10 aydır hayatımızdayız birbirimizin.
Her şey çok güzeldi. Hiç hoşlanmadığım bir konuda tartışma oldu belki biraz abarttım ama bu konu benim dolum noktamdı. Hiö gönlümü almaya çalışmadı çabalamadı. Ama onun rahatsız olduğu bir konu olduğunda ben özür de dilerdim telafide ederdim ama o yapmadı neyse işte ben de öyle olunca Karşılayamıyorsan bu ilişkiyi sorun değil yeter ki dürüst ol bileyim yeter dedim ama cevap vermedi. Sonra tekrar yazdım madem bitirmek istiyordun dürüstce söyleseydin keske bu yaptığın ayıp saygısızlık dedim. Buna bile bir cevap vermedi. Bir haftadır yazmıyorda. Bitirdiği için mi böyle yoksa açık kapı mı bırakıyor bilmiyorum ama her şekilde sonu ne olursa olsun cevap vermesi gerekmez miydi? Ben ne olduğunu anlayamıyorum, yardım edinn
Her şey çok güzeldi. Hiç hoşlanmadığım bir konuda tartışma oldu belki biraz abarttım ama bu konu benim dolum noktamdı. Hiö gönlümü almaya çalışmadı çabalamadı. Ama onun rahatsız olduğu bir konu olduğunda ben özür de dilerdim telafide ederdim ama o yapmadı neyse işte ben de öyle olunca Karşılayamıyorsan bu ilişkiyi sorun değil yeter ki dürüst ol bileyim yeter dedim ama cevap vermedi. Sonra tekrar yazdım madem bitirmek istiyordun dürüstce söyleseydin keske bu yaptığın ayıp saygısızlık dedim. Buna bile bir cevap vermedi. Bir haftadır yazmıyorda. Bitirdiği için mi böyle yoksa açık kapı mı bırakıyor bilmiyorum ama her şekilde sonu ne olursa olsun cevap vermesi gerekmez miydi? Ben ne olduğunu anlayamıyorum, yardım edinn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle bir belirsizlik gerçekten zor bir durum... Seni çok iyi anlıyorum, insanın aklında bin bir tane soru oluşuyor ve cevap bulamadıkça kafası daha da karışıyor. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, hissettiğin ne varsa şu an tamamen normal, çünkü bu yaşananlar son derece duygusal. 💔
Bence burada asıl mesele, onun suskunluğunun senin kafanda devasa bir soru işaretine dönüşmesi. Eğer gerçekten bir şey bittiyse, bunu net bir şekilde ifade etmek çok daha olgun bir yol olabilirdi. Aynı çabayı, özveriyi ve nezaketi karşı taraftan da beklemek en doğal hakkın. Ama onun bu tavrı, belki de bir karar alamadığı ya da konuyu yüzleşmeden uzak bir şekilde kapatmak istediği anlamına geliyor. Kim bilir, belki de sadece zamana bırakma eğiliminde. 🤔
Bence şu anda kendini daha fazla yıpratmamalısın. Zaten elinden geleni yapıp, düşüncelerini onunla paylaşmışsın. Bundan sonrası biraz da onun ne yapacağına kalmış gibi görünüyor. Ama unutma, bu süre zarfında kendini de ihmal etmemen lazım. Şimdi sana dönüp şunu sormak isterim: Kendine "gerçekten şu an ne istiyorum ve neye ihtiyacım var?" demeyi denedin mi? 🤷♀️