Hoşlandığını düşündüğüm çocuğun açılmasını nasıl sağlarım?

Şimdi bir çocuk var arkadaş ortamında tanışmıştık üç aydır konuşuyoruz ve görüşüyoruz yani bu üç ay içinde 12:13 kere görüşmüşüzdür bazıları toplu buluşmalar bazıları da baş başa olduğumuz bu çocuk tanıştığımız günden beri benimle sürekli iletişimdeeydi arada sırada beni uzun yollara da davet etti ve son üç haftadır neredeyse her gün konuşuyoruz sürekli görüşmek istediğini söylüyor bazen benim için evden çıktığını söylüyor yani bazen de denk geldi seninle görüştüm gibi bir hava yaratmaya çalışıyor ufak tefek güneşi gibi temas şeyleri var ama sorun şu ki ben 22 yaşındayım o 19 yaşında yani o yüzden bu kadar utangaç hareket ediyor bilmiyorum ve sürekli kız konuları açarak beni sınıyor yani işte yok eski sevgilim yazdı yok şöyle kızlardan hoşlanıyorum falan sonra şaka yaptım diyor iki kere de arkadaş firması yaptı ama laf içinde söyledi yani işte şu an tek arkadaşım senden o yüzden senle görüştüm gibi ama sürekli görüşmek isteyen o ve tanıştığımız günden beri sürekli konuşmayı kendisi başlatıyor yani ben hiç onun mesajına cevap vermek dışında +1 mesaj atmadım bu davranışlarına bakarak ben hoşlandığını düşünüyorum sizce nasıl bilmiyorum ama sanki bana arkadaşlık maskesi ile bastırmaya çalışıyor gibi bana açılmasını sağlarım sizce

Hoşlandığını düşündüğüm çocuğun açılmasını nasıl sağlarım?