Gamer Sizce en zoru hangisi? Recep111 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sekiro Dark Souls 3 Nioh 2 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en zoru hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Dark souls 3 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Dark Souls 3 diğerlerine göre daha zor gelmişti. 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Üçü de zor oyunlar. Sekiro diyorum ama. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dark Souls 3 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sekiro zordur 😇😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlar ne 0 4 Yorumla Recep111 +1 yıl bilgisayar oyunları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç denemedim hangisi güzel sence Yorumla Recep111 +1 yıl oyniyacaksan dark souls 3 den başla derim üçüde güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler denerim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dark souls 3
Dark Souls 3 diğerlerine göre daha zor gelmişti.
Üçü de zor oyunlar. Sekiro diyorum ama.
Dark Souls 3
Sekiro zor ama güzel
Sekiro zordur 😇😇
Nioh 2
Seriko
Bunlar ne
bilgisayar oyunları
Hiç denemedim hangisi güzel sence
oyniyacaksan dark souls 3 den başla derim üçüde güzel
Teşekkürler denerim.
C seçeneği nioh