Sizi sevmeyen eski sevgiliyi nasıl sevdirebilirsiniz, ya da geri döndürebilirsiniz lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.. ?

Merhaba arkadaşlar. Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki ben kısaca özet geçeyim. Bende aldatılanlardanım. Ama çok seviyorum. O da ilk başlarda beni çok seviyordu biliyorum.. Biraz çapkın. O beni aldattı diye başkasıyla çıkmıştım o da buna çok kızmıştı. Aradan aylar, yıllar çıktı bugün sokakta karşılaştık.. Canım çok yandı. Unutmak için her yolu denedim. Gerçekten onu unutamıyorum. Lütfen yadırgamayın. Beni anlayabilecek, eleştirmeyecek olan kişiler yazsın lütfen. Onu geri kazanmak istiyorum. Belki eskisi gibi sevmiyor ama. Bir kez olsun sarılmak istiyorum ona unutamıyorum. Ondan başka erkek düşünemiyorum. Çok kez denedim çıktım hatta ondan daha yakışıklılarıyla belki de. Ama olmadı. Geri kazanmak istiyorum onu ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
tavsiyelere ihtiyacım var dedim, zaten etrafımdaki herkes uğraşma boşver diyor sizde diyorsunuz bu bir tavsiye değil benim için beni gerçekten anlayan biri yok mu?
Sizi sevmeyen eski sevgiliyi nasıl sevdirebilirsiniz, ya da geri döndürebilirsiniz lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var.. ?