Sevgilim daha önce evlenip boşanmis kabul edemiyorum?

Merhaba 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve durumum kötü olduğu için bir noktada parayla yaptım ve erkek arkadaşımla tanıştık suanki 1 yıldır ilişkimiz var gebe kaldım onunla tanışmadan önce ve aldirirken yanımda oldu bana bir ev açtı birlikte yaşıyoruz daha önce evlenip boşanmış bir çocuğu var 7-8 yıl olmuş ayrılalı çocuğa sevgilimin annesi bakıyor birkaç gün ben de birkaç gün oraya gidiyor her neyse ilişkimizde güven sorunlari kavgalar vs sürekli oldu doğal olarak ve sonrasında gebe kaldım ve ikimizde oralı olmadık doğurmaya ama ben ondan olumlu bir şey görmediğim için istemedim çok kötü bir hayat yasadigimin farkındayım ama onu çok sevdim ve çok değiştim evden çıkmayan sadece onunla olan bir kız oldum kimseyle görüşmeyen telefonlarımız her şeyimiz ortaktı ve hissettim istemediğini ve aldırdık sonra ben memleketime döndüm uzak mesafe ilişkisi yaşadık biraz görmeye kalmaya çok gittim ve okula zaten gitmiyordum annemde bunu öğrendi ve evde kalmamı istedi fakat ben onunla yaşamak istiyorum ama o oralı değil gibi sürekli git gel yapıyorum kalmalı ama ben onunla bir hayat istiyorum evlilik gibi ama konusunu hep ben açıyorum daha önce evlenip boşanmış ve sürekli gereksiz içimde kıskançlık yapıyorum ve çocuğumu istemediğini düşünüp kafaya takıyorum nikah konusunu son zamanlarda çok acıyorum evet diyor ama oralı değil gibi napmaya çalışıyor?

Sevgilim daha önce evlenip boşanmis kabul edemiyorum?