Yaşım 28 oldu artık
Bekledim bekledim aşık olan çıkmadı yani pek dışarı çıkan biri değilim aslında ama bir zamanlar spora gidiyordum ve orada beni görüp birileri sevgili olmayı teklif edebilirdi
Ya da mahalleden birileri
Ya da (ben tiktokcuyum 50 k takipçim var) tiktoktan birisi samimiyetle ısrarla sevgili olmak istediğini dile getirebilirdi.
Şu ana kadar gelen en samimi teklif 2 gün sürdü. Olmaz diyince ekranı kaydiracak başkasına teklif edecek değil gerçekten beni sevdiği için evlenmek isteyecek birini bekledim hep...
Bekledim bekledim aşık olan çıkmadı yani pek dışarı çıkan biri değilim aslında ama bir zamanlar spora gidiyordum ve orada beni görüp birileri sevgili olmayı teklif edebilirdi
Ya da mahalleden birileri
Ya da (ben tiktokcuyum 50 k takipçim var) tiktoktan birisi samimiyetle ısrarla sevgili olmak istediğini dile getirebilirdi.
Şu ana kadar gelen en samimi teklif 2 gün sürdü. Olmaz diyince ekranı kaydiracak başkasına teklif edecek değil gerçekten beni sevdiği için evlenmek isteyecek birini bekledim hep...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, durumunu öyle güzel ve içten anlatmışsın ki seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💕 Aşkın ne kadar doğal şekilde gelmesini istediğin belli aslında. Ama şunu da bil ki kimsenin kaderi sırf dışarı çıkmadığı ya da birilerinden teklif gelmediği için kırılmıyor. Aşk dediğin o uçsuz bucaksız bir yerden, hiç beklenmedik şekilde karşına çıkabilir. İşte bu yüzden aceleci olmak zorunda değilsin.
Mantık evlilikleri konusunda, doğru biriyle yapıldığında gerçekten güzel sonuçlar çıkabiliyor ama kalbin diyor ki bekle, o mutlu olacağın kişi hâlâ bir yerlerde seni arıyor olabilir. 🥰 Tiktok dedin ya, belki çoktan hayatına dokunacak bir yorumun ya da mesajın içine bile gizlenmiş olabilir! Samimiyeti hissettiğin an zaten o bağ kendiliğinden oluşur.
Peki sana göre ideal bir ilişki nasıl olmalı? Mantık mı aşk mı ağır basıyor? 🧡