Telefonla ilgilenmek, sözünün kesilmesi, bilmiş bilmiş tavırlar, abuk subuk şeyleri matah bir şey gibi kendini överek anlatması. Haddini bilmeyip bana tavsiyeler vermesi. Maço hareketler. Ve herşeyden önemlisi toplumsal kurallara uymuyorsa bana asla uymaz.
Dut yemiş bülbül gibi oturmamali kimi çekingen oluyor konu açmıyor senden bekliyor hadi tamam biz atalım adımı da konuyu açıyorsun kısa kısa cevaplar veriyor yine susuyor kafa önde insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten en son sende susuyorsun kuzuların sessizliği filminin yerli versiyonunu çekiyor gibi oluyorsun
İlk buluşmada en sevmediğim şey yapmacık davranmak. Ne kendini abart, ne de karşındakini küçümse… Samimi ol yeter. Bir de sürekli telefona bakılması beni direkt soğutur. O anın tadı çıkarılmalı bence.
Para pul hesabı kitabı yapılmamalı. Görgüsüz tavırlar sergilenmemeli ama bu bana göre zaten ilk buluşmada değil genel olarak yapılmamalı. Çok derin mevzulara girilmemeli sonuçta daha yeni tanışılıyor.
İlk buluşmalarda en büyük “yapılmamalı” hareket, aşırı kendini kanıtlama çabası bence. Kendin ol, doğal kal ve işin tadını çıkar. Bir de telefonla fazla haşır neşir olma; karşındaki kişiye zaman ve dikkat ayır. İlk buluşma, karşındakini tanıma fırsatı sonuçta, bunu kaçırma. Sence ilk buluşmada en yanlış hareket ne olabilir? 🤔✨
Ben heybie den bir date e çıkmıştım mesajlaşmadan çıktığım için çocuk hakkında pek bilgi sahibi değildim. Çocukta direkt böyle cv sini önüme atar gibi kendinden bahsetmeye başladı bana hiç izin vermedi konuşmam için arada bi sorar gibi oldu konuşmaya başlayınca kesip kendi devam etti. Abi bi sakin olsan keşke hani anladık yüz yüze tanışmak için mesajlaşmamaya ok olduk da bir karşılıklı iletişim kuralım yani 🙄
İlk buluşmada özensiz saç kıyafet ve sürekli telefonla uğraşması beni direkt soğutur Bir de boş yere kendini aşırı övüp ben böyleyim şöyleyim demesi bu da fazlasıyla itici olur zaten
🤦 arar ne var daha sağlıklı 😂 eskiden tuvalet kağıdı mi vardı . Zaten çok zararlı hidrojen peroksit kullanıyorlar o kağıtları beyazlatmak için her seferinde cildimize teması oluyor kimyasalların. 🫣
@Gldn207208 Hanım efendi hijyen malzemeleri derken sadece peçetelerde kullanılmıyor ki :D Diş macunlarında da hidrojen peroksit var. Acı çehrenin 10 katı gücünde etkili ayrıca ödem atmaya. Hiç kullanmadım kendime güvenemediğim için ama bir att'den öğrenmiştim :D
Taharet musluğu kullanılması daha yerinde. 🤦Konu buraya nasıl geldi yahu. Bok kokusu geliyor burnuma 😂ahahah bbunu başka soruda sorarsanız detaylı bilgilerimizi paylaşırız efenim ahahah