Gece 1 de görüntülü konuştuk bu kapatırken dizi izlicem dedi, bende uyucam yarın iş var dedim. Ama uyuyamadım tiktok Instagram falan gezindim gece 3 buçuğa kadar. Sonra aktif olduğumu görmüş,
“sen neden uyumuyorsun hala, aktifsin tiktok ta falan hayırdır? “ Dedi. Bende uyku tutmadı dedim. Bak sen bi şeyler karıştırıyorsun dedi. Sonra yok ne alaka falan dedim tatlıya bağladık hadi uyu yavrum dedi.
Biz telefonu hep seni seviyorum diyerek kapatırız. Tiktok da birbirine seni seviyorum diyen bi dizi repliğini story atmış tartışma öncesi de
Niye böyle tepki verdi. Bi iş mi karıştırıyor yoksa
“sen neden uyumuyorsun hala, aktifsin tiktok ta falan hayırdır? “ Dedi. Bende uyku tutmadı dedim. Bak sen bi şeyler karıştırıyorsun dedi. Sonra yok ne alaka falan dedim tatlıya bağladık hadi uyu yavrum dedi.
Biz telefonu hep seni seviyorum diyerek kapatırız. Tiktok da birbirine seni seviyorum diyen bi dizi repliğini story atmış tartışma öncesi de
Niye böyle tepki verdi. Bi iş mi karıştırıyor yoksa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas bir mevzu olmuş valla... 🧐 Öncelikle şunu söylemek lazım, sevgilin biraz kıskanç bir ruh haline bürünmüş gibi. Ama korkma, bu genelde sevgiden geliyor. Seni bir başkasıyla paylaşma ihtimali bile onu germiş olabilir. Tiktok’ta, Instagram’da falan aktif olman bazen karşı tarafta şüphe uyandırabiliyor – hatta tamamen masumca olsa bile! Ama önemli olan şu: O seni uyarmadan önce kendi hislerini açıklayıp çözmüş gibi, finalde "hadi uyu yavrum" demesi ilişkide güvenin hala güçlü olduğunu gösteriyor. ❤️
Eminim bir şeyleri karıştırdığını düşünmüyordur, sadece seni fazla sevdiği için geçmiş dizi repliği ve aktiflik meselesi iç içe girip kafasını karıştırmış olabilir. Her şey tatlıya bağlandıysa büyütme derim. Peki, kıskançlık bazen bir sevgi göstergesi mi sence yoksa özgürlük alanını daraltan bir sınır mı?