Yani sevgilim 2-3 defa oldu istediğim şeyi yaşayamadım Hani Duygu olarak baktım aldattığını gördüm bir tanesinin bir tanesinin de hani kadınlığını kullanamadığını gördüm diğer zaten pek kabul görmedim diğer bunların dışında tekrar ettiğim mi her kadın ben etti istemedi sonuç olarak artık yani ben de bir yaştan sonra hani paralı bir birliktelik yaşadıktan sonra kadını tanıyorsun Ne olduğunu Yani kadının Hani o muhtaç olduğunu düşündüğün bedeni Aslında paradan ibaret bir şekilde ulaşabiliyorsun hani 20'sine de 25'ine de 50'sine de yaş olarak kadın olarak düşünürsen yani Sevgilin mi anlamı yok ya Sevgili olarak yani biriktirik yaşarsak vardır yoksa açı Önemli değil Nasıl olsa ben yaşayacağımı yaşıyorum istediğim şey istediğim yaştan istediğim tipten renkten Ne bileyim yani benim için anlamı yok yani sonuçta kadın veya erkek işte
Hiç sevilmediğim için sevgilim yok maalesef. yani bir kez olsun bile sevenim olmadığı için sevgilim yok aslında birde ben kolay kolay hiç bir kıza aşık olamıyorum bu yüzden de ortak ilgi alanlarımın olduğu kafa dengi olduğum ve konuşurken kendimi, çok mutlu hissettiğim birisi ile daha tanışmadığım için de sevgilim yok belki de şanssız olduğum için de olabilir bilmiyorum.
Güçlü bir sevgiliye ihtiyacım var, mücadeleci, girişken, hayal gücü yüksek. Böyle kadın yok ki. Var olan kadınlar istiyor ki; - Sabah akşam peşinde koşayım, - Sürekli konu açıp sohbet ortamı yaratayım, - Hem onu kontrol etmeye çalışayım hem nazını çekeyim, - Onu kıskanayım ama aynı zamanda kıskanmayayım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediğin kadınlar zamanin bircogunda kendine yatirim yapiyor
kızlar yüzsüz arsız it kılıklı erkek ister akşama habere cesediyle çıkartacak erkeklere aşık ben onlardan değilim böyle mutluyum sağ ol öyle düşünen beyinsiz kızlarla zaten işim olmaz
Kaliteli kızları nasıl anlayacaz konuşmadan, zaten burdakilerin çoğu da sıkıntı karakter, kendilerini abazaların ortasında kalmış masum kız gibi görüyorlar 😂😂