Sebebini söyleyeyim sana insan ilişkileri bozuldu. Herkesle konuşan bir kıza neden aşk duygusu beslesin erkek. Her kıza yavşayan erkeğe kız neden aşk duygusu beslesin, güvensin. Kızlar biraz dengeyi tutsa yani o yaramaz arkadaşları hizaya getirseler belki her şey düzelir
Bence kullanması normal, tabiki kullanabilir sıkıntı burada o sosyal medya içerisinde neler yaptığı, kimle konuştuğudur onun dışında tabiki kullanabilir Günümüz nesillerde kullanmayan yoktur
Kizlar icin kotu zamanlardayiz. Eskidem boyle degildi degerli hissederdi kizlar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok haklısın önceden di her şey gerçek aşklar, sevgiler her şey eskiden di şimdi ise takılıp geçiyolar, gözler hep başkalarında sevgiler hem yanlış insanlar tarafından harcandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçek aşka inanmıyorum gerçek aşk yok.. bana göre herkes takılmalık seviyor güvenilmiyor artık kimseye
Haklısın aslında
Gerçek aşk var ama aşık olmak, tek birine bağlı kalmak isteyen insan yok
Aynen herkes takılmalık seviyor
Gerçek aşk var denk gelmesi piyango gibi ihtimal değil.
Evet ama bu kadar zor olmamalı, heleki böyle bir devirde yaşamak zorluk çıkarıyor
Sebebini söyleyeyim sana insan ilişkileri bozuldu. Herkesle konuşan bir kıza neden aşk duygusu beslesin erkek. Her kıza yavşayan erkeğe kız neden aşk duygusu beslesin, güvensin. Kızlar biraz dengeyi tutsa yani o yaramaz arkadaşları hizaya getirseler belki her şey düzelir
Hizaya getirsekte gözü dışarıda olana kim napabilirki
Tekmeyi koymayı bilecekler, erkekler gördüğünüz gibi zor değiller. Zaten beraber gezin görürsün anlarsın malın kalitesini.
Ayn ama bir başka şekilde duygu besleyince böyle olmuyor, aşık olmak gibi.
Nasıl oluyor
Yani direk tekmeyi koyamıyorsun
Ben soğuyorum genelde uzaktan izliyorum. Beğendiğim kızı uzaktan izleyince tamam bundan olmaz diyorum ve geri çekiliyorum.
İçindeki hisler bir başkaysa eğer yani sırılsıklam aşık isende mi?
Aşık olma evresinde oluyor ise evet, aşık olunca anlarsam bunun üstesinden gelebilir miyim tartardım.
Anladım umarımkine böyle birşeyi tatmasınız, cevabınız için teşekkürler
Yani aşık olduğum oldu ama ig kullanmasından soğudum. Daha az sosyal birisini arıyorum. Akıllandım.
Bence kullanması normal, tabiki kullanabilir sıkıntı burada o sosyal medya içerisinde neler yaptığı, kimle konuştuğudur onun dışında tabiki kullanabilir
Günümüz nesillerde kullanmayan yoktur
Ben kullanmıyorum
Anladım nasıl isterseniz size kalmış
Evet, sağolun
Kizlar icin kotu zamanlardayiz. Eskidem boyle degildi degerli hissederdi kizlar
Evet çok haklısın önceden di her şey gerçek aşklar, sevgiler her şey eskiden di şimdi ise takılıp geçiyolar, gözler hep başkalarında sevgiler hem yanlış insanlar tarafından harcandı
Ama elbet sana layik biride vardir unutma
Hiç sanmıyorum, kestim umudumu
Gerçek aşk masallarda kaldı
Ama bazı masallar çok yanıltmacıydı 😁
Kandırıldık 😁
Yani?
Masallardaki aşkları gerçek sandık hep onlara özendik 😎
👍👍
Spontane yaşamak lazım
Kolay olmuyor ama spontane yaşamak
Neden
Böyle zaman da herkes takılıp geçmesine bayılıyor da ondan
Bu konuda haklısın her şeye erişim kolay olunca artık sevgili değiştirmekte kolaylaştı :)
Bu zamanda yok eskilerde kaldı
Haklısınız zaman çok değişti, herkes takılıp geçiyor
Herkesin bi yedeği var olunca önem vermiyor ve kimsenin kimseye tahammulu yok
sen tromusun kız değilmisin ne biçim bir soru bu?
Gayet normal bir soru bence
senleyken kızladan mı bahsediyorlar?
Evet ve şuanki flörtüm de öyle
işte bende onu sordum yani sen kız değilmisin ki sana kızlardan bahsediyor bu ne saçmalık!
Gözü dışarıda işte napsan boş
o zaman seni beğenmemiş bence vaktini boşa harcama onunla. seninleyken seninle ilgili olan birini bul.
Her hepsi öyle davranıyor yaptıkları şey cepte tutmak ben ise böyle değilde gerçek sevgiyi görmek istiyorum fakat böyle bir nesilde zor oluyor
nesili falan yok sen doğru adamı seçemiyosun ya da fiziksel olarak bir sıkıntı var...
Fiziksel bir sıkıntım yok dediğin gibi ben çok yanlış insanları seçiyorum
Birdahaki adımım böyle olmaz umarım
Keşke bende bir güvenseydim Birilerine.
Güvenmeyin, çünkü sonuçlarına katlanmak istemezsiniz
Aşk var mı gerçeği olsun
Haklısınız aslında aşk yoktur
Olan tutku arzu elde etme isteği
👍👍
Selametle
Sizde🙂🙂
Tutku baskın mıdır sence
Nasıl yani anlamadım