Gurur ilişkiyi başlatmadımı?

Arkadaşlar kıza açıldım ama kaybetme korkusu ile açıldım. Yani senden galiba azcık hoşlanıyorum normal kalalım olur mu vavsv dedim. O da bana;yok bee problem değill takıl kafanın estiği gibi unuttum dedi. Ve bi hikaye attı ama genel olarak. Hikayede de kahve içelim müzikli yabancı bi de kendisini atmıştı. Kafe konumu vs vardı. Ama ben anlayamadım. Çünkü bana özel atmamıştı hikaye olarak attı bana değildir dedim. Zaten sözlü red yedim dedim. Bide hikaye attı o başkası vardır dedim. Sonra bi hafta sonra kafamı karıştırdı tekrar çok net bi şekilde açıldım ona ama o yalpalayıp kaçamak hoşlandığım birisi falan yok ama seni arkadaş görüyorum dedi. Gurur yapmışt gibi dimi. Çünkü sanki ben açıldım o davet etti ben gitmedim reddettim gibi oldu. İkinci açılmada o reddetti. Neden yaparsınki ben netlik istedim ikincide ama bana direkt red e desene bi yüzyğze konuşalım vs. Abi nasıl anlayabilirdimki bana olduğunu. Zaten yazarak takıl kafana göre unuttum dedi. Eee. şu an bitti aramız yok. Kendisini hallı buldu suç bende kaldı soğudu benden. Duygusal olgunlukla değilde bilmecelerle beni yordu. Bende panikle kendimi kaybettim soğudu

Gurur ilişkiyi başlatmadımı?