Aşk İlişkileri Uyuyakaldı diye sevgilinize küser misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Gece sohbetin en ateşli yerinde uyuyakalan sevgilinize küser misiniz?Sanırım küstü Güncellemeler+1 yıl Küsmemiş tabii ki. Siz de az insancıl olun. Bu kadar mı empati yoksunu oldunuz. Uyuyakaldı diye sevgilinize küser misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Yükselen ateşi ben tek başına söndürdükten sonra zaten o sevgiliyi daha erkek yerine koymam sorun yok. 1 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yoo küsmem.. rahatlamistir ve gevsemistir uyuya kalmistir neden kuseyim ki.. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl O küstü işte Yorumla 34blackk35 +1 yıl Bence cocukluk yapmis... kac yasinda? Yorumla Soran +1 yıl 32 Yorumla 34blackk35 +1 yıl O yasta kuser mi bi insan yaaa... halden anlamasi lazim bence... sen kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 31.. Normalde hiç takılmaz ama anlamadım bu sefer Yorumla 34blackk35 +1 yıl Aslinda kusmesinin bi sebebi var ama burda soyleyemem... Yorumla Soran +1 yıl Burası yoksa söyleme Yorumla 34blackk35 +1 yıl Burda herkes okur da o yüzden soyleyemem... Yorumla 34blackk35 +1 yıl Kusmediyse sen niye milleti ayaga kaldiriyon kustu diye :))) Yorumla Soran +1 yıl Milletin de kalması varmışsa :) Yorumla 34blackk35 +1 yıl Bizim turk milleti hep anlatandan yana olur sen bunu bilmiyon mu :)))) Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Hayır neden küseyim , ateşin üstüne kül atarım sabah harlar devam ederim ne olcak. 1 0 Yorumla
nebri2 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl En ateşli yerde adam baya yükselmiştir.. yarım kalınca doğal olarak 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Küsmem aksine yorulmuş derim kıyamam ki sevdiğime ama yok maalesef 😔 1 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/dfVACtkmQqQ 0 0 Yorumla
Huzurvar_gelsende123 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl kendi işini bitirdiyse uyuduysa yarın bir gün yanyna da aynısını yapar küserim :D 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. bozulurum tabii yaa.. ama şehir dışından gelmişse anlayış gösteririm 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Küsmedim der ama sana sağlam uyuz olmuştur. Az empati kur bakim anlarsın 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Libidom tavan yaparken onu uyurken bile rahat bırakmam :) 0 0 Yorumla
onurdio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çoğu zaman anlayışlı davranırım ama çok ateşli bir halde bıraktıysa zaten ben ondan uzak dururum biraz 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bni umruna takmayan, uykusuzluğa dayanamayan erkekle işim olmaz. Baksın yoluna.. 0 0 Yorumla
MassiiveStroke Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Anlayışlı birisi olduğum için asla küsmem. İnsanlık hali sonuçta. 1 0 Yorumla
çirkin_genç Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yok kizmam kiyamam evine gider durumu telafi ederim her yerini öperim yumusatirim sonra bids uyuma s. krm belani lam der bi saplak atarim kıçına 🤣🤣 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Küsedebilirm küsmeyedebilirim uyuyorsa uyandırırım 1 0 Yorumla
Karıncaısırdı Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 84% +1 yıl Küsmem hatta sımsıkı sarar yatarim 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayir tabiki hatta kusmem üstünu örterim... 1 0 Yorumla
Yakamozgülümsemen Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İnsanlık hali kıyamam ona yorgun muydu acaba derim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerde bende öyle sevgili Yorumla
Scout0787 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Biraz daha aç konuyu karlılık lı sanal birşey mi vardı normal konuşma mı uyuyabilir normal bence 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır küsmem neden küseyim 😂 1 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İnsanlık halı normal karsilarim 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende o ateşli yerinde eo uyuya kaldı sandım ☺️ 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. küsüyorsa yol ver ona 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ateşli sohbet ile ne uğraşıyorsunuz? 0 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Küsmem ya 1 0 Yorumla
Mateschitz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. acısını çıkartırım başka zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küsmem 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek adam küsmez Yorumla Soran +1 yıl Çocuk gibi bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk demek ki 🤷🏽♂️😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil de bana yapıyo :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsın bakalım 🤷🏽♂️ Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ağlama Yorumla Soran +1 yıl Napim ya göreve gitti soramıyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyu sen en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Uyuyamadım da neyse teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏🏽🙏🏽🤗 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çocukça 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet. En nefret ettiğim şey 0 0 Yorumla
açımya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl uyuyakaldiysan dusundugunuz kadar atesli degildir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burdakilerin ateşine yetişemeyiz zaten Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Neden kuseykn 1 0 Yorumla
Antalya30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyuz olurum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden işte Yorumla Antalya30 +1 yıl Yarım bıraktığın içinnnn Yorumla Soran +1 yıl Yani 4 saat konuşuyoruz 😕 Yorumla Antalya30 +1 yıl Bkunu çıkarmasın o da be. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yükselen ateşi ben tek başına söndürdükten sonra zaten o sevgiliyi daha erkek yerine koymam sorun yok.
Yoo küsmem.. rahatlamistir ve gevsemistir uyuya kalmistir neden kuseyim ki..
O küstü işte
Bence cocukluk yapmis... kac yasinda?
32
O yasta kuser mi bi insan yaaa... halden anlamasi lazim bence... sen kac yasindasin
31.. Normalde hiç takılmaz ama anlamadım bu sefer
Aslinda kusmesinin bi sebebi var ama burda soyleyemem...
Burası yoksa söyleme
Burda herkes okur da o yüzden soyleyemem...
Kusmediyse sen niye milleti ayaga kaldiriyon kustu diye :)))
Milletin de kalması varmışsa :)
Bizim turk milleti hep anlatandan yana olur sen bunu bilmiyon mu :))))
Hayır neden küseyim , ateşin üstüne kül atarım sabah harlar devam ederim ne olcak.
En ateşli yerde adam baya yükselmiştir.. yarım kalınca doğal olarak
Küsmem aksine yorulmuş derim kıyamam ki sevdiğime ama yok maalesef 😔
kendi işini bitirdiyse uyuduysa yarın bir gün yanyna da aynısını yapar küserim :D
bozulurum tabii yaa.. ama şehir dışından gelmişse anlayış gösteririm
Küsmedim der ama sana sağlam uyuz olmuştur. Az empati kur bakim anlarsın
Libidom tavan yaparken onu uyurken bile rahat bırakmam :)
Çoğu zaman anlayışlı davranırım ama çok ateşli bir halde bıraktıysa zaten ben ondan uzak dururum biraz
Bni umruna takmayan, uykusuzluğa dayanamayan erkekle işim olmaz.
Baksın yoluna..
Anlayışlı birisi olduğum için asla küsmem. İnsanlık hali sonuçta.
Yazıktır bırak uyusun sabi.
Yok kizmam kiyamam evine gider durumu telafi ederim her yerini öperim yumusatirim sonra bids uyuma s. krm belani lam der bi saplak atarim kıçına 🤣🤣
uyuya kaldım deyip, başkası ile konuşanı gördüm. yalandır
Asla küsmem canı sağolsun. 🥰
Küsedebilirm küsmeyedebilirim uyuyorsa uyandırırım
Küsmem hatta sımsıkı sarar yatarim
Hayir tabiki hatta kusmem üstünu örterim...
Hayır küsmem. İnsanlık hali sonuçta.
Ajjajaja ahajsjzjjs ajajajan sjssjjs
İnsanlık hali kıyamam ona yorgun muydu acaba derim
Nerde bende öyle sevgili
Biraz daha aç konuyu karlılık lı sanal birşey mi vardı normal konuşma mı uyuyabilir normal bence
Ayıp :/
Haklısın
Hayır küsmem neden küseyim 😂
İnsanlık halı normal karsilarim
Hayir küsmem uykusu daha onemli 😊
Bende o ateşli yerinde eo uyuya kaldı sandım ☺️
küsüyorsa yol ver ona
Ateşli sohbet ile ne uğraşıyorsunuz?
Hayır küsmem
Yok ya öyle saçma sebep mi olur
Küsmem ya
Hayır küsmem