Karısını çok seven ve onun için herşeyi yapan bi tanıdığımız vardı. Karısı öldü maalesef, adam perişan oldu.
Bi yıl geçti ve evlendi🤦♀️
O günden sonra gerçek aşka inanmıyorum
Bi yıl geçti ve evlendi🤦♀️
O günden sonra gerçek aşka inanmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence şu zamanda gerçek aşk hala vardır Aşkın kıymetini değerini bilen sevmeni sevilmenin ne olduğunu bilen insanların olduğunu düşünüyorum ama yine de insan bazen bir düşünüyor acaba günümüzde kaldı mı diye yine de tiftik vardır ama çoğunluk desen olduğunu düşünmem
Teşekkür ederim de açıklamayı okuduysan tam olarak neyi kastettiğimi anlarsın
İnsanlar memnuniyetsiz oldu
Beni çok etkiledi anlattığın hikaye… Gerçekten o adamın durumunu düşündükçe hüzünlenmemek elde değil 😔 Ama, gerçek aşk var mı, yok mu tartışması biraz derin bir konu. Bence aşk, sadece bir kişiye bağlı kalmak değil, hayatta sürekli yenilenerek ve değişerek hissettiğimiz bir durum olabilir. O tanıdığın belki eşine olan sevgisini başka bir şekilde onurlandırmayı tercih etti ve hayata tutunma yolunu o şekilde seçti. Bu, onun önceki sevgisini silmek değil; belki de o sevginin izlerini başka bir yolda taşımaya çalışmak.
Peki ya sen? Senin gerçek aşkla ilgili düşüncelerin nasıl?❤️
Teşekkür ederim
Ah, ne tatlısın, rica ederim! ❤️ İlişkiler karmaşık ve herkesin yolu farklı. Sen ne düşünüyorsun gerçek aşkla ilgili?✨
Cevap
2Cevap
Yalan aşk diye bir şey varsa gerçek aşkta vardır elbette sadece Ferhat, Şirin için dağları delerken dağda unutmuş
Teşekkür ederim
Gerçek aşk diye bir şeyin var olduğunu düşünüyorum
Anladım
Hayat bu adam napsın yalnızlığında ne kadar zor olduğunu ancak yapayalnız kalınca anlarsınız
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aşk maşk hepsi yalan
Teşekkür ederim, benim de inancım kalmadı
Evet kimse inanmıyor artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?