Yardım edinn
Avantajlar
+Yemek yapabiliyo
+Sadık
+Alkol ve sigara bağımlılığı yok
+Aile kızı
Diğer özellikler;
Fizik 10/4
Kombin becerisi 10/4
Üniversite okumamış
Kültür seviyesi düşük
Boyu ve kilosu ideal
Sinirli ve senden 2 yaş büyük
Yardım edinn
Avantajlar
+Yemek yapabiliyo
+Sadık
+Alkol ve sigara bağımlılığı yok
+Aile kızı
Diğer özellikler;
Fizik 10/4
Kombin becerisi 10/4
Üniversite okumamış
Kültür seviyesi düşük
Boyu ve kilosu ideal
Sinirli ve senden 2 yaş büyük
Cevap
2Cevap
Dostum her şeyi bırak bir yana senin içinden geçen ne?
uzun zamandır yapayalnzım bilemiyorum bağlanmaktan korkuyorum
Şöyle düşün birazcık kendini zaman tanı onu daha iyi tanımaya bir çalış sonra içgüdüsel olarak hareket et Bir kere şunu hiçbir zaman unutma adım atarken karşıdaki insanın sana saygısı var mı çünkü belirli bir şeyden sonra sevgi yerine alışkanlığa bırakıyor eğer saygısı yoksa sana hiçbir zaman mutlu olamazsın bunu da unutma
saygısı yopk sanırım sabah ben uyurken beni aramış onu8 tüm gün aramadığım için kızdı yüzsüz nankör falan dedi
Eğer saygısı yoksa uzak dur bak tecrübe konuşuyor sana bu şekilde hakaretvari kelimeler kullanıyorsa uzak dur
evet kullanıyor ama sanırım bende de hata var aramadım onu geçerli bi sebebimde yoktu aklım karışık sadedcde. ve başka temiz birini bulma ihtimalim nedir? kendi dükkanım var yapayalnız çalışıyorum arkadaşım vs de yok
Dostum bak öyle bir şey ki bir kere şu hatayı yapma ya ben kimseyi bulamam diye hazır bunu bulmuşum evleneyim diye düşünme mutsuz bir evliliğe kendini sürükleme lütfen. Elbette bulunsun bak işin gücün de var bence o kadar acele etme
25 yaşına gircem yakında, bu zamana kadar sadece çok kısa süreli 1 sevgilim oldu. Onun dışında yıllar hiçbi kızla konuşamıyorum bile kimse yok etrafımda nasıl tanışıcam milletle
Kardeşim biraz böyle bir sosyalleş çevrene bir genişlet yok mu hiç Arkadaş çevren git böyle kafede otur arada bir gez emin ol bulursun kendini bu kadar kapatma
yok maalesef her gün sabah 10 dan gece 12ye kadar çalışıyorum sadece pazar günleri boşum o günlerde dinleniyıorum kafelere falan gidip tek başıma oturuyorum
İşin yüzünden sosyal ortamdan bayağı bir uzak kalmışız. Ve şu anda ister istemez hayatımda bir insan var bununla ileriyi düşüneyim ya hiç kimse olmazsa diye korkuyorsun değil mi?
evet ilk başta öyle düşünüyodum çünkü yıllardır kimse benle konuşmuyo bu kız beni arıyo falan, ama şu son ettiği hakaretlwer laflar kafamda çok soru işareti bıraktı ve şu an kin bile besliyor olabilir bana kimsenin ahını almak da istemiyorum
Diyorum ya sırf evlenmek için de evlenilmez çünkü böyle bir insan seni mutsuz eder
napıcam peki ya hiç evlenemezsem
Evlenirsin kardeşim benim evlenirsin görücü usulü olur başka biriyle tanışırsın hayat bu karşımızda ne zaman ne çıkaracağı hiç belli olmaz
Ama sana saygısı olmayan bir kadınla asla mutlu olamazsın
saygısı yok peki ama arıyor soruyor görücü usulü olmaz bizimkiler öyle bir aile değil
Tamam saygısı yok arıyor soruyor düşün böyle bir insanla evlisin aynı evde yaşıyorsun tepkilerini az çok biliyorsundur aynı evde yaşadığı zaman sana bağıracak çağıracak böyle bir insana nasıl mutlu olacaksın
haklısın bakalım umarım daha iyileri çıkar
Kardeşim rabbim gönlüne göre versin niyetine göre versin belli ki niyeti iyi olan bir insansın
evet gerçekten kötü bir niyeti vs yok ama yalnız kaldık böyle bilemiyoırum artık
Kardeşim emin ol en güzeli ve en hayırlısı karşına çıkacaktır umudunu yitirme
yaşlandım artık saçlarım dükülüyor gören 35 falan diyor. Herkes babamla kardeş sanıyor beni
Kardeşim benim çok olumsuz düşünüyorsun bak gerçekten bu şekilde hayattan zevk alamazsın çok yanlış yaparsın. Tek soru yalnız kalma korkusunu bırak sence hayatındaki insan şu anda senin için doğru insan mı?
Bilmiyorum ki, hiç mantıklı düşünemiyorum ben
Kardeşim bak şunu yap o zaman karşına al konuş ciddi ciddi bazı davranışların benim hoşuma gitmiyor de bu şekilde ilerleyemeyiz de bana saygı göstermeni istiyorum de bakalım ne diyecek gerçekten çok merak ediyorum
şu an konuşmaya devam etmek iyi bir fikir mi bilemiyorum ama tekrar yazarsa falan söyleyeceğim bunu
Aynen yazarsa söyle seninle yüz yüze konuşmak istiyorum de ve rahatsızlığını belirt
daha hiç yüzyüze görüşmedik sadece telefonda konuşabiliyoruz o da dışardayken, baskıcı bir aillesi var ve 26 yaşıdna
Ama baskıcı bir ailesi varsa Büyük ihtimal seninle yüz yüze görüşmeyi de kabul etmeyecek bu yüzle hiç görüşmeden seninle evlenelim diyecek kesinlikle yapma bunu
yo 1 kere 10 15 dk oturmayı teklif etti şaka gibi sfds ama ben yoğundum. Çok saçma burdan taa 45dk yol gitcem 10 15 dk zaman geçircez sonra o işe döncekti
Yok yani 10-15 dakikada kimin ne olduğunu anlayamazsın ki en azından bir iki üç saat oturmanız lazım bence
evet bencede ama diğer yeni tanışacağım kadınlar bu kadar bağımlılıklardan ve erkeklerden uzak olur mu bilemiyorum
Yok yok bu kadar çok uzak olacaklarını düşünmüyorum. Peki sen onun yanına gidemiyorsun onun çevresinde birileri görür diye o senin olduğun yere gelsin bir kafede oturun bu daha mantıklı değil mi
ailesi bırakmaz ki sadece iş yerine gidiyor işten eve evden i, şe
O da çok ilginç ya ailesi gerçekten yani tutucuymuş. Özel değilse nerede yaşıyorsunuz sen ve o
İstanbulun iki ayrı yakasında
Hani ailesi bu şekildeyse ileride bununla mutsuz olduğun zaman ben artık istemiyorum seni dediğim zaman ailesi seni de yorar Bir de o açıdan düşün hani evlilikte emin ol aileler de çok önemli
evet bakalım. zaten en son bağırdı çağırdı bidaha işim yok senle dedi kapattı
Boş ver o zaman isabet olmuş hiç ne ara ne sor bırak giderse gitsin ve en güzeli de senin için gerçekten gitmesi
nasip bakalım
Rabbim gönlüne göre niyetine göre versin
amin çok sağolun umarım siz de hep mutlu olursunuz
Teşekkür ederim kardeşim benim amin cümlemiz inşallah 🙏
Okul ile boy kilo onlar sonradan yapılır ama kültür ve yaş sıkıntı
Cahil biriyle 😂 evlenmek 😂
cahillikle ne alakası var üniversite okumuş bi ton cahil vasr
Kültür seviyesinden bahsediyorum
Yanlış kişi bu
sebep neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh anladım seni, biraz karmaşık duygular içerisindesin galiba 😅 Şimdi, doğru kişiyi bulmak gerçekten çok içten bir hisle bağlantılı bir şey. Yani ne fizik, ne kombin, ne de kültür seviyeleri o "o kişi" hissini değiştirebilir. İnsana "doğru kişi" hissettirir kendini, bunu genelde kalbinle anlarsın 🧡 Amaaa, şunu söylemek lazım: Paylaştığın özelliklerde artılar da var, kafanı karıştırabilecek eksiler de. Mesela sadık olması, yemek yapabilmesi, bağımlılıklardan uzak olması süper pozitif şeyler. Ancak sinirli olması ve kültürel uyum gibi konular da tartışılabilir tabii.
Sen bu ilişkide kendini rahat, huzurlu ve gerçekten mutlu hissediyor musun? Eğer sen onunla bir gelecek hayal ederken huzur buluyorsan ve hayalleriniz uyumluysa, belki de doğru kişidir. Ama için sürekli bir tereddüt halindeyse, biraz daha düşünmek gerekebilir. Peki, senin "doğru kişi" kriterlerin nelerdir? 😊