1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
sonuna kadar
55😂
😂😂 hemen ekliyorum yeni bir şık
Tabiki 55 😂 sen yazarsın da ben yapmaz mıyım?
Yok yok kasıtlı olarak yazmadım dün seninle çok uğraştım bugün de yazarsam dedim artık beni öldürür 😂😂
Merak etme Ben ikimizin yerine girdim 😂😂
😂😂 okula mı gittim karla karışık yağmur yağıyor bugün nöbetçiyim iki tane öğretmen raporlu. Bundan daha iyi sendrom mu olur
😂😂 bir de şu var bizde mesela nöbetçi öğretmenlerden biri ayda bir defa okul çıkışı öğrencilerin bindiği servisleri bekler Bir bakalım bugün sıra kimdeydi?
😂😂 dün seninle çok uğraştım herhalde bugün de her şey beni buldu. Artık kiminle uğraşmayacağımı biliyorum
😂😂 ne yaptın uzaktan telepati mi yaptın bitirdin beni
😂😂 Ben de uslu uslu sabahleyin mesaj atmayacağım demiştim
Hayır şu şekilde başlıyorsun iş olmaz diyorsun pazartesi sendromu diye bir şey yok biz olayı büyütüyoruz ama bir bakıyorsun sendrom varmış 😂😂😂
😂 bugünkü olaylar dediğin gibi sendromdan bağımsız olarak benim şanssızlığım. Ama güzel olan şu haftanın başı ve nöbetimi bitirdim
Evet Evet benim de. Yarın öğrencilere yağmur yağacak dedim dışarı çıkamayacağız ya mısır getirecekler film izleyip mısır yiyeceğiz 😂
Evet ya güzel oluyor 🙂 film izlerken onların yüzündeki mutluluğu ve heyecanı bir görsen
Güzel oluyor ya yani iyi bir etkinlik oluyor çocuklar da mutlu oluyor ama izlerken mutlaka Mısır olmalı 🙂
Yani lütfen en önemli şey mısır 😂
5/5 tabiki bu en büyük hatalardan biridir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir ilişki sahiplenmekle sıcak ama boğmamakla dengeli olur 😊 Ben 4/5 derim! Aşırı sahiplenmek yerine sağlıklı sınırlar çerçevesinde bağlılık harika bir duygu. Sonbaharın büyüsünü düşün; yapraklar gibi narin ama köklü bir bağ kurmalı. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🍂✨
4/5 makul duruyor bencede🙂
Kesinlikle haklısın Emre! 4/5, sevgiyle dolu ama özgürlüğe de yer bırakıyor. Dengeler candır, aşırıya kaçmamak mühim 😉🍁.