İlk sohbetimiz tamamen tesadüf sonucu başladı. O zaman benimle sevgili olmak icin cabalayan kişiyi anlatmıştım ama genel olarak hayatımda bu yasima kadar kimse olmadigini soyledim, tamamen kendi tercihimle dedim ve o zaman bana karşı herhangi bir ilgi veya alaka yoktu benimde ona karsi yoktu sadece sohbet ediyorduk. Daha sonra yaklaşık 2 ay boyunca ara ara sohbet ettik; o sırada hâlâ ona karşı ilgim yoktu. Hatta ona ona anlattigim kisinin bana mesaj attığını söyledim ama ben cevap bile vermedim çünkü soğumuştum; bana göre o kişi uygun değildi dedim.
Sonrasında bizim sohbetimiz ilerledi. Bana istek attı, sonra geri çekti. Yanlışlıkla bana bir profil gönderdi (açık değil, aynada poz veren bir kadın profili). Ben “Yanlış oldu galiba” dedim. O da “Pardon, pardon, engelleyecektim, sana yanlışlıkla göndermişim. En son seninle konuşmuştuk” dedi. Ben de “Sorun yok, olur böyle şeyler” dedim.
Sonra beni takip etmiyordu ama hikayelerime bakıyordu. Ben hesabımı gizledim, o da bana istek attı. Zamanla ilgim oluştu ve ona “Seninle konuşmak iyi geliyor” dedim. O da ilgimi anladığını ve “Dürüst olduğun için sana saygı duyuyorum, fakat tanıdıkça oluşan şeylere değer veririm” dedi. Daha sonra maddi durumunun bir engel olduğunu söyledi. Ben de “Beklerim, her şey maddiyat değil” dedim. O da “Kimseyi bekletmek istemem, beklentiye dönüşmesini de istemem; ama bu, iletişime kapalı olduğun anlamına gelmez” dedi.
Ben de “Peki” dedim ve ara ara yazıyorum. Fakat daha önce bana karşı daha sıcak ve uzun sohbeti vardı. Hislerimi söyledikten sonra uzaklaşmış gibi görünüyor; konuşmak istemiyor gibi, mesajları kısa kesiyor ve “mesgulum” diyor. Bu yüzden “İletişime kapalı olduğum anlamına gelmez” demesini anlayamadım. Ve daha once beni takip etmesini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer