Daha iyisi karşima çikmaz diyerek sevmediğin biri ile evlenipte kaynana ile yaşar miydiniz?
Evet
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha iyisi karşima çikmaz diyerek sevmediğin biri ile evlenipte kaynana ile yaşar miydiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmiyosan neden evleniyosunki iki tarafında hayatını mahvediyosun
Kısmetim var ve çevremde çok baskı görüyorum artık. Hiç içime sinmiyor. Kendi evim düzenim olsun istiyorum
Kısmetin varsa neden sevmedigin biri ile devam ediyorsun yoluna mal mülk yüzünden sanırım
Hayir bu sevmediğim kişi (kısmetim), babası vefat ettiği için annesi ile yaşamak istiyor. Bende ev ev üstüne olmaz, yakın oturuz ama ayrı olsun evimiz dedim kabul etmedi. Bende zaten beğenmediğim için kestirip attım. Çevre baskısı görüyorum, evde kalirmişim böyle devam edersem 😣 Sadece başkalarının fikirleri merak ettim.
Hayırlısı olsun senin için kaç yaşındasın
28 yaşındayım
Daha gençsin ne evde kalması 😂😂
Bizim çevrede kızlar daha erken yaşta evleniyor. Bana söylenen şunlar.. erkekler kendilerinden genç olani istiyorlar, sen böyle kimseyi beğenmezsen ya dul ya da çirkin biriyle evlenirsin
Sen milletin dediğine bakarsan ooo boş ver takma onları sevgi yoksa ne anlamı var evlenmenin
Aslında çocuk istiyorum, ilerde yanliz kalmak istemem ama baba evinde rahatim ve sevmediğim adamın annesi ile yaşamak fikri korkunç geliyor
Valla ne diyeyim annem dikkat et kendine başka zaman yine konuşuruz
Teşekkür ederim
Ölsemde bir daha kaynanamla yaşamam sokakta kalırım yine kimseyle yaşamam öyle bir hata yapma
Sen erkek olarak böyle diyorsan ben napiyim 😣 Kısmetim var ve çevremde çok baskı görüyorum artık. Hiç içime sinmiyor. Kendi evim düzenim olsun istiyorum. Babası vefat ettiği için annesi ile yaşicakmiş. Ben ise yakın yaşayalim ama ayrı evlerde diyorum, kabul etmedi. Sevmediğim ve beğenmediğim için kestirip attım bende.
Hiç çevreni aldırma yemin ederim 1 sene sürmez boşanırsın neler çektim ben varya böyle acıdım tek başına diye
Erkeksin değil mi? Ben annemle yeri geldiğinde anlaşamıyorum. Evlenirsem ya ayrılırım ya da mutsuz olurum diyorum. Çevrem sen bu gidişle evde kalırsın diyor 😣 Okadar bıktım ki
Evet erkeğim kalmazsın merak etme ama sakın kimseylede yaşama evlenince hem kendi ailenden hemde eşinin ailesinde uzakta otur
Peki teşekkür ederim gerçekten yorumun iyi geldi
Rica ederim ne zaman istersen
Kesinlikle hayır, asla kattiyen...
43 yaşında bekar gayet mutluyum
Yaşamam
İmkansız yapmam
Yaşarım