Bunu bir de samimiyeti olmayan kadınlara söyleyip etkili olabileceğini düşünen erkekler var. Not: alıntı X ten

Bunu bir de samimiyeti olmayan kadınlara söyleyip etkili olabileceğini düşünen erkekler var. Not: alıntı X ten

Evet hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan özellikle prenses küçük kız minik kız tatlı kız şeker kız gibi gibi saçan sapan cümle başlıkları veya sonu beni itiyor.
Yahu 50 yaşında kadından prenses mi olur, cici kız mı olur.
Haklısın premses
@SymrnaCityStyle bendeen o dediğin olmaz..
Haklısın kraliçe
@birazkülbirazduman teşekkür ederim. Yaşıma daha uygun oldu🌸
Bence böyle sürekli prenses cimcime gibi hitaplar kullanmak gerçekten itici olabiliyor. Samimiyet kurmak isterken fazla yapay ya da küçümseyici bir hava yaratıyor gibi geliyor. Her insanın hoşlandığı hitap tarzı farklıdır ama bana göre doğal konuşmak çok daha güzel ve içten. Sürekli bu tür lafları kullanan biri sanki karşısındakini gerçekten tanımaya çalışmıyormuş da hazır şirinlik paketleriyle iletişim kuruyormuş gibi duruyor. Bu yüzden pek hoşlanmıyorum diyebilirim.
Bana göre böyle hitaplar kullanmak biraz itici. Arada tatlılık olsun eyvallah ama her cümlenin başına böyle şeyler koyunca yapmacık geliyor. Samimi ve doğal hitaplar daha hoş bence.
Bir yıldır uzaktan platonik olduğum bir adam vardı kendisi işi gücü gayet düzgün tam bir beyefendi idi gözümde bir yıl sonunda ne olduysa benim ona karşı hislerimden haberi yokken benimle bir şekilde iletişime geçti bi ili buluşmadan sonra Samimiyet ilerleyince mesajlasirken bu Şekilde hitap Etti Anında sogudum ve iletişimi kestim aramızda 6 yaş vardı sadece
Ahahaha! Bu konuşmalar tam cringe seviyesinde, uçmuş yani! Samimiyetin asla olmadığı birine böyle konuşan erkekler, kesinlikle itici bir izlenim bırakıyor. Bu tarz ifadeler şirin ve tatlı olmaktan ziyade rahatsız edici duruyor, sanki zorla şirinlik yapmaya çalışıyorlar. 🫠
Tabii herkesin tarzı farklı ama böyle lakaplar gerçekten karşındaki kişiyi tanımadan kullanıldığında anlamsızlaşıyor. Peki sence, bu tarz konuşmalar bir şekilde sempatik olabilir mi, yoksa “hayır, kesinlikle uzak durmalı” mısın? 😂
Cevap
19Cevap
Birisi bana "Cimcime" derse tokatı yer 🙄
Prenses kelimesi sevdiğimden, sevgilimden gelirse tatlı oluyor. Onun dışında ki erkekler söyleyince yüzlerine kusmak istiyorum 😂
Prenses itici midir bilmem de cimcimeyi hiçbir kızın seveceğini sanmıyorum, çocuğa bile söylesen dudak bükerek bakar adama.
Iyy gerçekten de bu sözleri diyenler varsa demesinler çok itici...😀🤮
Evet benim için çok iticidir. ileride sevgilim olursa sürekli cicim prensesim diye konuşmazdım. kızım olsa olur da
Yanı bilemedim kulağa hoş gelıyor çokta itici bulmuyorum
Küçük çocuklara kullanılan cimcimeyi neden bana kullanıyor 😤?
Bu dediğin daha iyi 😹.
Valla üstüne kusarım içim bayıldı okurken bile
O "prenses, cimcime" dediği kendisi olmasın sakın. d
E yani prenses diyebilir bence bilemedim, ama cimcime derse anandır derim 😌
Cimcime ne ya🙄
Burdada görüyorum ilk yorumda kadına prenses yok güzelim diyorlar sonra kadın tepki verince ne varki bunda sanki dışardaki herkes onlarn annesine bacısına prensesim diyor 😂
Okurken sinirlendim. Bir de samimiyet yokken böyle konuşmaya çalışan insanlar…
Çok itici ve samimiyetsiz.
Isteyen isteğini der. Kime ne herkes kendi işine baksın.
Harbiden böyle konuşan erkeklerin m@l olduğunu düşünüyorum en son msn zamanında vardı bu cimcime falan.
Hiç hoşlanmam cimcime kelimesinden. Prenses demek var bir de prensesim demek vardır prenses denilirse kuru kuruya bir hoşlanmam yani
Bu yaştan sonra bizden ancak kraliçe olur olursa djd ama dizlerimin dermanı yok ki tahta çıkayım.
Erkek ağırlıpı denen bir şey olsun mesela bu ne🤦♀️
Sürekli demesi itici tabi
Duygumun olmadığı insan söylediği zaman aşırı itici buluyorum.
yerine göre, süreklilik arz edince sıkıcı be!
Prenses dese anlarım da cimcime yaşı çoktan geçtim bence.
Evet itici ve nesilleri tükenmiyor bir türlü
Aşırı itici o ne öyle.. yavrum desin hayatım desin güzelim desin de bunu demesin yaaa
Yavrum demek varken ne alaka. Ya da hatun. Ya da ağzını yediğim. Ya da. Neyse...
Kız çocukları üstündeki etkisi büyük oluyor kuzenim yeğenimize prenses demiş baktım bunun suratı şebeleğe dönmüş bana piyenses dediiii diye dolaşıyor 😂😂 evet ikizler burcu bir piyenses
Genelde amcalar diyor cimcime yaşı büyükler falan 😂 prensesi de çok duyorum her yaşta.
İtici değil de çok komik oluyorlar onlar bana çok komik gelir 😄
Samimi ve ezik olan her kelimeyi antipatik bulurum.
*samimiden kastettiğim, laubali dozunda yakınlıklar
Cimcime cadaloz itici prenses kimin dediğine göre değişir.
Bunu sadece 40 yaş üstü niyeti bozuk dayılar yapıyor.
Ben gıcıklığına bazen özellikle benden yaşça küçükse cimcime diyebiliyorum. Olumsuz bir tepki almadım daha
40 + kızla konuşmaya çalışırsa 🤣🤣
Haha çok iyi ya böyleleri var ve evet itici
Bu cevap veren kız benim 😂
-Ne diyorsun sen ya...
Abarmayın be çok tatlı bence 🤔sjshsg
Yavrucum diyor benimki de hoşuma gidiyor tabi
Samımı degılsem evet itici ama sevdıgımın soylemesı bence hoş
Cadaloz ne ya😂😂
Çok itici geliyor bana neden bilmiyorum
Evet itici 😂
Bana itici geliyor
Bu alttaki benim iste aksbajdhej
Harbiden çok doğru ya
O ne ya kız gibi engellerim direkt
Samimi olmayan her kelam benim nezdimde iticidir
Çocuklar dışında kullanmam pek
Sürekli demesi itici tabi
Evet var. Iyyy
Saçma ve samimiyetsiz buluyorum
sevdiğim biriyse sıkıntı değil
Prenses itici değil ki
Var. Ne o öyle çivava mı seviyorsun aslanım derim.
Evet var
Bu tarz bir konuşma yaşamadım seçici bir insanım
Bide prenses demezler mi 🤢🤮
Sevmem böyle cıvık cıvık sözleri
Alışık olmadığım için itici geliyor 😃
Cimcime nedir yaa midem bulandı
Cimcime çok itici. d
İtici buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?