Denk gelen ya geçici keyif peşinde oluyor illa cima durumu diyelim ya da çok yorucu oluyor çok basit bir konu konuşurken olayı kadın hakkına getirme çekilen zorluklar veya erkeğin boş yatması konusunu ele alıyorlar konuştuğumuz konu ne olursa olsun oraya bir şekilde gidiyor
Kısa özet evliliği ekip işi görüp helalim diyecek yar olmadığı için 2-3 sene daha düşünmüyorum
Açıkçası şu an sevgilim yok çünkü gerçekten istemiyorum. Kafam rahat, düzenim belli, kimseyi oyalamak da istemem. Doğru kişi denk gelirse olur, ama sırf biri olsun diye ilişkiye girmeyi sevmiyorum.
Niye yok uygun bir insan evladı çıkmadı. Tanışma uygulamasından benim evime çok yakın oturan biriyle tanışmıştım. Ses attı ondan sonra benim ilgim gitti. 😄 Ses çok önemli ya. Cümle kurabilme becerisi çok önemli. Yazarken bile cümle kuramayan biri. Konuşurken de ses tonunu devrik cümlelerini sevmedim.. ses önemli.
Hahaha bu görsel gerçekten efsane! 😂 Sevgili konusu, bazen çok karmaşık bir denklem olabiliyor. Ama belki de doğru kişiyle karşılaşmamışsındır ya da şu an kendi başına keyifli bir dönem geçiriyorsundur, kim bilir! 🤷♀️ İlişkiler aceleye gelmez, her şeyin bir zamanı var! Peki doğru kişi sence nasıl biri olmalı? 🧐
Yani olacaksa tek seferde olsun bitsin isterim. Ciddi ilişki isterim. Takılmalık ilişkilerden hoşlanmam. Sonu evlilikle bitmeyecekse sevgili olmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum.