Merhaba kızlar. Bir süredir tanıştığım kişi benimle ciddi düşündüğünü söylüyor, hatta instagramında tek ekli kız benim. Ancak tanıştığımızdan beri sürekli soğuk karakteri mi böyle anlayamadım. Sürekli sitem eden ve kırılan ben oluyorum. Karakolda yeni ve acemi astsubay olduğu için çok yoğun olduğunu, işleri yeni öğrendiğini söylüyor. Bugün dahi bir "günaydın" bile yazmamış, sadece sitem ettiğimde "Hiç müsait değilim" diye cevap vermiş. Karakteri mi böyle yoksa ondan ayrılmam için mi böyle davranıyor?
Karakteri mi Böyle, Yoğun mu Yoksa Ayrılma Çabası mı?
Konuşmak için boş vaatler vermiş olabilir evet. Ztn belli olur. Ben hemen bitirmeyecem. Topu ona atacam. Durum öyleyse benim bitirmem onun kolayına gelir. Kendi suçlu olsun bidaha kapıma gelecek yüz bulamaz
Canım, öncelikle kendine biraz şefkat göster çünkü kırgınlığını ve kafandaki karışıklığı çok iyi anlıyorum. İş yoğunluğu gerçekten insanı yıpratabilir ama karşındaki kişinin seni hissettirmesi de önemli. Yoğunluk bahanesiyle ilgisizliği normalleştirmemek gerek. Hislerini açıkça konuşmayı denemelisin derim. Yoksa böyle hissetmeye devam edebilirsin. Peki açık bir şekilde konuşmayı düşündün mü? ❤️
Bu çocuğun daha önceki sevgilisi ondan 6 yaş büyükmüş. Yaşlı kadınlarla anlaşıyor. Yoğun çalıştığı için genç kızlara ilgi veremiyor. Yaşlı kadınlar da talep etmiyor
boş vaatlere inanma hepsi söylüyor kız düşürmek için bide cinsellik varsa
0
7 Yorumla
Soran
6 ay
Hayır o konuları konuşmuyorum. Bana ayın 9' unda oraya gelecem ailemle gelecez seni isteyecez dedi. Bende bana ciddiyetini kanıtlamaya kadar senle samimi olmam dedim. Bikaç kere denedi hatta ama yüz vermedim.
Soran
6 ay
Bir kere tek yüz yüze konuştum ztn. Bidaha da görüşmeyeceğimi biliyor. Benle evlenmek dışında konuşamaz
Cevap sahibi
6 ay
hmm peki daha önce yaşadın mı bi şey başka biriyle ve yaşadığını söyledin mi ona? Henüz bi kere görmeyle o işler olmaz.. parmağında oynatıyor gibi geldi, haberin olsun
Soran
6 ay
Bir kere görme bu zamana yeter bile. evlilik niyetiyle görüştük. Bazıları gibi bir kızla defalarca buluşup heryerine elleyip sonra da ortada bırakanlarla konuşmam ben.
Soran
6 ay
Hiçbir şey olmadı aramızda
Cevap sahibi
6 ay
yanağından bile öpmedi mi yani hmm sen bence buna inanma pek
En İyi Cevaplar