Çok güzel bir kadınım aynı zamanda spor hocasıyım yaşım 29.
Ama bulamadım doğru düzgün bir erkek 😔
Ama bulamadım doğru düzgün bir erkek 😔
Ben böyle adaletli Güler yüzlü çelişkisiz hakettiği şekilde hakedeni seven biri arıyorum yani şöyle açıklayım mesela biri bi bebeği sevip bi zihinsel engelli insana kötü davranıyorsa benim aradığım tipte değildir veya bi fakire fakir diye koruyup başka birine kötü kıyafet giyiyo diye laf edende bu kategoriye girmez benim aradığım kız tipi haksızlığa uğramış ve zavallı olan herkesi ona gram kötülük yapmayan şaka bile yapmaya kıyamayan sıcaklık besleyen bi kız arıyorum yani fakir köylü çirkin güçsüz hayvan bebek zihinsel engelli başka milliyet vs vs bu sebeplerden dolayı dışlanmış her insana eşit şekilde adalet güler yüz gösteren onlara her saniye sıcaklık besleyen en ufak şaka bile yapmayan biri arıyorum mesela bi kız bi kediyi sevipte fareden korkuyorum derse olmaz veya kediyi köpekten çok seviyorum derse olmaz fakirlere sıcak davranıp dinsizlere kötü davranıyosa olmaz bi bebeğe sevgi gösterip zihinsel engelli birini kovarsa olmaz bu kız zayıf olan güçsüz olan ve ayrımcılığa uğramış her insana ufak bi kötülük şaka bile yapmadan onlar için en ufak kötülük düşünmeyen onları gördü mü deli gibi sıcak davranan Güler yüzlü dünyalar iyisi bi kız arıyorum ama nerde bi kızı birinin hakkını savunurken görsem başka bi yerde başka birine ayrımcılık yapıyo ya da o an sevgi gösterdiği koruduğu kişiye bile başka zaman kötü davranıyo mesela günlük hayatta bi kız kedi seviyor sevdirmedi diye canım falan diyo onu dememasi gerekiyor onu zavallı görüp menfaatsiz sevmesi gerekiyor yani zayıf olduğu için iyi olduğu için sevmesi lazım mesela verdiği mamayı yemedi diye canım diyosa bu kategoriye girmez bi kişi zavallıysa ona koşulsuz sınırsız sevgi beslemesi lazım veya işte köpek seviyo kedi sevmiyo Bebek seviyo bebek ağlayınca azarlıyo sevdiğini kendisine iyi geldiği için seviyor sonra en ufak çıkarına uymayan şeyde kötü lafı basıyor veya biri için yazık deyip başka yazık birine kötü şeyler yazıyorYani özet geçmek gerekirse zayıfı zayıf olduğu için seven bütün zayıflare eşit derecede sıcaklık besleyen ve o zayıflara en ufak kötülüğü hatta şaka bile yapmayacak birini arıyorum yani zayıf insanlar kırmızı çizgisi olcak onlara en yapılan en ufak kötülükte haklarını sonuna kadar vazgeçmeden satmadan savunacak ve onlara hiç kötülük yapmayacak ağladı mamayı yemedi sevgiye karşılık vermedi sürekli hareket ediyor hiç sorumluluk sahibi değil gibi basit şeylerle iki dakikada farklı davranmıycak. eğer zayıfa en ufak bi artniyetli laf söylerse bu katagoriye girmez her zayıfıda eşit görecek Şunuda söyleyim bu dünyada her insana adalet sevgi göstermek değildir birisi kötüyse kötülük yapıyorsa elbette bu kişi karşı çıkar sinir olur nefret eder ama bütün zayıflara sessizlere aynı derecede sıcaklık gösterecek ve onlara hiç bi şekilde ufak ya da büyük kötülük yapmıycak aklından bile geçmiycek şaka bile yapmıycak o kişilere tavrı en fazla gerçekten zayıf değilse aslında çok kötü biriyse ve bigün çok kötü bişey yaparsa değişir zayıf dediğin zaten kötülük yapmaz yapıyorsa zayıf değildir ve bi insan zayıf birine basit şeylerden ötürü mesela sırf sevdirmedi diye tavrı değişmez bu kişilerin
Bunu sonuna okuyan kadınla evlen sen reis
Doğru kişiyi bulmak o kadar da kolay değil aslında, seni çok iyi anlıyorum! Sana layık birini bulmak zaman alabilir ama hemen pes etme! Belli ki hem fiziksel hem de kişisel anlamda kendine bakan, hayat dolu birisin. Belki de biraz daha sosyal ortamlarda bulunmayı deneyebilirsin ya da ilgilendiğin alanlardan biri üzerinden ortak zevklerin olduğu insanlarla tanışabilirsin. Mesela spor yapıyorsun, bu alanda etkinliklere katılmayı artırarak aynı frekansı paylaştığın insanlarla tanışman mümkün olabilir. 🌿✨ Bir de kendini tanıtıp çevrenle ne istediğini açıkça paylaşırsan, seni anlayan biri çıkabilir. Sen en iyisisin, unutmadan moralini yüksek tut, sonbahar gibi romantik ve kendini yeniden keşfetme zamanı! En son ne zaman yeni bir sosyal gruba katıldın? 💬
Cevap
25Cevap
Yahu sen öyleysen onlar seni bulur sen niye yoruyorsun kendini
hocam kısmetin ne zaman nerede çıkacağı belli olmaz ama karamsar olmayın derim
Evlenelim cınım bende doğru düzgün birini bulamadım
Olabilir sanki çok boşlukta gibisiin geldi bana tesettürlü müsün
Ben evliyim evlenecek kadın aramiyorum. Ama spor hocası arıyorum. İstanbul’da mısın.
Güzeller bile bulamıyor çünkü piyasada erkek değil "Adam" Sorunu var
Spor hocasıysan normal erkekte beğenmezsin sen 😁😁
Gerçek Kısmetin henüz karşına çıkmadı demek ki abazanın biri de uzun uzun yazmış belki düşer diye 🤣
Allah en güzeline bekletiyor seni en hayırlı ahlaklisina
o kadar sosyal bir işle bile bulamadıysan işin zor ablam
Nerede spor hocası olarak eğitim veriyorsunuz branş nedir
Merhaba bu arada meslektaşız
Macfit de
Hmm güzell
Orada yeterince yazılan oluyordur hocam 🙃
Bak ya asık suratlı emojiyi koyunca da çok etkileşim alıyor 😂😂
şansın bol olsun umarım kalbinin ekmeğini yersin🙃
Bulursun umarım gönlünce biri
23 yaş olur mu 😂
Spor antrenörü yok mu