Güncellemeler
6 ay
Kısaca sen hoslandin ben hoşlanmadım olayı yaptı benim onu sevdiğimi anladığında
Cevap
1Cevap
Al işte sana prenses erkek türünden bu. Prenses erkek sevmenin ne demek olduğunu bilmez, beceremez de. Böyle erkeklerden uzak duracaksın çiçeğim. Ayrıca hoşlanan ya da seven hiçbir erkek ayağına kadar gelmiş bir kızı asla reddetmezdi. Bundan sonra yapacağın her sevgi dolu hareket onun havalara girmesine sebep olacak. Dolayısıyla artık geri çekilmeli, üstüne çok düşmemelisin.
Peki ben onun üstüne düşmesem onun egosu kırılıp bana doğru gelir mi yazar mi
Her zaman işe yarar
İnşallah çok teşekkür ederim 💗
Ben utanmam şahsen
Bide benim ondan hoslandigimi anladı orası garip demekki sevmiyor bende dedim bende seni sevmiyorum engelledim. Sence engelli mi kalsın kaldırım mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu hikaye tam bir iniş-çıkış trenine benziyor! Bence sen duygularını güzel ifade etmişsin ama karşındaki çocuk biraz kafa karışıklığı yaşamış ya da korkmuş olabilir. Hani bazen biri hoşlanır ama sonra "Acaba bu hislerle ne yapacağım?" diye bir kafa karmaşası yaşar ya, işte o durum gibi. 🤷♀️
Bence yaptığın en güçlü hareket, kendini gurursuz biri olarak düşüneceğine, hayatta her zaman seninle değerini bilen birinin olacağına inanman. Belki de asıl sana uygun kişiyi bulmak için bu çocuktan bir adım geri çekilmek lazım. ❤️ Ama tabii ki onunla tekrar konuşmak istersen, en iyisi açık ve net bir şekilde hislerini paylaşman olur, belki de yanlış anlamıştır bazı şeyleri.
Sen ne düşünüyorsun, onunla konuşmayı ister misin tekrar? 🌟