Sevgilimin sevgilisi olduğunu öğrendim napabilirim?

Selam ilk başta şu konuda tavsiyeye ihtiyacım var ben biriyle 1,5 senedir sevgiliydik kendisinin durumuda iyidi ve iyi birine benziyordu davranışları falan ne zaman ben kötü olsam işten çıkıp hediyelerle yanıma geliyordu her şey çok iyi gidiyordu kısacası bi gün yine biz buluştuk yemek falan yedik arabaya geçtik telefonu çalmaya başladı panik olup beni kendinden uzaklaştırıp fısır fısır konuştu kapatıncada abim aradı geç kalma falan dedi dedi bende üstelemedim beni evime bırakıp son hızla gitti benimde içime kurt girdi ve şüphelenmeye başladım tabikide yakalayamadım en sonunda benden bir şey saklıyorsa söylemesi gerektiğini söylemezse ayrılıp bi daha konuşmayacağım gibi şeyler söyleyince yalvarıp itiraf etti 2,5 senelik bi ilişkisi varmış kızla hiç mutlu değilmiş mutlu olmamasının nedeni kız onunla hiç ilgilenmiyormuş buluşunca öpmüyormuş karşıymış yani sürekli herşeye kavga ettiklerini falan söyledi bende açıkcası tiksindim ve kendimi suçladım nasıl fark edemedim diye ve ben bu kişiyle ciddi gözüyle bakıyordum kızın evlenmek istediğini söyledi nişanlılar mı orasını bilmiyorum ama kız evlenme gözüyle bakıyormuş bu konuşmadan sonra kendisini terk ettim ama kendisi sürekli kapımda ve ısrarla yazıp hediyeler göndermeye devam ediyor napıcağımı bilmiyorum kıza ulaşmak istedim ama kızı bulamadım hiç görmediğim için artık vicdanım el vermiyor diye yazmak istedim böyle bi adamla evlenmesini istemem çünkü sonradan öğrendim ki tanışma sitelerinde geziyormuş tinder okcupid gibi kısacası tüm tanışma sitelerinde aktif kendisi resimleri var buraya koyamıyorum napabilirim tavsiye verebilir misiniz?

Sevgilimin sevgilisi olduğunu öğrendim napabilirim?