12 yıllık evliliğimi bitirdim ama arada aklıma geliyor hala suçlu hissediyorum kendimi bu normal mi?

12 yıllık evliliğim vardı çocuk yok. Severek evlendik o benden önce annesini babasını kaza kaybetti kimsesi yok. zamanla sağlık sorunları çıktı psikolojik de fiziksel olarakta epilepsi koah fmf. Her koşulda yanında olmaya çalıştım. Ama ben onu uyardıkça oda her seferinde bana gerildi daha çok yükseldi çalışmıyordu kira geliri vardı. Telefona bakma diye uyarınca annem gibi buna da karış diye bağırdı. Sigarayı bıraktırmaya çalıştım olmadı hep sigara içmek istedi. Unutkanlık testi sınırda çıktı bulmaca çöz dedim olmadı yine bana kızdı. Ara ara gereksiz gerginlikleri oluyordu. Birlikteliğimiz de ayda bir oluyordu. İlişki de kendimi annesi gibi hissetmeye başladım ben itmeden hiç bir şey yapmıyordu. Ayrıldım ayrıldıktan bir ay sonra bana kız kardeşim gibidir diye tanıştırdığı kıza 13 yıl önce sevgili olmayı teklif ettiğini kız kabul etmediği için arkadaş kaldıklarını öğrendim. Bi de sordum kaç kez sadece arkaşın hislerin yok dimi diye , benden sonra yine kıza telif etmiş. Onu da öğrendim ama yine de ayrılınca onu yanlız kimesiz gibi bıraktım çok üzülüyorum. Sanki onu mutsuz bi hayata bıraktım çapresiz bıraktım

12 yıllık evliliğimi bitirdim ama arada aklıma geliyor hala suçlu hissediyorum kendimi bu normal mi?