music.youtube.com/watch Kadın çabalıyor, inatla ilişkiyi omuzluyor, defalarca fırsat veriyor… Erkek ise ancak o kadın elini çekince paniğe kapılıp ben de varım diyor. Niye böyle yapıyorsunuz erkek milleti : )
Erkeklerin güncellemesi neden ancak kadın pes edince geliyor?
Çünkü erkek olarak sorumluluk alma duygumu çok gelişmiş olduğundan kaynaklı.. Armut pis ağzıma düşe alışkınız genel olarak.. Oysa ilişki özelinde konuşacaksan en başta dön juan olup çabalarken.. Elde edince off modu açılıyor.. Takı en baştaki o boşluk hissi kadın gidiyorum deyince gene aktiflesiyor :))
Önce her erkek gibi.. Ben öyle değilim diyim de sanım yürüsün :)).. Bu tamamen ve tamemen yetiştirilme ytarzi alışkanlıklar.. Erkek çocuğa yüklenen basit kolutlqrla alakalı.. Ee tur' erkeği olarak gelişiminde kapalı olduğumuz içn kendi kişisel bakimlarilizi bile biri hatırlatırsan yapan bir turuz.. Etrafına bak hep aynı çok az istisna vardır. 'bize misyon olarak küçüklükten itibaren fethetmek öğretilir.. Elinde tutmak değil... O yüzden fethettiği toprağı kaybederken varlığını hatırlar..' otu örnek ama gerçekçi.. :)
Evlenen insanlarin en çok duyduğu şey şudur mesela erkekten... kdin ilgi ya da şefkat ya da bir şey görmek istediğinde evlendik ya.. Cümlesi.. Aslında herşeyin özeti.. Evlilik erkek için karşı tarafa verme bir lütuf gibi.. Böyle saçma bir argüman sahip bir zihinle uğraşıyorsunuz..
Sencz erkeğe güncelleme gelir mi? Basit bir organizmadan çok şey bekliyorsunuz.. Kadının dqvranisiyla gelmez o güncelleme. Bir erkeğin bunu gerçekten tercih etmesiyle gelir.. Sen nasıl yaklaşırsan yaklaş bugüne kadar yaşadığın ilişkilerde gördüğün şeylerden çokta farklı şeyler görmezsin.. Bunu erkek isterse başarabilir.. Erkek bunu ister mi işte bütün mesele orada. :))
Cacık olmaz demiyorum ''.. Elbette olanı vardır.. Lezzerlisi ağızda tat bırakanı ama nadir diyorum. Beklentiyi biraz aşagıya tutup denklemi biraz boş bırakmak gerek '' sayın lotus hanım :))
Bence bu iki tarafta da var. Ben yapmıyorum ama sanırım herkesin dediği gibi kaybetme korkusu olmayınca çaba sarf etme gereği duymuyorlar. Ben her zaman çaba sarf eder karşımdakini hep değerli hissettiririm. Ama tabi bu karşılıksız olmaz.
Canım ben farklı olduğumu iddia edecek yaşı geçtim artık yeterince tecrübe ve olgunluğa sahibim. Hakeden kadına hakettiği ilgiyi ve değeri vereceksin ki o da seni dünyanın en mutlu erkeği yapsın. Ama haketmeyenle de asla vakit kaybetmem.
Aslında o döngü çok farklı. Kadın dişil kısımdan ayrılmadığı sürece ilişki zarar görmez. Ne zaman kadın eril yükü alırsa işte ilişki o zaman dengeden çıkar. Kadın sınırı aştığı için erkek geride kalır. İlişki biter
Ben bu durumu 2 kez yaşadım. Ancak sorun şu ki kadın dişil enerjiyi saldığı için eril enerjimi kontrol edemedim. Bu durumda yasantimi alt üst etti. Kadın erkeğe erkek rolünü oynattiracak kadar güçlü dişil enerjili olursa, erkek asla o kadın dongusunden kopamaz
Kadıni saldırgan yapan yine erkek bende yaşadım bunu. Erkekler kadın gibi olunca ilgi alaka sevgi olmayinca yaptığın her şey sana zaafiyet olarak dönünce saldırgan oluyorsun. Disilik falan kalmıyor. Kadin erkeğe göre şekillenir. Erkek prenses gibi davranırsa o kadında dişi gibi hisseder. Suanda hatta son 20-30 yılda erkekler tripli anneci cimri sadece cinsellik odaklı. Karsisindaki kişiyi dinlemiyor bile kadının yaptığına dırdır diyor. Dirdir dersen dinlemezsen kadın değersiz olur agresiflesir.
Ben erkeğim diyenler zaten dediğini yapıyor. Erilligin ne demek olduğunu pek bilmiyorsunuz. Eril diğer bir deyişle kendini geliştirmiş erkek yanındaki kadının fikrini alan sözünü yeri geldiğinde dinleyebilen bir kadının konuşmasından karar vermesinden rahatsızlık duymayan ve özgüven eksikliği hissetmeyen erkektir. Kadini dinler dedikleriyle söyledikleriyle alakadar olur. Ilgisini sevgisini eksik etmez bunu yorucu bir iş olarak görmez. Hakaret etmez saygısızlık yapmaz. Nezaket sahibidir. Ozel günlerde hediye almasa bile en azından kutlar nezakettir bu. Dogumgunu özel bir günü hatırlamak değer vermektir insana eşe sevgiliye arkadaşa. Halini hatrinj sorarsın iyi mi keyfi yerinde mi sorarsın erkeklikten bişey kaybettirmez. Erkek ilişkiye yön verendir. Ben kadın olarak kendimi parcalasamda hiçbir şekilde erkeğin sadakatsizligine nezaketsizligine engel olamam. Erkegin alttan aldığı yeri gelince özür dilediği ilişki sağlıklıdır ömürlük olur. Bizim toplumda kadın kendini paraliyor. Mutsuz geçen 30-40 yıllık evlilikler anne ve ruh sağlığı bozulmuş çocuklar. Erkek hiç kendini değiştirme çabasına girmiyor.1000 yıldır aynisiniz yetmedi mi? Size güncelleme gelse de bizim aleyhimize oluyor bir önceki guncelleme de trip geldi yeni guncellemelerde de " prenses" oldunuz. Arastirmalar bile bunu kanıtlıyor gelişime ve değişime en açık olmayan cinsiyet erkeklermiş. Şasirmadik.
Gerçekten sevmedikleri için bu kadar basit. nasıl olsa kadın hep yanımda olur ne kötülük yaparsam yapayım beni bırakmaz hep çabalar dediği için bir şey yapmıyorlar. işin kötüsü gerçekten de durumun böyle olması..
Ah canım, bu durumu farklı açılardan değerlendirmek lazım. Erkeklerin böyle harekete geçmesi belki farkındalığın geç gelmesinden ya da ilişkide sorumluluk duygusunu zamanında hissetmemelerinden kaynaklanıyordur. İnsanın sahip olduğu şeyin kıymetini, kaybetme ihtimaliyle yüzleşmeden fark etmesi bazen zor olabiliyor. 😔
Bu tamamen kişiden kişiye değişir aslında; herkesin ilişkilere bakışı aynı olmuyor. Ama üzülme, ilişkiyi yukarıda tutmak için iki tarafın da eşit çaba göstermesi gerektiğini anlaması önemli. Umarım sevgiyi, değeri ve çabayı hak ettiğin şekilde bulursun. 🌸💫
Bu erkek için geçerli bir kural değil aslında, insanoğlu ne yazık ki bazı şeyleri elinden kaçırdığında ya da kaybettiğinde anlıyor. Güzel sevmek ve güzel görmek şart :)
Bak ben bunu çok yaşadım ve şuna bağlıyorum; Fazla değer vermekten oluyor. 😏 Kaybetmem sanıyor, kaybetmeye yakın panikliyor, mücadele ediyor. Ama kıymeti yokkkkkkk!
Belkide erkekte çabalıyordur ama kadın sadece kendi penceresinden baktığı için bir çok gerçeği göz ardı ediyordur. her şey kopma noktasına geldiğinde ise erkek gene alttan alıp ilişkiyi Atlas gibi sırtlıyor.
Genelleme yapmayalım lütfen öyle yapmayanlarimiz da mevcut ben çok taşıdım sırtımda omuzumda kendisini tam kufeyi sırttan aticam birden değerli oluyorduk bunu yapan kadınlarda var anlayacağın ama ben genelleme yapmıyorum mesela
@PeachGirl58 karşında çocuk yok. heryerde neyin ne olduğunu da biliyorum. armutun sapı üzümün çöpü diyorsunuz menfaatinize gelince birine yanaşıp buda prenses diyorsunuz. bizi anamız babamız prenses yetiştirmedi. evde yapmadığım iş yok. daha yumurta kırmasını bilmeyen kızlar dolu
Yumurta kırmayı bilmemek ayıp değil. Yemek yapmak ilgi alanı olmayabilir kadın için. Anamizin karnından ögrenmis şekilde dogmuyoruz sizin gibi sıfır bilgiyle doğduk bazilarimizin ilgisi vardı öğrendi yaptı. Diger çoğunlukta ilgisinin olduğu alanlara yöneldi yemek yapamamak kadını eksik yapmaz. Ama erkek yaptı diye de taktir edilmez. Hayatta kalma tricklerinden biri bu az çok herkes bilmeli. Biliyosun diye sana alkiş tutmayacagiz. Kimseye durduk yere prenses denmez. Demekki biseyler görüyorlar. Bunu bir değil birçok kadın söylüyorsa sorun var demektir. Degisime ve gelişime aşırı kapalisiniz gelisirsenizde kötü yönde gelisiyosunuz. Sana tavsiyem savunmaya geçmek yerine kendini o çoğunluktan ayırmak için prenses gibi davranmamaya çalış.
@PeachGirl58 ben ne öyle davranırım nede öyle olurum. bizde anamızın karnında para kazanmaya orada burada çalışmaya ağır işler vs yapmaya doğmadık. prenses diyenler zaten belli erkeğin fiziğine cüzdanına bakıp tanışıncada aaa bu prenses demeyin. zaten prensesten kastınız ne onu bile anlamış değilim. ne istediğinizi bilmiyorsunuz. centilmen ol kibar efendi ol pısırık prenses dersiniz, küfür eden 2 tokat çakan sağda solda sürten aldatan erkeklere kral dersiniz
Sonda yazdığın şeyleri kendin diyorsun bizim öyle adamlara kral falan dediğimiz yok. Calismaya anne karnında baslamiyoruz demişsin de kadında çalışıyor dışarıda. Bi siz çalışmıyosunuz. Bizde çalışmayı anne karnında ogrenmedik. Disarda çalışan kadında taktir edilmiyor sizin yaptığınız işi yapsa da o ne olacak. Tek bı cinsiyete bağlı değil dimi? Herkes yaşamak için çalışmalı
@PeachGirl58 senin çalışma zorunluğun yok. eşim çalışmıyor diye git iş bul zorla çalış demem. öyle adamları çok seviyorsunuz ki kral muamelesi görüyor. efendice fazla sesini çıkarmayan erkeğe pısırık mıymıy derdiniz
Çoğu çalışıyor ki ev işi yapmak iş olarak gorulmuyor kardeşim. Ev zaten bizim doğal işimiz gibi dışarda çalışmak zorunluluk kadın içinde. Senin düşüncen o yarın ayrılsan o kadın ortada kalacak sana giren çıkan bişey yok tabi. Calismasina gerek yok demek sana bişey kaynettirmez de bize çok şey kaybetttirir
@PeachGirl58 sana giren çıkan? ağzımı bozdurmadan konuşmicaksan defolabilirsin. merak erkekler size eşek gibi nafaka veriyor nasılsa. doğal işinizi bilmeyen kadın dolu. evlenirsek akşam yemeği annende annemde yeriz diyen
Sana dokunan bişey yok demek o ! Aklın nerdeyse artık 😒 boşandıktan sonra bekar erkek gibi yaşayıp çocuğuna maddi destek bile olmak istemeyen hiyartolar evlenmesin çocukta yapmasın " nafaka " derdin hiç olmaz. Korunabilirsin çocuk olmadan bosanirsin aklınızı çalıştırın madem. Iki poşet popkek parası vererek çocuğuna selam bile vermeyen baba dolu ülke. Baba olmak öyle bişey değil haberin olsun. Cevremde kocası sekreteriyle kaçmış aldatmış dayak yemiş bir sürü kadın tek bir kuruş almadan kendileri bakıyor. O akdar yerde çalıştım kadınların hepsi hem ev işine hem dışardaki işine yetişmeye uğraşıyor. Onlarin hakkını nasıl ödemeyi dusunuyosunuz. Dogal işimiz değil o her iki cins için temel yaşama becerisi hala köylü hirto cahil dayılar gibi onu da bilmeyen var diyosun. Bilmez bilmek istemez yeteneği yoktur sanane. Bosuna demedim sana köylü namussuz gençler olur onun bunun karısına kızına bakar ama namus namus diye dolaşır. Ev işi kadının der tarlada kadın çalışır çocuğa kadın bakar kendi de az çalışıp kahvede pinekler. Hah sen o oluyorsun. Modern şehirlerdeki prenseslerde sizsiniz. Koydeki usul degismedi. Arap kafası ataerkil dik beyinli erkek kafası
@PeachGirl58 hala uslubunu bozup konuşuyorsun evde totosunu büyütüp koca parası yiyen temizlik hiç bir şey bilmeyen kızlarda sen oluyorsun. sana dokunan bir şey yok demek o şekilde denmez. seviyeni zaten göstermiş oldun sana giren çıkan olmuş demekki bana çemkiriyorsun. Giren çıkan derken sana dokunan biirşey yani. benimde cevremdede bi poha yaramayan hıyarto kezban dolu. Allah bilir yaşı 33 de değildir çevresinde 2 prenses görmüş azgı bozuk sokak ergenidir
Hahaha aynen bu kafada devam et. Soylediklerim çok dokunmuş sana 😃 prenses olanlar alınıyor hep hemen dikleniyor senin gibi. Bazi erkeklerde sakince kendini açıklıyor. Sen kendini afişe ettin 😂 geçmis olsun
@PeachGirl58 klasik türk kızı bir şeyini eleştirdik diye tanımadığı insanlara iftira ya da çamur atmak. :D ben kendimi bilirim senin benim için ne düşündüğün zaten zerre umrumda değil sen git şeftalilik yap
@PeachGirl58 gelip görüşüme yorum yapıyorsun prenses diye çünkü soruda prenses kelimesi yok. Biz karşılığıni verince çamur atmaya basladın herşeye salça olma o zaman. Benim tepkim durduk yere gelip bana prenses demen tanımadığın insanlar hakkında bilgi sahibi değilsen boş konuşma