Sevgilisi olduğunu öğrendim. Benim bildiğimi bilmiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar online dating App den bir çocukla tanıştım. Bir kere buluştuk. Okadar iyi anlaşıyoruz ki. Kendisi dişçi. Ben mühendis. Her şey iyi gidiyor derken arkadaş aracalıyla öğrendim ki uzak mesafe ilişkisi varmış çoktan. Sevgilisi Amerika daymış ve bir sınavı bekliyormuş. Onu geçince o da Amerika'ya sevgilisine gidecekmiş. Okadar çok üzüldüm ki çünkü gerçekten iyi anlaşıyoruz. İkinci buluşmamızıda kararlaştırdık. Ona bildiğimi söylemeliyim değil mi? O benim bildiğimi bilmiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilisi yok arkadaşlar. Peki soruyu değiştiriyorum.. bana aşık olması için ne yapabilirim.. sizce internette olan taktikler işe yarıyor mu? Bana her gün yazıyor bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilisi yok. Peki soruyu değiştiriyorum. Bana aşık olması için ne yapabilirim. Sizce internette ki olan taktikler işe yarıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll: sevgilisi yokmus. Tabi Ben böyle iftiralarda bulundugum icin görüsmeyi kesti benimle. Bir ay Gecti ve Ben bugün ona yazdım. Yanlış anlaşılma olmuş diye. Kendisi bu haftalar içinde benimle görüşmek istiyor.. arkadaşlar umarım bana bir şans daha verir
Sevgilisi olduğunu öğrendim. Benim bildiğimi bilmiyor. Ne yapmalıyım?