ՏҽӀɑʍՏ
Olurda bir gün oturduğun masada konu "sevmeye" gelirse, sen kalk oradan. Senlik değil!..

Şarkı nasıl saklanmışsa, bugün birinin sayesinde keşfedildi. Şiddetle tavsiye edilir, Fav oldu 🤌🌸 replay.
ՏҽӀɑʍՏ
Olurda bir gün oturduğun masada konu "sevmeye" gelirse, sen kalk oradan. Senlik değil!..

Şarkı nasıl saklanmışsa, bugün birinin sayesinde keşfedildi. Şiddetle tavsiye edilir, Fav oldu 🤌🌸 replay.
Yoo başka kadına gidiyorlar.
Sosyal medya seçeneklerle dolu biri olmayınca diğeri oluyor.
He reddedilen erkek ego yapıp kafasında bunu bir yere yazıyor. Sonra zamanı gelirse diye bekletiyor sonra acısını çıkartacak fırsatı yakalayınca affetmiyor. Konu bu sadece, aşk falan filan yok onlar eskidendi...
Dimi, evet. Hemen rota oluşturuluyor
Kesinlikle saniyesinde başkasına yol alıyorlar durmak dinlenmek yok.
Ne yapsın, yas mı tutsun?
@xgökkuşağıx bi nefeslensin
Hiçbir insan vazgeçilmez değildir.
@xgökkuşağıx yaş tutsun demedik. Ama ondan ona da atlamak nedir? Az kafa dinlenek, ruhu dinlendirmek gerek.
Mevzu vazgeçilmez olmak değil. Aç gözlü olmak
O zaman ağlamayın kadın ertesi güne birini bulunca
Herkesin fıtratı başka türlüdür, ben de o tür gamsız erkekler gibi olmayı isterim ama fıtratım ona pek uygun değil.
İlaveten, keyfe keder ret cevabı veren kadınların bir kısmının yedekte beklettiği bir erkek oluyor. Bu yüzden kadınlara çok acımıyorum.
@xgökkuşağıx öyle yapıyorlarsa tebrik ederim çünkü erkeklerin duyguları yok aşık olmazlar
İlaveten ret cevabı veren kadını ne diye düşünelim ki? Bana değer vermeyen kadını düşünüp üzülmek çok yersiz bir şey. Bir de adam soluklansa iyi olur diyorsunuz. Pardon da siz ret cevabı vereceksiniz adama, sonra soluklanmasını bekleyeceksiniz. Sorması ayıp, bu durum sizin hangi duygunuzu okşuyor?
@xgökkuşağıx yedekte bir iki erkek durmalı ki duygusal boşluk olmamalı kadın yıpranmasın
@İsimssizüyee Erkek yıpransın mı?
@İsimssizüyee Kusura bakmayın ama yorumlarınızdan sizin sadece kendini düşünen bencil bir kadın olduğunuz anlaşılıyor.
@xgökkuşağıx Allah aşkına ne diyorsunuz? Red edilen kadının umrumda değil zaten. Konu erekeklerin durmaksızın ondan buna koşması, seven önemseyen erkek bunu yapmaz diyorum. Aloooo anlamadiysaniz uzatmayın bu bencillik falan filan değil. Bu karekter ruhsuzluklla alaklali yoksa reddedilen kadına ne? Konu o erkeğin fitratinin düzgün olmaması...
İyi geceler ve uzatmayın cevabınızı beni yorumum altında yapmayın.
İstediğim yorumu yapmakta özgürüm. Fakat benim görüşüm altında kimse at kosturmasin. Fikrimi zikrini cevap olarak yazsın. Bu ne arkadaş benim fikrin hoşuna gider gitmez bana kimse akıl vermesin ve benim hakkımda yorum yapmak kimsenin haddine degil. Az yavaş... Herkes yerini haddini bilsin.
Ay @Hayatİstanbul77 ne istiyorlar senden ajdj
Yazdıklarım onları rahatsız ediyor canım, gerçekler batıyor.
Oh canımıza değsin djfj
Benim keyfim yerinde bir engelle geçiyorum 💅💃😀
Hee :D biraz moderasyon yaparım ben de. Şikayet ayağınıza geldi adlı çalışma sjdj
Erkeklerin yorumlarına bak. Harbiden artık sizin erkek olduğunuzla ilgili şüphelerim var ne oldu bu erkek topluluğuna koronadan aşıdan falan sonra mı bu hale geldiniz? Kimse kimseyi taciz etmesin elbette ama benim bildiğim erkek adam tuttuğunu koparır kadının kalbine girmek için savaşır her yolu dener biz böyle bir toplumda yetiştirildik. Yazmışlar redderse bi daha dönüp bakmam benim için biter o gelsede ben kabul etmem mükemmel erkek böyle olur vs. Baya boooş konuşmuşsunuz böyle yazanlar. Mükemmel erkek sevdiği kadının peşinden gider, çaba gösterir, cesur olur, yön verir, kadında zaman içerisinde böyle bir adama aşık olur zaten. Ama şu an ki erkek topluluğundan hiç bir ümidim yok prenses olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz bravo👏🏻 Yakında evlilik oranı çok ciddi anlamda düşecek bu gereksiz gurur ve tavırlar yüzünden kadın kadınlığını bilmiyor erkek erkekliğini bilmiyor. Bu soruya yorum atan ve bu kafa yapısında düşünen erkekler eteklerini giyip evde koca beklesin. 🤮
Abla sonuna kadar okudum ve haklısın. Türkiye'de insanların duygusal bir bataklıkta yaşadığını düşünüyorum. Çocukça yorumlar okudum ful. Toplumsal açıdan erkekle kadın arasında bazı konularda anlaşamama ve küslük var bence. İki taraf da karşı tarafa doğal davranmıyor. Doğal davranışlar sonucunda ben ortalama bir erkeğin aşık olduğu kadın için emek sarfedeceğini ve kadının da kendisi için birşeyler yapan erkeğe tutulacağını düşünüyorum.
Yahu onlar her şeyi yazar çizer :D gerçekler başkadır ve biz biliriz djdj
Son zamanlar da aşkın rafa kalkmasını şöyle yorumlarım ben kızlar çok çıkarcı oldular ve sürekli isteyen talep eden taraf oldular aşkı bile çıkarlarına göre görmeye başladılar aşk erkekler için saflık karşılığı olmadan bile olan vefalı bir bağlılık anlamı taşır bu da kızlarda olmayınca çoğu erkek aşkı bir kenara bırakır bu da bir çok kız tarafından erkekler duygusuz aşık mı oluyor erkekler gibi itamlara tabi kılar kadınlar çok güzel ve eşsiz mükemmellikte yaratılmış ama aslal kendilerinin kıymetini manevi anlamda bilmiyorlar .
"Reddedeyim de bana aşık olsun, yazma diyeyim de yazsın, defol diyeyim de peşimden ayrılmasın" gibi saçma düşüncelerden çıkın artık.
Redededilen erkek ertesi gün başka birini aramaya başlar. Umurunda olmazsınız.
Çünkü erkeklerin lügatında evet demek evet demektir, hayır demek hayır demektir.
Bize hayır dediğinizde biz onu hayır olarak algılarız ve yolumuza bakarız.
Hmm, aşka dair çok tatlı bir ironi yakalamışsın! 😊 Erkeklerin bazen reddedilince daha heyecanlandıkları doğru, çünkü uğraşmayı, mücadeleyi seviyorlar. Ama bu kesinlikle her erkek için geçerli değil! Aşk, genelde ego değil, duygular meselesidir. Bugünlerde romantik sonbahar havasında aşk müziklerine dalıp bir ruhani keşif yapmak şahane olmaz mı? 🌸🎶 Sence bu davranış ego savaşından mı yoksa gerçek duygulardan mı kaynaklanıyor? 😊
Cevap
103Cevap
Farketmez onlar için aşık olmadıkları için...😀
Ne demek erkekler aşık olmaz jdjd
Oluyorlarmıymış.😀
Olmuyorlarmıymışşş
Yok anam onlar anca rol yaparlar.😀
Oha 😕🚬 öyle pat diye söylenmez bu
Bilmezmiş gibi yapmaz mısın.😀
Kendi bahtsızlıklarınız ve yanlış seçimlerinizin sonuçlarını tüm erkeklere yüklemeyiniz lütfen. 😊
Size mi yüklüyoz, size ne acabamsı
Bence bu herkes için böyle bizi istemeyen insanı bize zorluk çıkartan insan daha çok seviyoruz kendimizi kanıtlayabilmek için hiç kimse kendini koşulsuz şartsız seven birisine %100 Bağlanmıyor çünkü.
Hayır, o sadece hırslı erkeklerin huyu.
Yİok, hiç öyle bir şey gelmedi başıma
Hayır beni reddeden kadına aşık olmam. beni istemeyeni ben hiç istemem.
Erkekler zoru sevdiği için aşık olduğunu zannederler ama egolarını kazanmak için peşlerinden koşarlar. Gerçekten aşık olmaları ortada hiçbir sebep yokken pat diye olunca olur; diğerleri sadece egolarının okşanma isteğinden kaynaklı.
Bu arada şarkı, uygulamadan açılmıyor. İsmini yazar mısın?
Tabii, den ze - saman alevi
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim:))
Reddedilebilirim.
Ama red yedikten sonra o kız Samanyolu Galaksisinin en mükemmel kızı olsa, bir daha edersem kabul edeceği söylense dahi hakkını kaybetmiştir.
Aşık olmak şöyle dursun.
Mükemmel erkekler bir kadına sadece 1 kere teklif ederler.
Erkekler aşka aşık oluyor. Reddedilmeyen erkek aşık olmaz buda aşkın var olmadığı anlamına geliyor. ya da hiç bir hatun bir erkeğin aşkını kazanamadığı anlamı taşır Ama bu ihtimali akla getirmeyelim eee Sonuçta aşka inanmayan benim gibi düşünen erkek sayısı az olsa bile var.
Reddedilince bunu saygıyla karşılayıp başka bir kızı düşünmek gerekir. @Sosyetic_SheqiiL özellikle senin reddettiğin bir erkek ama ben aşık oluyorum sana diye ısrar ederse açmayacağın bir dava bile kalmaz. 😃
Niye dava açayım
Israrlı takip ve tacizden dolayı tabiki
eee bayan sosyetik her şeyin bi kabulü bide reddi vardır sorunuza gelince hiç red yemedim keşke yeseydim daha iyidi ya ona aşık olmak değil de sanki bazıları hazmedemiyor takıntı haline getiriyor bazen zorlamamak lazım Avrupa birliği misali ula almıyorlar da neyin inadı bi bırakta 😂
Bir kadın bana hayır diyorsa tekrar çaba gostermem. Erkekler olarak siz de yapmayın. Eğer bir kız ayrilalim diyor blöf yapıyorsa her şeyi göze almıştır zaten, hayır diyorsa da göze almıştır.
Seven kadınlar sizi yormaz. Baba travmasi olan kadınlardan uzak durun beyler, kadınlar bazı erkeklere çok kolay olurlar, onlar için her şeyi hiçe sayarlar.
Reddedilince aşık olan erkek aşık değildir sadece egosuna ağır geldiği için onu elde etmeye yönelik arzusu olur
İşte o arzu da aşka evriliyor bazen bence
O koltuğa hiç oturmadık ki kalkalım hiç nasip olmadı bize belki nasip olursa kalmasında biliriz ama o koltuktan hiç kalkmamak adına oturmak istiyorum o yüzden her yere oturmuyorum
O ne demek
Hay Allah shd
Bu da saman alevi aklımızı karıştırma.
Bu neeee kdkf
Beğenmedim smkf
Erkekler düz beyin yeminle sen sultan ol mükemmel ol umutlarımda değil kendi arzularını duygularını tatmin etmek başka amaçları yok..
Aynen öyle
Ne kadar saçma bir düşünce. Düşünsene biri bana olmadık laflar edecek ben de ona aşık olacam öyle mi?
Sen inandın mı?
Olmadık laflar derken :D sadece reddedecek
Tamam sizsiniz sjdj
bu sosyetic seqil ne güzel bir hanımefendiymiş ben niye farkedemedim bunca zaman. d niye söylemiyosunuz olm. d
😒😅
müsait olursanız eğer birgün kahve ısmarlamak isterim size. d
Çok naziksiniz :D
bu nezaketimi gerçekte de gösterme fırsatı bulabilirim umarım. d
İmkansız djdj
ama sizde hiç şans vermiyorsunuz. d
Aa nereden bildiniz 😅
pekala imkansız bizim için sadece biraz zaman alır hanımefendi. d
Okay 😏
Yok ben dürüst, sadık, anlayışlı, güvenilir, zeki, uyumlu, ahlaklı, güleryüzlü, merhametli kadın olunca aşık oluyorum.
Samanlıkta iğne arıyoruz 😅
Bulursun inşallah
Aşık olmuyor bazısı sadece hırs yapıyor. Buz Devri filmindeki sincabın gördüğü meşe palamuduna inatla sahip olmaya çalışması gibi..
Güzel betimleme
Yorumları biraz daha okusam erkeklerin bir kalbi olduğunu sanıcam 🙄
😅 okuma zararlı hep yalan sözler
Ahaha ağamız gelmiş diye
Aman boş koy, kahve içelim djdj
🫶
Gurursuz adam kadının peşinden koşar. Köpek rolünü üstlenir. Bence buna aşk demeyelim.
Kimisi yeni rota oluşturur kimisi bir süre sessizliğe çekilir kafasını toplar. Ben red yesem muhabbeti keserim. Niyet belli, olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
Aşk değildir o. Ego sarsıntısıdır. İntikam dürtüsüdür. Çoğu karıştırıyor.
Evet
Kişiden kişiye değişiyordur, dediğin şekilde olan da illa ki vardır. Ben direk uzaklaşıyorum haydi selametle yolun açık olsun diyerek, sonuçta red yemişim beni beğenmemiş ve istemiyor. Daha açık nasıl söylesin kız?:)
Reddedilen erkek, reddedilen erkektir. Ergen dönemde hırs ve gurur yapabilir ama yaş ilerledikçe istenmediğini anlarsın.
Zira,
Zorla güzellik olmaz, olsa da yakışmaz.
Bütün kartlar açık olmalı.
Kaçan kovalanır mantığında düşünüyorsa olabilir onun dışında pek farketmiyor onlara djdf
Senin öteki hesabına ne oldu
Hee tamam djd
🫠🌸
Bence evet. Bir Güzin Apla olarak buna çok kez şahit oldum. Kız peşinden koşuyor, erkek nato ediyor kızı. Ama aynı kız erkeğe nah çekiyor, erkek bu seferde kızın peşinden koşuyor. Elde edince de bu sefer o nah çekiyor. Şaşmaz yani.
Reddedilince belki daha cazip buluyorlardır kadınları. Kaçan kovalanır kanunu misali
Evet av avcı
Ama beni yakalamalarının imkanı yok çünkü sırt roketim var 😂
yok canım daha neler o bi hırs yaptırırda aşk sanmam
Hırsın sonucu aşk olabilir mi acaba
Reddedilen erkek aşık olmaz, hatta bir daha kimseye sormaz.. Özgüveni yerle yeksan olur..
Nerden biliyorsun diye sormayın..
Red alınca 2. kez sormadım genelde hani peşimden koş mantığınız varya, onu yapmadım. Hem tacize girer artık 2. kez peşine düşmek falan kanuni olarak zararlı:))
hee sonrasında da anca bi müddet düşünüyorsun en fazla acaba nasıl olurduk olsaydık falan:)) ama sonra oda geçiyor neticede reddetmişşşşşş
Arada redler aklıma gelmiyor değil yolları açık olsun 😃😂
En baştan beri aşıktır.
Bir nedene bağlanmaz.
Kompleksli değiliz kı biz.
Birbirini gaza getirme işi siz kadınlara ait.
Birbirinizle bu yüzden iddia bile girersiniz.
Diğerlerini bilmiyorum ama ben hiç aşık olmadım aşık olmak kolay bir şey değil zaten reddedilen erkekte hazmedemediği için peşinden koşuyordur belki aşık rolü yapıyordur
Reddedilince bitmiştir benim için. Gidin kendinize takıntılı sapık bulun böyle arzularınız varsa.
Mesele aşk değil erkeğin ya da genel olarak insanların ulaşamadığı kişilere bir hayranlık duyarlar ulaşmaya çalışırlar
Hayır sadece reddedilmeyi kabullenemez bazı ezikler
Hayır imkansız olmaya başlayınca koşmaya başlıyor kolay elde edilen şeyden haz almayız galiba ondan
Hayır, beni reddeden biriyle işim olmaz. Her erkek öyle olmalı zaten, hayırdan anlayıp o ortamdan komple uzaklaşmalı.
Hırs yapıyorlar... psikolojide de şu var zaten erkekler avcı toplayıcı... avlamadığı kadını sevmezler...✨️
😅 beni istemeyeni bende istemem onun kadınlığı kadar benim de erkekliğim var gurursuz olmaya gerek yok
Aşk anlık bir çekimdir. Tıpkı yer çekimi gibi. Ama sevgi saygı ve güven bir elmanın iki yarısı gibidir. Tadan birakamaz.
Reddedilmek çoğu erkeğin gururuna dokunur. Ulaşılmaz hissettiği anda duygusal yakınlaşma yapay bir his oluşabilir.
Hayır sadece reddedilmeyi kabullenemeyip takıntı haline getiriyorlar diğer türlü erkeklerin aşık olması gibi bir durum pek mümkün değil
Yioo reddedilen insan psikolojik olarak kendini gösterme isteği arzusu yüzünden daha fazla karşı tarafı istiyor.
Reddilince değil de. Zor kız olduğu için daha cezbedici geliyor
:D Kaşan kovalanaır kavramı her zaman geçerli olmuyor bence
Aşık olmak mı aman Allah korusun bela almiyalim
Reddedildiğim kişiden uzak dururdum
Ki teklif eden biri de değilim.
Bu kişiye göre değişir ama ben olmam hatta uğraşmam bile
erkeklerin işine ne gelirse o olurlar. erkeklerin temel mantığı budur. (not ediniz.)
Aynen kızlar. reddedin erkekleri. elinizi sallasanız ellisi
Onu bunu bilmem de kendini beynini kullanmayıp çevreden duyduğu şeylerle hareket eden kadınların bir kısmının günün sonunda üzüldüğünü düşünüyorum.
Kaçan kovalanır o ayrı bur durum ama aşık olmak için reddedilmek yetmez
aşk la alakası yok da cinsel olarak olabilir.
Reddedilince insan hayal kırıklığı yaşar üzülür niye aşık olsun ki.
Olabilir istenmediklerinde daha çok hırslanan ruh hastaları var.
Beni reddedeni unutur yoluma bakarım saplantılı bir ruh halim yok.
Aşık olmak değil de elde etmek istiyor diyelim. Reddedilmek egolarına ağır geliyor biraz
Erkekler kalplerindeki sevgi karşılık bulunca aşık oluyor
O aşık olanlar eşşek olanlar istemeyen birine neden aşık olam
Yooo gençken aşık oldum reddedildim yıllar sonra sonra benle olmak için geldi bende yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?