Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen kendin güzel (pek çok açıdan ahlak iman davranış oturma kalkma ve sonunda fiziki) değilsen , huyu ahlakı dini imanı güzel değilsen ve "adam" değil "güzel adamlar" arıyorsan nerede bulurum diye sorma , hiçbir zaman bulamazsın.
Ancak Kuran'da yazılı olanı bulabilirsin = NUR Suresi 26. ayetGünümüz kadınlarına içinde bulunduğumuz şeytani kapitalist dinsiz KÜRESELCİ sistemi
bulaşıcı bir virüs olarak kibir ego narsistlik şımarıklık ukalaık aşıladı. Kadınlara VIDEOlarla , TVdeki propagandalarla erkeklere karşı gazz veriliyor ve bu bilerek isteyerek yapılıyor. Kadınlara sürekli : "Siz eniyisine layıksınız, siz en güzeline layıksıznı, sizler prensessiniz, kraliçesiniz, elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayın, çok kaliteli ve zengin erkekleri eş olarak seçin + o erkek size hizmetçi uşak tutsun hatta ev işlerini çocuk bakmayıda o erkek yapsın, siz rahat edin keyfinize bakın vs vs vs vs" gibisinden karapropaganda FİTNE telkinler fikirler aşılanıyor. Bu bir proje ve bilerek kadın-erkek savaşı çıkartmak için yapılıyor. Bu projesi KÜRESELCİLER denilen ŞEYTANIN tarikatı dünya çapında yapıyor ve Yeni-Dünya-Düzeni projesi denilen projeyi uygulamaya koymuş durumdalar. Bu amaçla kadınlara TEK taraflı olarak ama erkeklere karşı olacak şekilde (FİTNE) güçlü destek veriliyor. TVlerde VIDEOlarda erkekler karalanıyor kara propagandalar yapılyor, kadını erkeğe karşı kışkırtıyorlar.. bunu bazı feminist erkek düşmanı çakma ilişki uzmanı tiplerin çektip ve kadınlara güyya erkeklere karşı akıl verdiği VIDEOlar üzerindende yapıyorlar.. Kadınlar şuanda bu TEK taraflı verilen Şeytani destekten çok memnunlar, hergün Tvlerde kadınlara eğitim desteği kadınlara spor desteği kadınlar iş hayatında girişim desteği kadınlara banka kredisi kadınlar şu destek bu destek açıklanıyor TVlerde.. fakat ya erkekler? ekonomik sorunlar problemler yaşayan erkeklerden sözeden bahseden yok? YOk çünkü zaten istenen bu Yeni-Dünya-Düzeninde erkeği batırmak 2. sınıf vatandaş yapmak isteniyor. Böyle bi rortamda artık erkekler uzun vadeli planlar yapamaqyacak aile kurmayacak ve kadınla arası açılacaktır.
Zaten olanda bu aynen böyle oluyor şuanda etrafta. Aile yapısı çökertiliyor, ekonomide bu anlamda bilerek bozuluyorki düzgün erkekler aile kuramasın kadınlardan uzaklaşsınlar.. Peki zaten kendisde düzgün olmayan çoğu kadın ne yapıyor nasıl erkek bulabiliyorlar? Barlarda clublarda batakhane pislik gece hayatında erkek bulabiliyorlar, gecelik takılmalık ya da ellrinde telefon sanal dünyada 100lerce erkek gelip LIKE atıyor ozamanda "ben neymişim arkadaş nasıl bir prensesmişim kraliçeymişim 100kişi benim üzerime saldırıyor, ben süperim mükemmelim" demeye başlıyor kadınlar.. aslında telefonda internette o o arkadaşık uygulamalarındaki çoğunluk erkekler "kısa süreli deertsiz ilişki" arıyorlar :-) kadınların çoğunun kafasının basmadığı gerçek bu.. Hani o 100 tane erkek gelip bana LIKE atıyor beni çok seviyorlar sıraya giriyorlar diye düşünen kadınlar aslında HAYAL DÜNYASINDA yaşıyorlar ve aşkta sevgide duvara toslamaya doğru koşa koşa gidiyorlar :-) Eeee bu işler böyle emek vermeden kendisi sevmeden tek tuşa erkekler arayanlar, oturudukları yerde cep telefonundan tek tuşla hayatının aşkını beyaz atlı prensini bulacağını sananlar, dünya gerçeklerinden habersiz gerçek sokaktaki sosyal hayattan güncel dünyadan kopuk yaşayıp boş rüyalar görenler aşkta sevgide duvara toslamaya mahkumlar.
Çoğu kadın daha hayatında 1kere bile gerçek hayatta yüz yüze kendisinden hoşlanan uzaktan bakan tanımaya çalışan normal sosyal bir erkekle tanışmak için en ufak bir çaba göstermemiştir , hatta çoğu kadın sokakta sosyal hayatta tanımak için kendisiyle ilgilenen uzaktan bakan ve bir "yeşil ışık" bekleyen erkekle alay edip dalga geçer kız arkadaşlarına anlatır ukalaca kibir ego ile: "şu çocuğa bak abaza bana bakıp duruyor benim peşimde"..(bu hareketten sonra bu kibirli egolu narsist kadına altın madalya takıyorlar herhalde? kendisiyle ilgilenen erkeği aşağlıyor ve onunla dalga geçiyor) bu tür aşaağlık insanığını kaybetmiş mahlukat yarım akıllı kadınlar ellerindeki telefondan internetten arkadaşlık programlarından 100lerce 1000lerce ne olduğu belirsiz KISA SÜRELİ ilişki için kadın arayan erkeklerle ise yıllarca tanışıyormuş akrabasıymış gibi rahat rahat konuşurlar internetten mesajlar geldikçe sokakta telefona bakıp sırıtıyorlar büyük bir haz mutluluk yaşıyorlar (kadınların geldiği kötü noktayı gösteren dehşet verici bir örnektir bu) , gerçek sosyal hayatta bir erkekle tanışmaya hiçbir çaba harcamayıp sokakta gördüğü erkeklere "abaza bana bakıyor" diye hakaretler eden bu kadınlar güyya kendilerini aşk sevgi konusunda "Einstein" sanıyorlar ve telefondan aşk sevgi arıyorlar :-) :-) :-) kimin zeki normal insan , kimin aptal+beyyinsiz düşük zekalı kolaycı hazıra konmacı olduğunu bu durum zaten göstermektedir.
Gerçek sosyal hayatta normal düzgün bir erkek önce kadına uzaktan bakar inceler "düzgün bir kadın mı?" acaba tanışmak istiyor mu? sevgilis var mı? evli mi? diye içinden düşünür.. ama kadından hiçbir tanışma çabası yoksa , kadın tanışmak için bir yeşil ışık yakmıyorsa ((bu yeşil ışık her insana göre değişir NET tanımı yoktur! sormayın.. Bir insan seviyorsa hoşlandığı sevdiği karşısındaki insanla tanışmak için birşeyler yapar çaba gösterir ve tanışır HAYVAN gibi soğuk duvar gibi durmaz! Erkekler köpektir zorla kadının ayağına gelir zorla tanışır zorla peşinde koşar diyen pislik aşağık çakam ilişki uzmanı femisnistce düşüncelerle hareket etmez! bir erkek önüne gelen kadınla bir yeşil ışık görmeden zorla gelip tanışıyorsa bu erkek her kadına aynı şeyi yapar ve aldatır. Utanması sıkılması olmayan yüzsüz çok konuşan ve bolbol sırıtan erkekler cesur değildir! çakma ilişki uzmanı akıl hastaları sizi karanlığa kötülüğe ve felakete sürüklüyorlar bu tipleri dinleyip gerçek haytta onların söylediklerine göre hareket etmeyin kadınlar! İç sesiniz size karşınızdaki erkekle tanışmanızı söylüyorsa çaba gösterin ve sizde 1adım adım birşeyler yapıp o erkekle tanışın. Düzgün erkekler böyle bir zamanda + böyle bir ülkede ASLAA AMA ASLAA ZORLA KENDİSİNİ İSTEMEYEN bir kadının peşinden koşmazlar! ayrıca peşinden koşmak istenmediği kadının tanışmaktan görüşmekten kaçtığını gösterir.. Bu ülkede insanlara tanışıp berbaer güzel zaman geçirin denmiyor tam tersi kaçın erkek köpek olacak zorla peşinizden koşacak siz zamanı çocuk gibi bu kaçmak kolvalamak işiyle boşa harcayın hayatınız ve zamanınız boşa gitsin deniliyor kadınlarda bunu aynen uyguluyorlar! :-) çok zeki bir ülkeyiz?)) erkeği istemiyordur, düzgün hiçbir erkek hiçbir insan istenmediğiy erde zorla durmaz, düzgün bir erkek istenmediği yerde neden dursun? yok böyle bir yalan.. kadınlar şöyle düşünüyorlarsa : "ama ben çok güzelim benim peşimde koşacak tabii başka kimi sevip beğenecek" ? ozaman etrafa bakmıyor kör demektir , etraf insan dolu ! ve aklı olan bir erkek sadece güzelliğe göre değil iyi ahlaka dine imana oturmya kalkmaya göre kadın seçer, sadece fizi güzel diye şeytan bir kadın seçen aptal erkeklerin başı beladan ve kötülükten kurtulmaz ve sonunda zaten kavga edip ayrılırlar. bu tür örnekleri TVde haberler orada burada zaten görüyoruz.Metot mu? metot falan yok ! ALLAH insanlara akıl vermiş düşüneceksin aklını kullanıp doğru adımları atıp , eğer düzgün erkeği bulmayı hakediyorsan o düzgün erkeği bulacaksın ! ( erkekleri değil erkeği)
Çoğu kadın kendisi ne istediğini bilmiyor, aradığı düzgünb ir erkek mi başka bir şey mi bilmiyor ! pardon biliyorlar , kadınların beyni sürekli tek bir konuda medya tv internet ve ailesi tarafından yıkanıyor = PARA (Siyonistlerin sahibi olduğu ve dünyayı bu kağıt parçalarıyla yönettikler insanları sömürdükleri PARA)Biraz uzun oldu istemeyen yazıyı okumaz, uzun bu okuyamadım diyecek olan tipler çıkacaktır , ozaman = okumazsan okuma, bu yazıyı zorla oku diye boğazını sıkan yok. Zaten herkesin herşeyi ve detayları bilemesi öğrenmesi gerekmiyor , herkesin zeki akıllı ve detaycı olmasınada gerke yok , aptallar ve beyyinsizler gerçekleri bilmedikleri etrafta olan bitenden habersiz yaşadıkları için daha mutlu yaşıyorlar diyorlar sanırm doğru.
Mahalle alevler içinde yanarken saçını tarayıp hiçbir şey olmamış gibi lay lay lomm şarkı söylemek gibi bir şey sanırım bu :-)36 Yorumla- 6 ay
Sonuna kadar okuyup bitiren olursa şuraya bir özet geçsin.😄
- 6 ay
@Mehlikâ_Sultan diyor ki sen her bakımda yeterliysen böyle bir adam ara. Ya da arama dile. Allah'ı sevdiğin kuluysan bulursun o nadir insanı. Değilsen arama da dileme de.
- 6 ay
@Liebeistliebe tesekkur ederim🙏🙈
- 6 ay
@Idkgirl
Ancak senin gibi biri böyle bir kelimeyi kullanırdı, alkışş !..
Kafa yapındaki düşünceleri nasıl bir insan olduğunu tek bir kelimeyle ortaya döktün :-) Daha feminizmin Siyonist Rockefeller projesi olduğunu bile bilmeden böyle kelimeler kullanan ve kendini çok zeki sanan elinde amerikan Iphone ile büyümüş zkuşağı kılıklılar bu ülkenini yok oluşunu hızlandıran büyük etkenlerden biri. Google="feminizm rockefeller" okumak isteyen araştırıp öğrensin, sen hariç ldk , sen ordan burdan duyup öğrendiğin "dış kaynaklı" kelimelerle etrafta meşhur olmak için çabalamaya devam ke..
En İyi Cevaplar
Aynı anda hem enayi hem akıllı olunamayacağı için biraz zor olabilir. Enayi olsa sen beğenmezsin çekici gelmez , akıllı adam da senin huyuna bakacak belki güzelliğine ve en çok da ne alıp ne vereceğine bakacak. İşler orada zorlaşıyor zaten. Kadınlar erkeklere ekonomik ve psikolojik ağır yükler yüklüyor. Akıllı adamlar da buna karşılık temiz bir geçmiş ve dişilik bekliyor. Enayiler de sen ne dersen tamam aşkım diyor ama kadınların aklı hep akıllı erkeklerde kaldığı için olmuyor bir türlü. karşına sana layık biri çıkmasını dilerim.
00 Yorumla
6 ayNasıl bulunur değil nasıl yaşadığın önemli ona göre biri çıkar karşına herkes kötü değil çok iyi insanlar da var hayatta
31 Yorumla- 6 ay
İyi yaşıyorum düzgün bir hayatım var vakti değil demekki
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. her şey nasip kısmet
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru! İyi ve güzel birini bulmak, önce senin kendine karşı nasıl hissettiğinle çok ilgilidir 🌸. Öncelikle, kendi değerini bilmelisin; çünkü sen kendine nasıl davrandığında, başkalarından da öyle bir davranışı beklersin.
Aradığın kişinin sana uyum sağlayabileceği, paylaşacak ortak noktalarınızın olabileceği ortamlara katılmayı deneyebilirsin – hobi grupları, sosyal etkinlikler gibi. Ayrıca dürüstlükle yaklaşıp, karşındakinin de maskesiz olduğunu hissettiğinde, doğru bir enerji yakalayabilirsin 👫✨. Sabırlı ol; acele etmek genelde yanlış seçimlere yol açar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 6 aybulamazsın
01 Yorumla- 6 ay
Bulacağım
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBasit aslinda... Bir ortama girdiginde etraftaki tüm erkekleri belirle. Belirledikten sonraki adımımiz bunlarin hepsini ele.. 3. Adımımiz geri kalan canlilara tek tek dikkatlice bak goreceksin ki aralarindaerkekler de varmış. İste bu erkekleri de tek tek belirledikten sonra bunlarin icinde gozune en iyi goruneni en yakisikli olani kendine hedef belirle. Daha sonra cek kenara konuş. Cunku o asla adim atmaz utanması sıkilması olan biridir. Eger utanmazin erkek kasarinin teki olsa ilk basta dikkatini cekerdi.
İşin özeti şu kadinlar her zaman arsız kasar erkekleri gorur efendi erkekleri asla gormezler bile. Yakisikli bile olsa efendiyse kendi halindeyse gormezler. O yuzden bu kesimden kendinize birini secerseniz memnun kalirsiniz.00 Yorumla
6 ayErkekte bir sürü iyi özellik aynı anda bulunmuyor. O yüzden erkeğin yakisiklisi olmaz huyu güzeli olmaz ilgi sevgisini gösteremez denir. Erkeklere dair kriterlerini yüksek tutman istenmez. Kadinin meslek sahibi becerikli güzel ve iyi huylusunu bulman kolay ama tersine erkekte hepsini aynı anda bulamazsin
113 Yorumla- 6 ay
@PeachGirl58 çok uzun yazıyorsun :?
- 6 ay
Var ayol bi sürü çevremde. Bir gün benimde olacak bak
- 6 ay
Ve senin kastettigin yakışıklı baskın lider kendini geliştirmiş erkekler sadece güzelliğe seksilige bakmıyor. Baktigi daha spesifik şeyler var. Senin çok güzel olmandan gulmenden cilveli olmandan etkilenmezler. Ya da malın mülkün etkilemez. En basitinden nezaketin, bir alandaki üstün başarın sözünü dinletebilecek ve başkasının da sözünü dinlemekten rahatsız olmayacak baskın ve lider yapı onun dikkatini çeker. Erkekte ve kadın cinsinde de bu tip kendini geliştirmiş kişiler çok az.
- 6 ay
@İnatçıbirkoç eee oku
- 6 ay
Okumak iyi de sen t@k! b etsen selam versem
- 6 ay
Ben hiç görmedim
- 6 ay
Varsa neden bulamıyorum diyorsun çelişki 🤔
- 6 ay
Gebzeli misin
- 6 ay
Karşıma cıkmıyo aşko ya da sırrını ben bilmiorum
- 6 ay
Çevremde bir sürü var ayol diyosun
- 6 ay
@İnatçıbirkoç evet
- 6 ay
Hangi hastanedesin yüzyıl mı yoksa medikal park mı
- 6 ay
🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 aykendi güzel ve huyu güzel adam sana göredeir kendine göre bulabilirsin, bana güzel gelen sana gelmeyebilir , o yüzden bunu aramak yerine gğvenli bir liman bulup o limanın tadını çıkartmek mantıklı , ayrıca olduğu gibi sevmeye çalışman hayatı daha güzel hale getiri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şunu da aklından çıkarma... Hiç kimse 4.4 lük değildir. Herkesin bir kusuru vardır, senin de olduğu gibi. onun için o hayalinizdeki Beyaz Atlı Prens bir zırvalıktır, Hayal gücünüzü tavan yaptırmayınız, yoksa ömrünüzün sonuna kadar olmayan birinin yolunu beklersiniz.
00 YorumlaNasıl biriysen ona uygun biri denk gelecek sabırlı olman lazım. Vakti gelmeden cicek açmaz vakti gelmeden yumurta çatlayıp kırılırsa civciv değil omlet olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. O kişi ben deilim bea huydan kurtarsak tipten konusmadan heryerden eksiye gidiyoz napak🤣🤣🤣 musmutlu bir gelecek herkesle olsun hoşçakalın 🤗🌺
10 YorumlaAllah kişinin kalbine göre verir sen kalbinde ne dilersen ağzından ne çıkarsa o olur Allaha dua et hayırlısını iste parasını yakışıklığını değil namaz kılan helal süt emmiş bir eş iste ama tabi sende namaz kıl dua et
00 Yorumla
6 ayzor ben 30+ hayatım dan çıkardım ülkede ilişkileri bozuk kafaları kırık deli gibiler :) sanki pazar dan meyve seçiyor
00 Yorumla
6 ayGüzel tanımın nedir?
"sizde bir türlü, bizde bir türlü" derler,
Size göre seri katil, narsist, manyak megaloman biri, bi başkasının ruhu canı cici balı kuşu olabiliyo, mesela?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Öncelikle... burada yok. Ajajajsj
Inşallah bulursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bacım, ellerini açıyorsun. "Allah'ım" diyorsun. "1.90 , eli yüzü düzgün, passatı olan, havuzlu evi, sigortası..." falan detay vere vere duanı ediyorsun. Bu kadar 🤷🏻♀️
00 Yorumla
6 ayBiraz nasip biraz da gayret meselesi. Sen kendini, isteyeceğin kişi gibi yapmaya çalış. İllaki karşına çıkar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
6 ayArarsan bulursun. Burada aday çok ama sen yok oradan olmaz yok buradan olmaz gökten kucağıma erkek düşsün diyorsan daha çok beklersin 😃😃😃
10 Yorumla
6 ayDünyada o iyi insanlar yok sanırım. İnsanların çoğu iyi mutlu edecek insan arıyor, buna rağmen kimse bulamıyor, bu daha da ilginç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı.
6 ayMaalesef kadınlar sadece beğendiği kişinin öyle olmasını istiyor önce huya nasıl biri olduğuna bakmazlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
6 ayKullanıcı adında dediğin gibi sevgi, sevgidir fakat sevginin kıymetini bilen sayısı çok az. Örneğin, burnunun dibinde de olabilir, bir başka kıtada da. Kimin nereden çıkacağı belli olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ankara'da portakal çiçeği parkında olurlar. onların bi saati var. 16 17 erken gelme henüz tam olmamıslara denk gelirsin:)
00 Yorumla
6 ayHerkesin var bir kusuru yani kendine en uygun olanını seçmek daha mantıklı olmayan birini bekleme😅
00 YorumlaKendi güzel derken yakışıklı olmasını kastediyorsun sanırım hem yakışıklı olucak hem huyu güzel olucak bulursun inş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBu yaşa kadar bulamadin ise, bu yaştan sonrakilerin çoğu 2. ek ve defoludir. Sana gelene kadar tüm saflığı gitmistir
00 Yorumla Büyük ihtimalle çok film izlediğiniz için oradaki hayali karakterleri istiyorsunuz onuda ancak rüyanızda görürsünüz 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
6 ayKadınlar bu sorunun cevabını yıllardır araştırıyor, bilim çaresiz bu konuda😂😂😂psikoloji okuyup sen test edicen karşındakini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
6 ayakşam namazınada camide çıkan esnafları takip et. :) işinde gücünd einsanlar olur genelde
05 Yorumla- 6 ay
Stalk yapamam
- 6 ay
stalk yapma zaten adamı takip dükkanına gitalışveriş yap tanış...
- 6 ay
Stalk takip demek zaten. Hem esnafı napiyim ben kerli ferli dayı Bi çoğu
- 6 ay
Öyle deme onların genç çocukları var.. altında bmw elimnde ıphone 17 çiks
- 6 ay
Standartım zenginlik değil ayol güzel olsun efendi olsun yeter. O derece düşürdüm standartı anlamıon
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
6 ayErkeğin güzeli aranmaz. Huyu güzeli ve bizi hoş tutanı makbuldür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Yo bizde güzel sevdik ama öldürdüler sevmiyoruz artik erkek kapatildi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Peki kendi güzel huyu güzel kadin nasil bulabilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Allahim bana adsm ver diyorsun detay veriyorsun sonra gökten iniyor türk yiğidi
00 Yorumla
6 ayO adamlara fırsat vermiyorsunuz. Iletişim bile kurmuyorsunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
6 ayOnları çok üzdüler, o yüzden piyasadan çekildi. Biri de bendim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
6 ayMetodu basit. Kendi güzel huyu güzel bir insan ol. Aynısı seni buluyor genelde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayTek bir yolu var. Önce o özelliklerin sende olması lazım, sonra o kişi nasip olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bence denk gelmekle ilgili. Ortama gir. Kurslara git. Belki oralarda olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayYouTube da ruheşi çağırma çalışmaları var
Tavsiye ederim00 Yorumla
6 aysen ne kadar iyi olursan karşına da ancak o kadar iyisi çıkar
00 YorumlaKusursuzu arayan, yalnız kalır. 🙂
Fazla takmayacaksın anı yaşayıp mutlu olmaya bakacaksın. 🍀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayKusursuz insan yoktur ama her kriteri taşıyan kadın erkek bulunmaz
00 Yorumla onu bulabilmen için öncelikle seninde öyle olman lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
6 ayNinenin bir sözü vardı yaşlanınca hepsi aynı şeye benziyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
6 ayKibirli olma egoist olma
Sana adım atanlari alçak gönüllülükle karşıla
İllaki bulursun00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKendi güzel
Huyu güzel ama birde yanında
180 boy
Fit vücut
Zengin
Arabası olan olsa daha iyi olmaz mı01 Yorumla- 6 ay
Öyle
Gizli Üye(25-29)6 ayBir erkekte güzel ahlak, yakışıklılık 2 özellik bulunmaz knka. 1 tanesi vardır. ya da yoktur.
00 Yorumla
6 ayKendi güzel, huyu güzel adamı bulmanın yolu beklentini netleştirmek, sosyal çevreni genişletmek, iletişimi samimi kurmak ve kendi değerini korumaktan geçer. Kırmızı bayrakları erken fark edip sabırlı olursan doğru insan kendiliğinden çıkar.
00 YorumlaO erkekleri bezdirdiniz, * baka baka artık o erkekler güzel atlara binip gittiler. Türk kızlarının kaprisini çekmiyorlar artık
00 YorumlaSende iyi bir çocuk olursan bir gün şirinleri görebilirsin
10 Yorumla
6 ayAramayınca bulunurlar, en beklemediğin anda karşına çıkıp seninle göz göze gelmeye çekinirler, sende ona bakıp gülümsersen ve o da sana gülümserse tebrikler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGörülmüştür ki her zaman biri olsa diğeri olmuyor, bulunmaz Hint kumaşı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBulman çok zor. Kolay değil öyle hadi denince bulunmuyor
00 Yorumla
6 ayAbra kadabra hokuz pokus hoppa🫴🤣
20 Yorumla
6 ayİnsan kendi nasılsa karşısına da öyle insanlar çikar. Kendin öyle olursan öyle çikar inşallah
10 YorumlaAhh keşke formülü bilsem de söylesem ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
6 ayO biraz şans ve dikkat işi.
10 Yorumla
6 ayBenim abim valla da düzgün birini bulamıyoruz Sivas'ta oturuyoz sen
00 Yorumla
6 aySen bulamazsin ben diyim
12 Yorumla- 6 ay
Bulacağım işte
- 6 ay
Sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayRüyada bile zor
20 Yorumla
6 ayÖnemli olan sen iyi misin
02 Yorumla- 6 ay
İyisin diyorlar.
- 6 ay
herkese iyi olamazsın oda bir gerçek huylar uymaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Rüyalarda buluşalım 😅
05 Yorumla- 6 ay
Bazen buluşuyoruz ya canım
- 6 ay
İçeriz tabi.
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayÇirkin şansı varsa bulursun
01 Yorumla- 6 ay
Güzelim 😑
Öncelikli olarak senin de öyle olman gerek.
01 Yorumla- 6 ay
Öyleyim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
6 ayHepsi kapılmış zor bulursun
04 Yorumla- 6 ay
Biliyorumm
- 6 ay
Nasip kısmet ama
- 6 ay
Bulsun beni inş
- 6 ay
İnşallah inşallah 😄
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer