Aşk İlişkileri Tek erkek olarak teklif aldım bu normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanıdık olsun sosyal medyadan olsun böyle teklifler geliyoAranızda da var mı böyle erkek cidden Tek erkek olarak teklif aldım bu normal mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O tür yerlerde geziyorsan bu teklifi almış olman normaldir zaten. Pazarda tezgahta duran limonun illa bir alıcısı olur nihayetinde 0 1 Yorumla Soran 5 ay Gezme değil de işte buluyorlar Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu yeni bir şey değil. Ben bunu ilk kez yaklaşık 25 sene önce duydum. Benden öncesi de vardı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay bizim düzgün ahlak sahibi hayatımız var yani birinin o teklifi yanaşıp söylemesi zor 0 3 Yorumla Soran 5 ay Öyle rahat diyorlar ki Yorumla Cevap sahibi 5 ay Enteresan Yorumla Soran 5 ay Evet öyleEn sonunda kabul edip bir hevesimi alsam mı Yorumla
Erkekler Ne Diyor
O tür yerlerde geziyorsan bu teklifi almış olman normaldir zaten. Pazarda tezgahta duran limonun illa bir alıcısı olur nihayetinde
Gezme değil de işte buluyorlar
Bu yeni bir şey değil. Ben bunu ilk kez yaklaşık 25 sene önce duydum. Benden öncesi de vardı.
bizim düzgün ahlak sahibi hayatımız var yani birinin o teklifi yanaşıp söylemesi zor
Öyle rahat diyorlar ki
Enteresan
Evet öyle
En sonunda kabul edip bir hevesimi alsam mı
Salla mk