• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kendi güzel, huyu güzel adam nasıl bulabilirim? Metodu nedir acaba?

Liebeistliebe
Liebeistliebe Takip Et
Xper 6 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
47
Yapay Zekaya Sor

Kendi güzel, huyu güzel adamlar nerede bulunur?

Nedir Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sen kendin güzel (pek çok açıdan ahlak iman davranış oturma kalkma ve sonunda fiziki) değilsen , huyu ahlakı dini imanı güzel değilsen ve "adam" değil "güzel adamlar" arıyorsan nerede bulurum diye sorma , hiçbir zaman bulamazsın.
    Ancak Kuran'da yazılı olanı bulabilirsin = NUR Suresi 26. ayet

Günümüz kadınlarına içinde bulunduğumuz şeytani kapitalist dinsiz KÜRESELCİ sistemi
    bulaşıcı bir virüs olarak kibir ego narsistlik şımarıklık ukalaık aşıladı. Kadınlara VIDEOlarla , TVdeki propagandalarla erkeklere karşı gazz veriliyor ve bu bilerek isteyerek yapılıyor. Kadınlara sürekli : "Siz eniyisine layıksınız, siz en güzeline layıksıznı, sizler prensessiniz, kraliçesiniz, elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayın, çok kaliteli ve zengin erkekleri eş olarak seçin + o erkek size hizmetçi uşak tutsun hatta ev işlerini çocuk bakmayıda o erkek yapsın, siz rahat edin keyfinize bakın vs vs vs vs" gibisinden karapropaganda FİTNE telkinler fikirler aşılanıyor. Bu bir proje ve bilerek kadın-erkek savaşı çıkartmak için yapılıyor. Bu projesi KÜRESELCİLER denilen ŞEYTANIN tarikatı dünya çapında yapıyor ve Yeni-Dünya-Düzeni projesi denilen projeyi uygulamaya koymuş durumdalar. Bu amaçla kadınlara TEK taraflı olarak ama erkeklere karşı olacak şekilde (FİTNE) güçlü destek veriliyor. TVlerde VIDEOlarda erkekler karalanıyor kara propagandalar yapılyor, kadını erkeğe karşı kışkırtıyorlar.. bunu bazı feminist erkek düşmanı çakma ilişki uzmanı tiplerin çektip ve kadınlara güyya erkeklere karşı akıl verdiği VIDEOlar üzerindende yapıyorlar.. Kadınlar şuanda bu TEK taraflı verilen Şeytani destekten çok memnunlar, hergün Tvlerde kadınlara eğitim desteği kadınlara spor desteği kadınlar iş hayatında girişim desteği kadınlara banka kredisi kadınlar şu destek bu destek açıklanıyor TVlerde.. fakat ya erkekler? ekonomik sorunlar problemler yaşayan erkeklerden sözeden bahseden yok? YOk çünkü zaten istenen bu Yeni-Dünya-Düzeninde erkeği batırmak 2. sınıf vatandaş yapmak isteniyor. Böyle bi rortamda artık erkekler uzun vadeli planlar yapamaqyacak aile kurmayacak ve kadınla arası açılacaktır.
    Zaten olanda bu aynen böyle oluyor şuanda etrafta. Aile yapısı çökertiliyor, ekonomide bu anlamda bilerek bozuluyorki düzgün erkekler aile kuramasın kadınlardan uzaklaşsınlar.. Peki zaten kendisde düzgün olmayan çoğu kadın ne yapıyor nasıl erkek bulabiliyorlar? Barlarda clublarda batakhane pislik gece hayatında erkek bulabiliyorlar, gecelik takılmalık ya da ellrinde telefon sanal dünyada 100lerce erkek gelip LIKE atıyor ozamanda "ben neymişim arkadaş nasıl bir prensesmişim kraliçeymişim 100kişi benim üzerime saldırıyor, ben süperim mükemmelim" demeye başlıyor kadınlar.. aslında telefonda internette o o arkadaşık uygulamalarındaki çoğunluk erkekler "kısa süreli deertsiz ilişki" arıyorlar :-) kadınların çoğunun kafasının basmadığı gerçek bu.. Hani o 100 tane erkek gelip bana LIKE atıyor beni çok seviyorlar sıraya giriyorlar diye düşünen kadınlar aslında HAYAL DÜNYASINDA yaşıyorlar ve aşkta sevgide duvara toslamaya doğru koşa koşa gidiyorlar :-) Eeee bu işler böyle emek vermeden kendisi sevmeden tek tuşa erkekler arayanlar, oturudukları yerde cep telefonundan tek tuşla hayatının aşkını beyaz atlı prensini bulacağını sananlar, dünya gerçeklerinden habersiz gerçek sokaktaki sosyal hayattan güncel dünyadan kopuk yaşayıp boş rüyalar görenler aşkta sevgide duvara toslamaya mahkumlar.
    Çoğu kadın daha hayatında 1kere bile gerçek hayatta yüz yüze kendisinden hoşlanan uzaktan bakan tanımaya çalışan normal sosyal bir erkekle tanışmak için en ufak bir çaba göstermemiştir , hatta çoğu kadın sokakta sosyal hayatta tanımak için kendisiyle ilgilenen uzaktan bakan ve bir "yeşil ışık" bekleyen erkekle alay edip dalga geçer kız arkadaşlarına anlatır ukalaca kibir ego ile: "şu çocuğa bak abaza bana bakıp duruyor benim peşimde"..(bu hareketten sonra bu kibirli egolu narsist kadına altın madalya takıyorlar herhalde? kendisiyle ilgilenen erkeği aşağlıyor ve onunla dalga geçiyor) bu tür aşaağlık insanığını kaybetmiş mahlukat yarım akıllı kadınlar ellerindeki telefondan internetten arkadaşlık programlarından 100lerce 1000lerce ne olduğu belirsiz KISA SÜRELİ ilişki için kadın arayan erkeklerle ise yıllarca tanışıyormuş akrabasıymış gibi rahat rahat konuşurlar internetten mesajlar geldikçe sokakta telefona bakıp sırıtıyorlar büyük bir haz mutluluk yaşıyorlar (kadınların geldiği kötü noktayı gösteren dehşet verici bir örnektir bu) , gerçek sosyal hayatta bir erkekle tanışmaya hiçbir çaba harcamayıp sokakta gördüğü erkeklere "abaza bana bakıyor" diye hakaretler eden bu kadınlar güyya kendilerini aşk sevgi konusunda "Einstein" sanıyorlar ve telefondan aşk sevgi arıyorlar :-) :-) :-) kimin zeki normal insan , kimin aptal+beyyinsiz düşük zekalı kolaycı hazıra konmacı olduğunu bu durum zaten göstermektedir.
    Gerçek sosyal hayatta normal düzgün bir erkek önce kadına uzaktan bakar inceler "düzgün bir kadın mı?" acaba tanışmak istiyor mu? sevgilis var mı? evli mi? diye içinden düşünür.. ama kadından hiçbir tanışma çabası yoksa , kadın tanışmak için bir yeşil ışık yakmıyorsa ((bu yeşil ışık her insana göre değişir NET tanımı yoktur! sormayın.. Bir insan seviyorsa hoşlandığı sevdiği karşısındaki insanla tanışmak için birşeyler yapar çaba gösterir ve tanışır HAYVAN gibi soğuk duvar gibi durmaz! Erkekler köpektir zorla kadının ayağına gelir zorla tanışır zorla peşinde koşar diyen pislik aşağık çakam ilişki uzmanı femisnistce düşüncelerle hareket etmez! bir erkek önüne gelen kadınla bir yeşil ışık görmeden zorla gelip tanışıyorsa bu erkek her kadına aynı şeyi yapar ve aldatır. Utanması sıkılması olmayan yüzsüz çok konuşan ve bolbol sırıtan erkekler cesur değildir! çakma ilişki uzmanı akıl hastaları sizi karanlığa kötülüğe ve felakete sürüklüyorlar bu tipleri dinleyip gerçek haytta onların söylediklerine göre hareket etmeyin kadınlar! İç sesiniz size karşınızdaki erkekle tanışmanızı söylüyorsa çaba gösterin ve sizde 1adım adım birşeyler yapıp o erkekle tanışın. Düzgün erkekler böyle bir zamanda + böyle bir ülkede ASLAA AMA ASLAA ZORLA KENDİSİNİ İSTEMEYEN bir kadının peşinden koşmazlar! ayrıca peşinden koşmak istenmediği kadının tanışmaktan görüşmekten kaçtığını gösterir.. Bu ülkede insanlara tanışıp berbaer güzel zaman geçirin denmiyor tam tersi kaçın erkek köpek olacak zorla peşinizden koşacak siz zamanı çocuk gibi bu kaçmak kolvalamak işiyle boşa harcayın hayatınız ve zamanınız boşa gitsin deniliyor kadınlarda bunu aynen uyguluyorlar! :-) çok zeki bir ülkeyiz?)) erkeği istemiyordur, düzgün hiçbir erkek hiçbir insan istenmediğiy erde zorla durmaz, düzgün bir erkek istenmediği yerde neden dursun? yok böyle bir yalan.. kadınlar şöyle düşünüyorlarsa : "ama ben çok güzelim benim peşimde koşacak tabii başka kimi sevip beğenecek" ? ozaman etrafa bakmıyor kör demektir , etraf insan dolu ! ve aklı olan bir erkek sadece güzelliğe göre değil iyi ahlaka dine imana oturmya kalkmaya göre kadın seçer, sadece fizi güzel diye şeytan bir kadın seçen aptal erkeklerin başı beladan ve kötülükten kurtulmaz ve sonunda zaten kavga edip ayrılırlar. bu tür örnekleri TVde haberler orada burada zaten görüyoruz.

Metot mu? metot falan yok ! ALLAH insanlara akıl vermiş düşüneceksin aklını kullanıp doğru adımları atıp , eğer düzgün erkeği bulmayı hakediyorsan o düzgün erkeği bulacaksın ! ( erkekleri değil erkeği)
    Çoğu kadın kendisi ne istediğini bilmiyor, aradığı düzgünb ir erkek mi başka bir şey mi bilmiyor ! pardon biliyorlar , kadınların beyni sürekli tek bir konuda medya tv internet ve ailesi tarafından yıkanıyor = PARA (Siyonistlerin sahibi olduğu ve dünyayı bu kağıt parçalarıyla yönettikler insanları sömürdükleri PARA)

Biraz uzun oldu istemeyen yazıyı okumaz, uzun bu okuyamadım diyecek olan tipler çıkacaktır , ozaman = okumazsan okuma, bu yazıyı zorla oku diye boğazını sıkan yok. Zaten herkesin herşeyi ve detayları bilemesi öğrenmesi gerekmiyor , herkesin zeki akıllı ve detaycı olmasınada gerke yok , aptallar ve beyyinsizler gerçekleri bilmedikleri etrafta olan bitenden habersiz yaşadıkları için daha mutlu yaşıyorlar diyorlar sanırm doğru.
    Mahalle alevler içinde yanarken saçını tarayıp hiçbir şey olmamış gibi lay lay lomm şarkı söylemek gibi bir şey sanırım bu :-)

3
    6 Yorumla
    • userbetül
      userbetül
      6 ay

Oha abi sen. Destan yazmışsın be

Yorumla
    • Mehlikâ_Sultan
      Mehlikâ_Sultan
      6 ay

Sonuna kadar okuyup bitiren olursa şuraya bir özet geçsin.😄

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

@Mehlikâ_Sultan diyor ki sen her bakımda yeterliysen böyle bir adam ara. Ya da arama dile. Allah'ı sevdiğin kuluysan bulursun o nadir insanı. Değilsen arama da dileme de.

Yorumla
    • Mehlikâ_Sultan
      Mehlikâ_Sultan
      6 ay

@Liebeistliebe tesekkur ederim🙏🙈

Yorumla
    • Idkgirl
      Idkgirl
      6 ay

Incel

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      6 ay

@Idkgirl
      Ancak senin gibi biri böyle bir kelimeyi kullanırdı, alkışş !..
      Kafa yapındaki düşünceleri nasıl bir insan olduğunu tek bir kelimeyle ortaya döktün :-) Daha feminizmin Siyonist Rockefeller projesi olduğunu bile bilmeden böyle kelimeler kullanan ve kendini çok zeki sanan elinde amerikan Iphone ile büyümüş zkuşağı kılıklılar bu ülkenini yok oluşunu hızlandıran büyük etkenlerden biri. Google="feminizm rockefeller" okumak isteyen araştırıp öğrensin, sen hariç ldk , sen ordan burdan duyup öğrendiğin "dış kaynaklı" kelimelerle etrafta meşhur olmak için çabalamaya devam ke..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• okankisa
    okankisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Aynı anda hem enayi hem akıllı olunamayacağı için biraz zor olabilir. Enayi olsa sen beğenmezsin çekici gelmez , akıllı adam da senin huyuna bakacak belki güzelliğine ve en çok da ne alıp ne vereceğine bakacak. İşler orada zorlaşıyor zaten. Kadınlar erkeklere ekonomik ve psikolojik ağır yükler yüklüyor. Akıllı adamlar da buna karşılık temiz bir geçmiş ve dişilik bekliyor. Enayiler de sen ne dersen tamam aşkım diyor ama kadınların aklı hep akıllı erkeklerde kaldığı için olmuyor bir türlü. karşına sana layık biri çıkmasını dilerim.

0
    0 Yorumla
  • Ankara_Ferhat
    Ankara_Ferhat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay

Nasıl bulunur değil nasıl yaşadığın önemli ona göre biri çıkar karşına herkes kötü değil çok iyi insanlar da var hayatta

3
    1 Yorumla
    • Kıvırcıkım
      Kıvırcıkım
      6 ay

İyi yaşıyorum düzgün bir hayatım var vakti değil demekki

Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

her şey nasip kısmet

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Güzel soru! İyi ve güzel birini bulmak, önce senin kendine karşı nasıl hissettiğinle çok ilgilidir 🌸. Öncelikle, kendi değerini bilmelisin; çünkü sen kendine nasıl davrandığında, başkalarından da öyle bir davranışı beklersin.

Aradığın kişinin sana uyum sağlayabileceği, paylaşacak ortak noktalarınızın olabileceği ortamlara katılmayı deneyebilirsin – hobi grupları, sosyal etkinlikler gibi. Ayrıca dürüstlükle yaklaşıp, karşındakinin de maskesiz olduğunu hissettiğinde, doğru bir enerji yakalayabilirsin 👫✨. Sabırlı ol; acele etmek genelde yanlış seçimlere yol açar.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

88

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

bulamazsın

0
    1 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Bulacağım

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    6 ay

Basit aslinda... Bir ortama girdiginde etraftaki tüm erkekleri belirle. Belirledikten sonraki adımımiz bunlarin hepsini ele.. 3. Adımımiz geri kalan canlilara tek tek dikkatlice bak goreceksin ki aralarindaerkekler de varmış. İste bu erkekleri de tek tek belirledikten sonra bunlarin icinde gozune en iyi goruneni en yakisikli olani kendine hedef belirle. Daha sonra cek kenara konuş. Cunku o asla adim atmaz utanması sıkilması olan biridir. Eger utanmazin erkek kasarinin teki olsa ilk basta dikkatini cekerdi.
    İşin özeti şu kadinlar her zaman arsız kasar erkekleri gorur efendi erkekleri asla gormezler bile. Yakisikli bile olsa efendiyse kendi halindeyse gormezler. O yuzden bu kesimden kendinize birini secerseniz memnun kalirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Erkekte bir sürü iyi özellik aynı anda bulunmuyor. O yüzden erkeğin yakisiklisi olmaz huyu güzeli olmaz ilgi sevgisini gösteremez denir. Erkeklere dair kriterlerini yüksek tutman istenmez. Kadinin meslek sahibi becerikli güzel ve iyi huylusunu bulman kolay ama tersine erkekte hepsini aynı anda bulamazsin

1
    13 Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      6 ay

@PeachGirl58 çok uzun yazıyorsun :?

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Var ayol bi sürü çevremde. Bir gün benimde olacak bak

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Ve senin kastettigin yakışıklı baskın lider kendini geliştirmiş erkekler sadece güzelliğe seksilige bakmıyor. Baktigi daha spesifik şeyler var. Senin çok güzel olmandan gulmenden cilveli olmandan etkilenmezler. Ya da malın mülkün etkilemez. En basitinden nezaketin, bir alandaki üstün başarın sözünü dinletebilecek ve başkasının da sözünü dinlemekten rahatsız olmayacak baskın ve lider yapı onun dikkatini çeker. Erkekte ve kadın cinsinde de bu tip kendini geliştirmiş kişiler çok az.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

@İnatçıbirkoç eee oku

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      6 ay

Okumak iyi de sen t@k! b etsen selam versem

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Ben hiç görmedim

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Varsa neden bulamıyorum diyorsun çelişki 🤔

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      6 ay

Gebzeli misin

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Karşıma cıkmıyo aşko ya da sırrını ben bilmiorum

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Çevremde bir sürü var ayol diyosun

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

@İnatçıbirkoç evet

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      6 ay

Hangi hastanedesin yüzyıl mı yoksa medikal park mı

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      6 ay

🤣🤣🤣

Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

kendi güzel ve huyu güzel adam sana göredeir kendine göre bulabilirsin, bana güzel gelen sana gelmeyebilir , o yüzden bunu aramak yerine gğvenli bir liman bulup o limanın tadını çıkartmek mantıklı , ayrıca olduğu gibi sevmeye çalışman hayatı daha güzel hale getiri

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Şunu da aklından çıkarma... Hiç kimse 4.4 lük değildir. Herkesin bir kusuru vardır, senin de olduğu gibi. onun için o hayalinizdeki Beyaz Atlı Prens bir zırvalıktır, Hayal gücünüzü tavan yaptırmayınız, yoksa ömrünüzün sonuna kadar olmayan birinin yolunu beklersiniz.

0
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay

Nasıl biriysen ona uygun biri denk gelecek sabırlı olman lazım. Vakti gelmeden cicek açmaz vakti gelmeden yumurta çatlayıp kırılırsa civciv değil omlet olur.

1
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

O kişi ben deilim bea huydan kurtarsak tipten konusmadan heryerden eksiye gidiyoz napak🤣🤣🤣 musmutlu bir gelecek herkesle olsun hoşçakalın 🤗🌺

1
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Allah kişinin kalbine göre verir sen kalbinde ne dilersen ağzından ne çıkarsa o olur Allaha dua et hayırlısını iste parasını yakışıklığını değil namaz kılan helal süt emmiş bir eş iste ama tabi sende namaz kıl dua et

0
    0 Yorumla
  • yarallıdavsan
    yarallıdavsan Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

zor ben 30+ hayatım dan çıkardım ülkede ilişkileri bozuk kafaları kırık deli gibiler :) sanki pazar dan meyve seçiyor

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Güzel tanımın nedir?

"sizde bir türlü, bizde bir türlü" derler,

Size göre seri katil, narsist, manyak megaloman biri, bi başkasının ruhu canı cici balı kuşu olabiliyo, mesela?

0
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Öncelikle... burada yok. Ajajajsj

Inşallah bulursun

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bacım, ellerini açıyorsun. "Allah'ım" diyorsun. "1.90 , eli yüzü düzgün, passatı olan, havuzlu evi, sigortası..." falan detay vere vere duanı ediyorsun. Bu kadar 🤷🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • AlpÇağrıBey
    AlpÇağrıBey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Biraz nasip biraz da gayret meselesi. Sen kendini, isteyeceğin kişi gibi yapmaya çalış. İllaki karşına çıkar

1
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

Ararsan bulursun. Burada aday çok ama sen yok oradan olmaz yok buradan olmaz gökten kucağıma erkek düşsün diyorsan daha çok beklersin 😃😃😃

1
    0 Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

Dünyada o iyi insanlar yok sanırım. İnsanların çoğu iyi mutlu edecek insan arıyor, buna rağmen kimse bulamıyor, bu daha da ilginç

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı.

Maalesef kadınlar sadece beğendiği kişinin öyle olmasını istiyor önce huya nasıl biri olduğuna bakmazlar

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Kullanıcı adında dediğin gibi sevgi, sevgidir fakat sevginin kıymetini bilen sayısı çok az. Örneğin, burnunun dibinde de olabilir, bir başka kıtada da. Kimin nereden çıkacağı belli olmaz.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Ankara'da portakal çiçeği parkında olurlar. onların bi saati var. 16 17 erken gelme henüz tam olmamıslara denk gelirsin:)

0
    0 Yorumla
  • davetsizmisafirrrrrr
    davetsizmisafirrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Herkesin var bir kusuru yani kendine en uygun olanını seçmek daha mantıklı olmayan birini bekleme😅

0
    0 Yorumla
  • norzEkq
    norzEkq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

Kendi güzel derken yakışıklı olmasını kastediyorsun sanırım hem yakışıklı olucak hem huyu güzel olucak bulursun inş.

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bu yaşa kadar bulamadin ise, bu yaştan sonrakilerin çoğu 2. ek ve defoludir. Sana gelene kadar tüm saflığı gitmistir

0
    0 Yorumla
  • em8fb
    em8fb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Büyük ihtimalle çok film izlediğiniz için oradaki hayali karakterleri istiyorsunuz onuda ancak rüyanızda görürsünüz 😉

0
    0 Yorumla
  • Tutzikiyançek
    Tutzikiyançek Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.

Kadınlar bu sorunun cevabını yıllardır araştırıyor, bilim çaresiz bu konuda😂😂😂psikoloji okuyup sen test edicen karşındakini

0
    0 Yorumla
  • casper2025
    casper2025 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

akşam namazınada camide çıkan esnafları takip et. :) işinde gücünd einsanlar olur genelde

0
    5 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Stalk yapamam

Yorumla
    • casper2025
      casper2025
      6 ay

stalk yapma zaten adamı takip dükkanına gitalışveriş yap tanış...

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Stalk takip demek zaten. Hem esnafı napiyim ben kerli ferli dayı Bi çoğu

Yorumla
    • casper2025
      casper2025
      6 ay

Öyle deme onların genç çocukları var.. altında bmw elimnde ıphone 17 çiks

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Standartım zenginlik değil ayol güzel olsun efendi olsun yeter. O derece düşürdüm standartı anlamıon

Yorumla
  • Onüçüncüyağmur
    Onüçüncüyağmur Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 45%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.

Erkeğin güzeli aranmaz. Huyu güzeli ve bizi hoş tutanı makbuldür.

1
    0 Yorumla
  • Dilhuun
    Dilhuun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

Yo bizde güzel sevdik ama öldürdüler sevmiyoruz artik erkek kapatildi

1
    0 Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Peki kendi güzel huyu güzel kadin nasil bulabilirim

0
    0 Yorumla
  • Antarex
    Antarex Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.

Allahim bana adsm ver diyorsun detay veriyorsun sonra gökten iniyor türk yiğidi

0
    0 Yorumla
  • Fernandora
    Fernandora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay

O adamlara fırsat vermiyorsunuz. Iletişim bile kurmuyorsunu

0
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.

Onları çok üzdüler, o yüzden piyasadan çekildi. Biri de bendim

0
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.

Metodu basit. Kendi güzel huyu güzel bir insan ol. Aynısı seni buluyor genelde.

0
    0 Yorumla
  • Şeftalikırmızısı77
    Şeftalikırmızısı77 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tek bir yolu var. Önce o özelliklerin sende olması lazım, sonra o kişi nasip olur.

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Bence denk gelmekle ilgili. Ortama gir. Kurslara git. Belki oralarda olabilir.

0
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

YouTube da ruheşi çağırma çalışmaları var
    Tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Rey_Enigma
    Rey_Enigma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay

sen ne kadar iyi olursan karşına da ancak o kadar iyisi çıkar

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Kusursuzu arayan, yalnız kalır. 🙂
    Fazla takmayacaksın anı yaşayıp mutlu olmaya bakacaksın. 🍀

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kusursuz insan yoktur ama her kriteri taşıyan kadın erkek bulunmaz

0
    0 Yorumla
  • prozax32x
    prozax32x Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

onu bulabilmen için öncelikle seninde öyle olman lazım.

0
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.

Ninenin bir sözü vardı yaşlanınca hepsi aynı şeye benziyor.

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Kibirli olma egoist olma
    Sana adım atanlari alçak gönüllülükle karşıla
    İllaki bulursun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Kendi güzel
    Huyu güzel ama birde yanında

180 boy
    Fit vücut
    Zengin
    Arabası olan olsa daha iyi olmaz mı

0
    1 Yorumla
    • Arteria_Coronaria
      Arteria_Coronaria
      6 ay

Öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bir erkekte güzel ahlak, yakışıklılık 2 özellik bulunmaz knka. 1 tanesi vardır. ya da yoktur.

0
    0 Yorumla
  • chltrzltsytn
    chltrzltsytn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    6 ay

Kendi güzel, huyu güzel adamı bulmanın yolu beklentini netleştirmek, sosyal çevreni genişletmek, iletişimi samimi kurmak ve kendi değerini korumaktan geçer. Kırmızı bayrakları erken fark edip sabırlı olursan doğru insan kendiliğinden çıkar.

0
    0 Yorumla
  • Galleoni
    Galleoni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    6 ay

O erkekleri bezdirdiniz, * baka baka artık o erkekler güzel atlara binip gittiler. Türk kızlarının kaprisini çekmiyorlar artık

0
    0 Yorumla
  • resatorc
    resatorc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    6 ay

Sende iyi bir çocuk olursan bir gün şirinleri görebilirsin

1
    0 Yorumla
  • Kitaplara_soran_adam
    Kitaplara_soran_adam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    6 ay

Aramayınca bulunurlar, en beklemediğin anda karşına çıkıp seninle göz göze gelmeye çekinirler, sende ona bakıp gülümsersen ve o da sana gülümserse tebrikler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Görülmüştür ki her zaman biri olsa diğeri olmuyor, bulunmaz Hint kumaşı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bulman çok zor. Kolay değil öyle hadi denince bulunmuyor

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    6 ay

Abra kadabra hokuz pokus hoppa🫴🤣

2
    0 Yorumla
  • Lonely_Bunny01
    Lonely_Bunny01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    6 ay

İnsan kendi nasılsa karşısına da öyle insanlar çikar. Kendin öyle olursan öyle çikar inşallah

1
    0 Yorumla
  • Niddya
    Niddya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    6 ay

Ahh keşke formülü bilsem de söylesem ☺️

1
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.

O biraz şans ve dikkat işi.

1
    0 Yorumla
  • Boncuklu23
    Boncuklu23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    6 ay

Benim abim valla da düzgün birini bulamıyoruz Sivas'ta oturuyoz sen

0
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Sen bulamazsin ben diyim

1
    2 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Bulacağım işte

Yorumla
    • Mehmet1Oğuzhan
      Mehmet1Oğuzhan
      6 ay

Sanmıyorum

Yorumla
  • sevdayadahil
    sevdayadahil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Rüyada bile zor

2
    0 Yorumla
  • нєʀвσкσʟσɢ
    нєʀвσкσʟσɢ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Önemli olan sen iyi misin

0
    2 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

İyisin diyorlar.

Yorumla
    • нєʀвσкσʟσɢ
      нєʀвσкσʟσɢ
      6 ay

herkese iyi olamazsın oda bir gerçek huylar uymaz

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Rüyalarda buluşalım 😅

0
    5 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Bazen buluşuyoruz ya canım

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

Bir çayımı içmeden bırakmam 😄

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

Yoksa benim sorunun altına gelen sen mıydın?

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

İçeriz tabi.
      Olabilir

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

Zaman ve yer söyle bir gün ayarlayalım

Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.

Çirkin şansı varsa bulursun

0
    1 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Güzelim 😑

Yorumla
  • Biçay
    Biçay Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Öncelikli olarak senin de öyle olman gerek.

0
    1 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Öyleyim zaten

Yorumla
  • Öforik_Yay
    Öforik_Yay Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.

Hepsi kapılmış zor bulursun

0
    4 Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Biliyorumm

Yorumla
    • Öforik_Yay
      Öforik_Yay
      6 ay

Nasip kısmet ama

Yorumla
    • Liebeistliebe
      Liebeistliebe
      6 ay

Bulsun beni inş

Yorumla
    • Öforik_Yay
      Öforik_Yay
      6 ay

İnşallah inşallah 😄

Yorumla
  • Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendi güzel, huyu güzel adam nasıl bulabilirim? Metodu nedir acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öpüşmelik yakışıklı erkek nerden bulabilirim? 62 cevap verildi
Böyle yakışıklı bir erkeği nerden bulabilirim? 33 cevap verildi
Güzel seven erkeği nerden bulabilirim? 67 cevap verildi
Yanıma yakışan yakışıklı erkeği nereden bulabilirim? 199 cevap verildi
Yakışıklı bir erkek nasıl bulurum? 15 cevap verildi
YYakışıklı erkega nerden bulabilirimm? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨