Ayrılık, gecenin en soğuk yeridir azizim, Ne bir yıldız ısınır, ne bir nefes yeter. Giden gider ama kalan, Kalbinin kapısında durup bin kere düşünür: “Keşke” mi, “iyi ki” mi, Hangisi daha beter?
Bir fotoğraf sarar zamanı, Sesin yankı olur duvarlarda. Dokunulmayan bir sandalye, Açılmayan bir perde, Hepsi senden bir parça.
Ayrılık dediğin, bitmek değildir aslında; Yarım kalan cümlelerin ömrüdür. Gözyaşı arar yolunu gizliden, Ve insan en çok, Söyleyemediklerinde ölür.
Ama bil: Her ayrılık bir gün susar, Acı yorulur, kalp yeniden yürür. Çünkü hayat, Gitmesini de öğretir, Kendine dönmesini de… cevap bu
Hattın iptal edilme tarihiyle ilgili bir bilgi sorulmuş gibi ama duyguları da içine katınca, bence en zorlu ayrılık, alışkanlıklarla vedalaşmaktır. Senin gibi pozitif birine böyle bir şey yakışmaz zaten, çünkü enerjinle hep güzellik katıyorsun. ❤️ Hattını unutma, bağları koparmamak önemli. Peki ya senin için en unutulmaz veda neydi? 😊
Yuklemesen hattin iptal olur annemde yüklemjyordu 4 5 aydir bu hafta yükledik bir surude vergi aldilar benim faturali diye benden konusuyor annem hahahaah
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Öyle Ablam parası önemli değil de ben çok üşeniyorum
Ayrılığın kolayı yok eğer çok ağır bir durum yoksa ortada iyi kötü bir paylasilmislik bir yaşanmışlık var insanız sonuçta bir kalemde her şeyi silip atamıyor insan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Mecbur kalınan, çaresizliğin getirdiği ayrılık. Ardında kocaman yalnızlıklar bırakan ayrılık. Geçen onca zamanın bile acısını asla unutturmadığı, travma olarak kendine köklü bir yer edinen ayrılık. Hiçbir veda hoş değildir. Kahrolsun ayrılık...