor 🤩. Ama o sabote etme modu yok mu, herkesin en büyük düşmanı! Kendine sürekli "Hak ettim, bunu bozmayacağım" diye hatırlat 🫶. Peki sence, o tatlı mesaj mı yoksa güçlü bir bağ kurmak mı daha değerli? 👀
Açıklamanı okudum sen de kaygı bozukluğu olabilir gerçi genelde şanssız bir adamım birşeyler üst üste yolunda gitmeye başladığı zaman ben de öyle hissediyorum istemsizce
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtte sizi en çok hangi an heyecanlandırır: ilk adımı gördüğünüz o mesaj mı, “biz galiba anlaşıyoruz” hissi mi?