6 ayGeçmiş geçmişte kalmaz çünkü geçmiş insana etki eder, bu yüzden geçmişte kalmaz. Geçmişi kötü birini sevemeyeceğim için kabul edip etmeme durumum olmaz. Ben herkesin ağzına soktuğu dondurmayı ağzıma alamam. Ben bir dondurmayı ağzıma soksam sen de benden sonra sokar mısın? Hayır, çünkü iğrenirsin. İşte o yüzden herkesin ağzına soktuğu bir penisi ağzıma sokmaya iğrenirim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 aySadece çok sevmek yetmez geçmişiylede barışık olmalı. Bundan ders çıkarmalı, hayatına yeni sayfa açmış olmalı yeni bir ilişkiye kendini hazır hissetmeli, ona göre davranmalı.. yoksa zaten herkesin geçmişinde kendine göre kötü ya da şansız olduğu şeyler vardır bu normal biseydir önemli olan şimdiki hali ne durumda olduğu yeni ilişkiye hazır mı, geçmişinden yaptığı hatalardan ders çıkardımı, olgun oldumu, hayatta herseyin farkına varmaya başladımı yani hayatta neyin önemli ya da önemsiz olan şeylerin farkında mı. Küçük şeylerle de mutlu olabiliyor mu değer biliyormu.. bunlar daha önemlidir.
00 Yorumla
6 ayİlişkiye başlarken her şey adım adım ilerlemeli diyorum, önce tanırım, dinlerim, kendime biraz zaman veririm, neler tolere edilir, iyileştirilebilir ya da kabul edilemez bunlara bir bakarım, sonrasında geçmiş gerçekten geçmişte kalmışsa keyfi olmayan zorluklar, mecburiyetler yaşanmış ve bitmişse o insanla yoluma devam ederim ve seviyorum derim, diğer türlü seviyorum deyip sonradan ortaya dökülen her şey o ilişkinin dikeni olur, sürekli batar ve yok eder.
03 Yorumla
Soran6 ayçok haklı bir yorum olmuş
- 6 ay
🥲🌸
Soran6 ay🫶
Ederdim. Geçmiş kimsenin bugünkü değerini belirlemez. Önemli olan şu anki karakteri, hatalarından ne öğrendiği ve bana nasıl davrandığıdır. Bugün dürüst, saygılı ve tutarlıysa kabul ederim.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş, gerçekten geçmişte kaldıysa ve kişi bugünkü haliyle senden sevgi ve saygı görüyorsa, bence buna şans vermek hayatın güzelliklerinden biri olabilir. Herkes hata yapar ama önemli olan ders alıp doğru yolda devam etmek. İnsanların bugünkü haline bakmak bazen büyük bir fark yaratır. Peki seni bu konuda en çok endişelendiren şey ne olurdu? 😊🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Yargılamadan önce kendimize bakmamız lazım
114 Yorumla
Soran6 aybenim bence o ak kaşık 😃
Soran6 ayo yüzden süt de benim ak kaşık da
Soran6 ayevet
Soran6 aysorun bende diye sormadim ki ben bu soruyu
Soran6 ayaynen
Soran6 ayöyle de bunu karsidaki kisiye anlatmaya gerek yok diye umuyorum
Soran6 aybunu nedense ben ona anlatamiyorum evlenince duysan daha mi iyi olcakti diyor hiç anlatmamak daha iyi degil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
6 ayKabul edilecek bir sey degil gerci kizlar kabul ediyor sorun yok p. icin teki 3 5 kişi öldürmüş kızları kesmiş olsun içkisi olsun pisligin teki olsun kızlar aşık oldum kafasiyla gidiyor sonra da ben ne yaptım ki oluyor
01 Yorumla
Soran6 aybahsettiğim kötü karakterli olması değil burada
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
6 ayEtmem. Bir insanın mayası bozuksa adam edemezsin ilk fırsatta çamura atlar.
Param yoktu ev temizliğine gittim
Param yoktu esclik yaptım
Bu ikisi aynı kefene yakışır mı...
03 Yorumla
Soran6 ayparayla yapılan bir sey degil ki ama bu
- 6 ay
orada mevzu para değil hangi yolu tercih ettikleri.
Görüşüm genel senin mevzunu bilmiyorum 🌹
Soran6 aybirakamiyorum da ki evet dogru değil belki o kisiyi secmem de alışmışlık çok başka bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
6 ayEtmem, benden önceki hayatı ve seçimleri çok önemli.
10 Yorumla
6 ayKapatamam sevmeme muhabbet beslememe guvenmeme büyük bir engel. Kadin beyni hiç unutmaz beynimiz üzgün olduğumuzda eşle sevgiliyle ilgili kötü anıları ve sözleri fragman gibi oynatıyor
00 Yorumla
6 ayHayır.
Adam her gün bar, pavyon gezecek; ot içecek, alkol içecek; grup bile deneyecek sonra geçmişte kaldı deyip ben o adamı mı sevicem?01 Yorumla
Soran6 ayo kadar da değil ya onları hiç kimsenin kabul edeceğini zannetmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
6 ayMaziyle işim olmaz. Maziye kederlenmenin de kimseye faydası olmaz. Geçmiş ile yadırgamak bizim haddimiz değil.
01 Yorumla
Soran6 aydoğru tabii ki her şey olup bittiyse allahtan başka kimse yargilayamaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ederim. Sonrasında yaptıkları ve yapacakları önemli
01 Yorumla
Soran6 ayhaklısınız
Gizli Üye(30-35)6 ayBurdakilerin kabul ederim dediğine bakma. İş evliliğe binince hiç bi erkek istemez. Çocuklarının annesi olacak kadın kim bilir neler yaptı kim kabul eder
02 Yorumla
Soran6 ayerkekler genellikle öyle zaten de benim sorum biraz kadinlaraydi
Cevap sahibi6 ayok
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
6 ayGeçmişin geçmişte kalıp kalmadığından emin olmam lazım.
09 Yorumla
Soran6 aygerçekten kaldı konusu dahi açılmıyor ama geçmişini de biliyosun kabul eder miydin
- 6 ay
Konusu açılıp açılmaması değil sadece mesele. Yani bu tip şeyler çok ince düşünülürse çözülür anca. Çok etken var durum değişiklik gösterir tam olarak nedir ne değildir bilmek ona göre düşünmek tartmak gerekir. Öyle şap diye önemli ya da önemsiz denmez.
Soran6 aykarsinzdaki kiz bakire degilse kabul eder misin mesela
- 6 ay
Diyorum ya bekaret tek kıstas değil benim için. Değilse değil ne yapayım dünyanın sonu değil sonuçta
Soran6 ayama bir değil iki değil
- 6 ay
Arkadaşım diyorum ya her şeyin belli başlı kriterleri vardır. Şartları farklıdır. Kaldı ki benim düşüncem beni bağlar. Belki karşına çıkacak kişi bambaşka düşünecek
Soran6 ayanladim
- 6 ay
Sen otur böyle ne nedir ne değildir diye detaylıca yaz ben sana ona göre bir şey söylerim
Soran6 aysorun bende degil zaten sevgilimde
6 ayDuruma gore degisir bu göreceli, sızın durum tam olarak nasıl
05 Yorumla
Soran6 aybelki bağlanmamış olsaydım kabul etmezdim
- 6 ay
Yardım edebılırım aynı sehırden ısek Ankara ben
Soran6 ayuzak
- 6 ay
Ah yakn olsaydık çok iyi olurdu, kısmet umarım her şey güzel olur hakkınızda
Soran6 ayamin
Gizli Üye(25-29)6 ayYok kapatamam. İstemem kabul etmem.
115 Yorumla
Soran6 aybüyük konuşmayın bu kadar
Cevap sahibi6 ayYoo etmem ya. Büyük felan değil yani. Etmem. Aşk felan yok öyle artık toplamam.
Soran6 aydaha once böyle bir durumu yasadiysan Şu an kabul etmezsin tabi
Cevap sahibi6 ayNasıl?
Soran6 aydaha önce diyorum bu durumu yasadiysan diger iliskinde kabul etmezsin
Cevap sahibi6 ayYo yaşamadım. Yani bakire olmadıpını anlarsam ayrılırım.
Soran6 ayinşallah böyle bi durumda kalmazsin
Cevap sahibi6 ayİnşallah saol ya. İstemem yani. Evlenmeyeceğim zaten. Kandırılmaktansa bekarlık iyi
Soran6 ayfarklı bir bakış açısı ama yine büyük konuşuyosun evlenmicem deme bence😄
Cevap sahibi6 ayBüyük konuşmuyorum. Bilerek öyle biriyle evlenmem. Kandırılmamak içinde bu çözümü buldum.
Cevap sahibi6 ayVurdurdun sanırım burada g. Vat mı arıyon kendine?
Soran6 ayböyle biriyle evlenmek değil de normal dahi olsa hic evlenmem deme
Cevap sahibi6 ayTemiz biri olursa olur ama ona da nasıl emin olcam. Yok ya gerek yok. Süphe sevmem.
Soran6 ayneyse bulursun inşallah gönlüne göre birini
Cevap sahibi6 aySaol. Teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)6 ayEvet sevdiğim için görmedim unuttum ve evliyiz şu an...
023 Yorumla
Soran6 aygüzelmiş
Cevap sahibi6 ayZor olsa da sevince görmemezlikten geliyor insan... Arada aklıma gelse de..
Soran6 ayvaz da geçemiyosum bi yerden sonra
Cevap sahibi6 ayYa aslında vazgeçilmez diye bişey yok ama seviyorum işte... Eskileri aklıma geldikçe kötü olsam da...
Soran6 ayben karsimdakinin gecmisini anlatmasini istemedigim halde yasadiklari seyi anlatiyor anlatmak zorundayim diyor
Cevap sahibi6 aySenin de varsa anlat mesajı veriyor aslında sana. Ben eşime sormadan herşeyi anlatmıştı mesela...
Soran6 ayanlatmami istiyor zaten ama kimse bence geçmişindeki seyleri anlatmamali geçmişten sadece allah hesap sorabilir bana göre karşındakine anlatinca can sıkıntısından başka bir şey olmuyor
Cevap sahibi6 ayAslında evet haklısın. Eşim ciddi düşünmeye başlayınca bak bil istedim bitecekse şimdi bitsin demişti...
Soran6 ayciddi düşünmeye başlayınca işte mecburen kabul ediyosun çünkü genclikte yasanan hatalar icin ayrılınca o kadar verilen emekler boşa gidince koyacak
Cevap sahibi6 ayÖyle ama seni bilmiyorum da eşimin biraz hızlı bir gençliği olmuş ben kabul ettim evet ama başkası kabul etmeyebilirdi yani...
Soran6 aybenim yerimde başkası olsa zaten kabul etmezdi ilk tanıştığımızda senin karşına asla temiz biri çıkmayacak güzel ciddi bir ilişkin olmayacak derken bana denk geleceğini bilemezdim işte
Cevap sahibi6 ayİşte bilemiyorsun... Bazen ilişki anında aklına geliyor maalesef...
Soran6 ayo bana evlendiğinde söylersen boşarım ama şu an soylersen kabul ederim simdi soyle diyor dogru olan sevgiliylen bitirmek degil mi dedim bende
Cevap sahibi6 ayBence de söylenmeli sevgili iken...
Soran6 ayo zaman evlenince soylediginde neden bosanirsin ki
Cevap sahibi6 ayAma ağır olur bazı şeyler evlenince...
Soran6 aybence evlenince boşanmak daha kolay oluyor
Cevap sahibi6 ayÖyle söyleme bekara boşanmak kolay diye boşuna dememişler... Ben evlendikten sonra öğrendiğim şeyden dolayı bile boşanamadim...
Soran6 ayevlenince sanırım sıkılıyorsun o yüzden boşanmak kolay geliyor
Cevap sahibi6 ayAslında sıkılma işi oluyor yalan yok monoton oluyor her şey...
Soran6 ayaşk bitiyor da sanırım bağlılık kalıcı
Cevap sahibi6 ayEvet aşk bitiyor evet saygı ve sadakat kalıyor...
Soran6 aydoğrudur
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Etmem
16 Yorumla
Soran6 ayerkekler kabul etmiyor genelde zaten de çok da büyük konusmayalim
Soran6 ayben de aynı şeyi söylüyordum da birine baglandiktan sonra kör oluyosun maalesef
Soran6 ayinşallah kalmazsın böyle bi durumda
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
6 ayGeçmişinde ne tür kötülükler yaptığına bağlı
07 Yorumla
Soran6 ayhızlı genclik diyelim
- 6 ay
İşte ne yapıldı önemli olan o
Soran6 ayne olursa olsun geçmiş geçmişte kaldı diyemiyosunuz galiba
- 6 ay
Hayır diyemem. Mesela geçmiş yaşantısında esc'lik yapmış birini hayatıma almam. Bu sadece bir örnek anlaman için..
Soran6 ayhee o konuda haklısın tabi ki
- 6 ay
İşte ne yaşandığı bilinmeden yorum yapılamaz
Soran6 ayanladım
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmişi kötü tabirinin ne olduğuna göre değişir.
049 Yorumla
Soran6 aydoğru ama kızların çoğu kabul etmiyor
Soran6 ayyok o bakimdan değil
Soran6 aybakire olmayan bi kizi kabul eder miydin
Soran6 aybir kişiyle değil de çokça yaptıysa yine de kabul eder miydin
Soran6 ayhayir
Soran6 aykeşke tanışmadan önce anlatsaydin diyorum tanisip baglandiktan sonra anlatinca maalesef kabul etmem dediğin her şeyi kabul ediyosan
Soran6 ayöyle tabi ki
Soran6 ayevet kendime kiziyorum bu yüzden niye kabul ediyosun diye
Soran6 aybu kaç gün uzaklasalim konusmayalim diyorum da olmuyor işte akşamına yine eskisi gibi oluyoruz
Soran6 aykonu bi yerden açılıyor tamam anlatma diyorum anlatmayinca kötü hissediyorum diyip anlatiyor
Soran6 ayaynen öyle gerek yok anlatmaya hesap da soracak değilim sonuçta
Soran6 aybence de ayrilmaya musaitsen her seyi sorarsin soguyup bitirirsin iliskiyi ama hic sormasan mutlu mutlu gecinip gidersin
Soran6 ayöyle tabi ki tövbe edip de tamamen biraktiysa ben her seyi unutabilirim
Soran6 aytutmuştu ne güzel ben istediğim de dahi anlatmiyodu dün başka bi konu yüzünden yine açıldı işte
Soran6 ayyok öyle bir şey olmadi diyor düzgünce cevap ver diyince ama şöyle bir şey olmuştu diyor
Soran6 ay23
Soran6 ayyaptı
Soran6 ayçok doğru valla bazen ağzına geldiği gibi konuşur kızarım özür diler başka zaman yine yapar ayni sorunu
Soran6 ayaynen öyle ya o bosbogazligi ben yaptığımda kendisi laf eder ama
Soran6 aytahammül edemesek geçinir miyiz 1 sene🙂
Soran6 ayhiç de şikayet etmeyelim mi bazen keşke çıkmasaydın karşıma diyorum ama napiyim bi uvzum gibi oluyor bir süre sonra
Soran6 aysıkıntı olan şey ikimizin de ayrilamamasi
Soran6 aybaglanmasaydim çok cabum ayrilabilirdim
Soran6 ayöyle ama bi taraftan da cok seviyorum ayrılsam çok koyar
Soran6 ayamin
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
6 ayZor soru çok çok çok sevmem gerekir
022 Yorumla
Soran6 aysevmezsen zaten kabul etmezsin
- 6 ay
İnsan çok sevdi mi gözü bir şey görmez ki her şeyiyle kabul edersin.
Soran6 aymaalesef ya hiç sevmiyorum bu durumu ayrılmak istiyosun ama olmuyor her şeye tamam diyosun
- 6 ay
Zor bi durum. Allah mi deyi ikilemde bırakmasın
- 6 ay
Allah kimseyi ikilemde bırakmasın
Soran6 ayamin ama muhtemelen benjm yerimde olan biri kabul etmezde ben kabul edince kendime kızıyorum
- 6 ay
Ne gibi bi kötü geçmişi var ki?
Soran6 ayhizli bir geçmiş işte gençliğini doya doya yasamis diyelim
- 6 ay
Böyle bi geçmişi çok dert etmene gerek yok bence geçmişi geçmişte bıraktıysa
Soran6 aybıraktı da yaşadıklarını anlatmasini istemiyorum
- 6 ay
Anlatmasın bi zahmet. Bi de içine palavra da katıyordur muhtemelen
Soran6 ayevet gerek yok anlatmaya bana da zorla anlattirmaya calisiyor ama gerek yok hesap sorulmasina da gerek yok
- 6 ay
Kesin bi dille istemediğini belirt susar
Soran6 aysustu zaten soğuk yaklaşıyorum bu ara ki biraz akillansin
- 6 ay
İyi yapıyorsun sen akıllı birine benziyorsun adam edersin onu 😄
Soran6 ayettiğimi de düşünüyorum da biraz daha adam olsun
- 6 ay
Olur olur iyice yontsrsın sen onu
Soran6 ayyonta yonta bir şey kalmayacak ortada
- 6 ay
Özüne ulaşırsın 😄
Soran6 ayaynen aynen
- 6 ay
Hadi bakalım hakkında hayırlısı
Soran6 ayamin amin
Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Evet ederdim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayAsla etmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Etmem.
10 YorumlaEtmem
03 Yorumla
Soran6 ayçok kesin bi iddia
Soran6 ayo zaman yaşamazsın inşallah böyle bi durumu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayEtmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
6 ayPişmansa evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
6 aySevmiş isem evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne