komplekse soktunuz yaa zaten göçmüşüm burda iyice göçerdiniz :D
28 yaş nasıl bir yaş? :)
komplekse soktunuz yaa zaten göçmüşüm burda iyice göçerdiniz :D
Ben şu an 28 yaşındayım. Artık gençlikten orta yaşlılığa doğru ilerlediğimi düşünüyorum. 20'li yaşları tamamlıyoruz. Alnımda ilk çizgi oluştu. Geçen hafta fark ettim.
Bir de 28 yaşında daha ağırlaştım. Durgunlaştım. Gezme, tozma artık pek zevk vermiyor. Sevgili olayı da itici geliyor. Artık aile kurmak istiyorsun. Hayatında seveceğin değil evleneceğin insanı aramaya başlıyorsun.
Düşüncelerinde ise ciddi bir olgunlaşma başlıyor. Geçmişi sorguluyorsun. Ne çabuk 28 oldum diye de üzülüyorsun. 30'lu yaşlar iyice gözünü korkutmaya başlıyor. Artık doğum günlerini sevmiyorsun. Doğum tarihini hesaplayıp, 29'uma kaç gün kaldı diye hesaplar yapıyorsun.
33 oldum bea 17 eylül itibarı ile 5 sene öndesin gençlik olarak diyelim hatta yaşına girmediğin için 5 sene küsür.insan sağlığına önem veriyorsa yaşın önemi yok ayrıca pastacılık kursu vardı işkur un sitesinde 30 yaş üstü kabul etmiyorlar 30 u geçtikten sonra benim gibide mesleğin olmasa endişelen derdim ama mesleğinde var.sadece İstanbul da yaşamak zor çabuk yaşlanıyorsun odur.ama geleceğin iyi görünüyor burdan bakınca.
önemli değil ayrıca sigara tüketimim arttı gelecekten beklentimde yok.geldiğim gibi gidiyorum arada bir 3.5 atsamda hayat tat vermiyor.o yüzden her zaman insan kendinden zor durumda olanları düşünmeli tabi kendimi kasdetmiyorum engelliler gibi mesela.çünkü herkes hakettiği hayatı yaşar ama uzun ama kısa ama zengin ama fakir.
28'im
ben aynı gibiym hala 22 gibi belki
ama yılları düşününce 30a yakın olmak korkutuyor 'noluyor len' diyorum kendi kendime ama yapçek birşey yok zed.
o değil de dün 2034 tarihi gördm bir yerde çok yakınmış gibi geldi ama bir düşündm 50 yaşında olacağm o yıl :S
17bucuktan 18 degil miydin?
bu arada tavan taban, bir elmanin iki yarisi gibi olduk<3 tencere kapak, bütünler acilarin parcalari da diger alternatifler <3
Gosi de sifirmis, isin 179u bana kaldi ama yine sahane uclu olduk<3
korkuyorum:(
daha 6 aydan fazla var benim:( böhü:(
sen git ben arkandan geliyorum zed:(
Cevap
41Cevap
Emesende yazdıklarımın yanında çift sayı olması çokoş , aplan yisin seni :D
Biraz daha zamanın var bu duruma gelmeden bul birini :))) link
playtese gitçeniz ya :D aldık haberlerini
senle birlikte tüm yakınlarında yaşlanmaya devam ettiğinden hiç bişi değişmiyor hayatında no panik :))
25 ten sonra zamanın hızlı aktığını daha çok hissediyorsun, ileriki dönemlerde belki daha fazla hissettirecek
28 İyidir güzeldir 30'a yaklaşırken nasılsa 2 senem var deyip o anın tadını çıkarmaktır.30'dan sonraysa ahh uleynn keşke 28 olsaydım demektir:)şaka bi yana her yaşın ayrı bir güzelliği vardır canım.büyümek olgunlaşmaktır.her yaşta yeni insanlar,yeni tecrübeler,yepyeni umutlar vardır.ve sen bunlarla"hayat tecrübesi"ni kazanırsın ve edindiğin tecrübelerle hayat yoluna devam edersin.Yaşının güzelliklerini yaşamaya bak:)
30'a oldukça yakın bir yaş.Artık,abla değil de teyze diye çağrılacak yaşa yaklaşıyorsun :D
Gayet güzel, biz harcadık gitti onları...Memnun kalacaksın...
28 yaş..
herşeyin bittiği ..gençliğin gittiği cıvılcıvıl ruhun kaybolduğu aktif bedenin tükendiği zamana başlama yaşıdır..
bu yaşa girmeye sayılı günleri kalan genç kızlarımız depresyona girmek te haklıdır çünkü bu yaş öyle böyle yaş değildir...yaşın en beteridir.artık geri dönüş yoktur..ileriye doğru çöküş vardır..
mümkünse kızlarımız bu yaşa girmesindir..giren çıksındır..çıkamayana geçmiş olsundur.
:)
beni kimse ellemesin bana kisme dokunmasın :))
ağlatıyor benii acıı gerçeklerr
:))
aaa yavvvaşşş gel abicim:DD 30 uma girdim ama 18 liklere taş çıkartırım...niden depresif olup saçımı başıma yolayım yahuuuuu:D
sana serbest kardeşim..sen 40 olsanda taş çıkartırsın..
zed düşünsün :))
pu ha haa:))
gençkızların korkulu rüyası 28...
ah 28 vah 28
:))
Biz erkekler namına seviniyorum (sevgilin var olabilir, ben tüm kızlar için söylüyorum). O, sana da bize de faydası olmayan -zararı olan - burnu havalarda havalarınızın sonuna doğru gidiyorsunuz.
Erkekleri daha açık ve tarafsız bir gözle değerlendirebiliyorsunuz. Bence siz de sevinmelisiniz.
İşe iyi tarafından bak. Allah'a kavuşuyorsun işte teyze. :D
bana bak:D
çift bi yaş. efendime söyleyim 20li yaşların sondan ıkıncısı. 2 ve 8 yanyana gelerek oluşturmuşlardır. ayrıca 14 yaşında olan bı insan şuan yaş 14 yolun yarısı eder dese 14 sene sonra ölebilir . 14+14=28 bla bla bla
uuu 14 yaş decektıt :D
süper ve olgun bi yaş
olgunu yanlış anlama yaşlandını ima etmiyom tam kişiliginin oturmuş yaşıdır
nice yıllara :)
Şuan doğan bir çocuk okula başladığı zaman sen yolu yarılamış olacaksın...
28 değilde 30 yaşına girdiğimde aha artık 30'lu yaşlardasın psikolojisi çok ağır gelmişti. 20'li yaşlardan 30'lu yaşlara geçiş zor dostum zor!..
Şimdi 40 merdiven dayamışım 35 geçince sanki bir rahatlık bir huzur geliyor adama diyecem ama içimden bir ses avutma kendini diyor..
yolun yarısına yaklaşıyorsun insan bu yaşta hissediyor en iyi. Bende 28 yaşındayım ve zaman zaman düşünüyorsun sorguluyorsun hele bekarsan sonunu düşünmeye başlıyorsun. Ama en güzel yaşlardan biridir 28, en önemli kararların alındığı yaştır
yaşlanmışsın sen. :) şaka bir yana bence kadının en olgun en çekici zamanları 28 ile başlar 30 un ortalarına doğru sona erer. her yaşın ayrı bir güzelliği var. 40 a varınca endişelenirsin daha çook var boşver. ;)
bende 33 olucam 3 ekımde sıkıntıyok ablam alısyorsun zamanla :)))
aynen demekkı sen 60 yasna gelsen yasyan olu olarak dolasıyan her yerde :)) sakın ol hayat her yasta guzeldır.
28
Ahh kuzum esnaf abla demeye başlıyo söylim aynı duygular içerisindeyim yaşlandık lan harbi.
Ölürüzde yakında ölmeden buruşuruzda selülitte olur
püff ya püff
27 yaşında herşeyin tam zamanında.Bir ömrün en güzel yaşı.Aklın bedene tam uyduğu bir yaş.Bu arada 30 a az kalmış.
https://youtu.be/uK5eEJyfzDs
Şaka bir yana en iyi yaş aralığıdır.
İnsan çocukken ve gençken bunu anlamıyor. Yaş 20 veya 25'i geçti mi yaşlandığını hissediyor.
Takıntı yapma bence ve hayatı akışına bırak. Zamanını boşa geçirme mutlu ol,olmaya çalış !
1,5 yil sonra 28 olacam acilen evlenmem lazim yoksa evde kalmis erkekler federeyonuna uye olacam
26 yaşındayım..2 senem var..o yaşa gelince yorum yapcam sana:)
madem eğlence amaçlı soruldu yazmakta sakınca yok sanırım.
aksine sevinmelisin. kadınlar için 28 den sonra 2 yılda 1 yaş yaşlanacaksın derler :)
1 senen kaldı gayret
canim sen 85 dogumluysan daha 26 yasindasin demektir
sen niye bu ise 28'i karistirdin.. 27 olacaksin yakinda
1 yil sonra ayni soruyu sor
aslinda bende su anda senin durumundayim
yeni yas geldikce stresse giriyorum
senden kucugum ama senin ruhun kucuk bunu dert etme
1 yasindaki bebekler bile illa birgun buyuyecek 30'ada gelecek 50'yede
herkes ayni yoldan geciyor
ben artik kabullendim sende alis artik
NOT: sakn yanlis anlama ruhun kucuk derken iyi anlamda soledim
keske benimde ruhum genc olsa :(
Valla matah bi yaş değil ben bir hayrını görmedim .Ama 30'a yaklaştığımı daha da çok hissediyorum ve bazen Roger Murtaugh gibi " iam too old for this shit " diye söylendiğim oluyor .Sevimsiz bir yaş esasen şimdi farkettim .
2 yıl önceydi sanırım,güzel bir duygu:D sana 30 u anlatmaya başlıyım zed:D
Daha gençsin genç, geçen bir kız beni 20 yaşında sandı mesela. Geçen dediğim 2 sene önceydi ama 27 idim sonuçta
:-D birde muhasebeci olacak kendisi hesap hatası bu dedikleri olsa gerek :-D
yaşlanma korkusu yaklaştı desene :D 30 a iki sayın kaldı off off :D
35 olarak cevap vereyim ulan keşke 28 olaydım :))) ciddileşirsek her yaşın ayrı güzelliği var inan ve 28 hala toy bir yaştır burdan bakınca :)
30 a yaklaşıyorsun bu böyle gidecek ardından 35 e ardından 40 a
28 yaş 34 yaştan daha iyi bir yaştır tadını çıkarmaya bak çünkü 29 geliyor ardından
üzgünüm moral verebilecek bir yaşta değilim maaaaalesef :))))) ama 28 yaşın çok iyi bir yönü var 34 yaşına göre saçlarında aklar çok daha az oluyor yaşının tadını çıkar bir daha 28 olmayacaksın bence hayatın engüzel çagı hem gençlik var hemde deneyim ikisini bir arada bir daha zor bulursun haberin olsun
28 yaş iyi bi yaştır evlen yoksa evde kaldı derler arkandan kulağına gelir kalık derler ha.)
Benımde yorum ıcın 4 yılım var daha gelıyım yazarım bıseyler
Olgun bir mature havası seziyorum sizde, libido tavan yapcak tatlısı sizde.
ben geçtim benim en kötü yaşımdı diyebilirim ne kadar uzakta kalsa o kadar iyidir benim için
çok güzel bi yaş olgun bi yaş... 30 olunca bayanlar biraz sinir oluyo ondan önceki son yaş sayılır :) 29 olunca da sinir oluyolar 30 olacam seneye falan diye
sanki fonda gerilim müziği çalıyomuş hissine kapıldım
şimdi eğlencesindesin ama 28 adama koyar ben bilirim bak ciddiyim smiley falan yok
soranlara 27,5 dersin önceleri sonradan 28 olursun ve yalnızsan çok acıdır
benim ablamsın hiçbişey diyemeyeceğim :)
nice yıllara :)
bende 2 yaşındayım 28 yaşında çektiğimi geriye kalan 27 senemi toplasan yine yetişemez banada hiç şanslı gelmedi
evlenmek için kritik bi dönemdesin 2 senen var hadi bakalım.
yaşımızın bi sorunu yok ki.
mesela 23 kritik bir yaştır üniden mezun olursun iş bulmazsın buhranlı bi dönemdir oysa 23 ne de güzel bir yaştır .
28 hele bence bi kadının en kadın olduğu dönemler ama işte bir de mahalle baskısı cartı curtu var ondan şey ettim:)
Her yaş ayrı güzeldir :)
:)
bence gayet güzel bir bireysindir artık ve hayatın düzene girmiştir
evliysen pek güzel yaştasın emme bekarsan ayvayı yemene az kalmış...
kız kaç yaşında 30... çüşşş o yaşta kızla mı evlenecen la olm manyak mısın:)
Sen bir de 30 u dene gör!
Evde kaldin :-(.
Kalırsa ben talibim:)
kahlo ben bulamadım sen bul..
ağır işitenlerden olsun damat
:))))
Tam "Artık sen olmuşsun" denilecek bi' ya. 28-32 arası candır canandır.
Ooo ceyrek asırdır yasiyosuunn
Hepimiz yaşlanıyoruz =((8 Alışırsın
olgun olmak iyidir iyi zedcezircan :)
30 35 arası en güzel yaşaralığı
off evlenmedin mi sen daha ://
:/ abla aday mı yok :( işine karışmak gibi olmasın ama ilerde herşey daha zor olacak ://
anlıyorum ne diyim ki bilemedim. git bul birini diyemem sonuçta :) kendini nasıl mutlu ve rahat hissediosan öyle kal abla
not = senin yolundan ilerliyorum sanırım bende ://
@semizotu yaş 25 açık sözlü ve herkes gibi biri :)) tamam susuyorum
tamam abla sakin :)) yanlış bişey demedim umarım
yalnızlık tabikide iyidir ama yaş ilerledikçe ailen - çevren senden artık bişeyler bekleyecek bu senin psikolojini bozmaya yetebilir.. ve doğal olarak seni yanlışa sürükleyebilir..
kadın dayanışması diye buna derim ben pehhh kıskandım ://
tamam abla :)
28 yasına girdim dertliyim :(
yillik kisisel gelirim tavan yaptigi bir yasti.
benim için süper en atarlı yaşş :DD
vay be abla 35 olmuşun
Benim 10 yil sonraki halim
Sevdiğimiz bir yaş
sorun ne ?
olgunlaşmaya doğru yol alıyosun..:):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar