Güncellemeler
+1 yıl
Herkes yemekleri mi beğeniyor ama ben çok yemek yiyemediğm için çok az yerim. Ama böyle söylediklerinde çok moralim bozuluyor benim yemek yapma hakkımı bile elimden alıyorlar :( ne yapayım aç mı kalayım ben yapsaydınız o zaman sanki sizin yaptığınız çok güzel oluyor. Yemek varken yemek yapıyorsunuz dedim bende haklı değil miyim?5
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kim en nefret ettiğim şey israf. Sırf israf yapmamak için gerekirse bayat ekmek yerim yenisini almam günah oluyor diye ama böyle davranmaları çok canımı sıkıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilinçli yapıyor bence
Amacı ne sence? Hamur işi yaparım ona laf söyler. Niye yaptın yapma , öyle yapılmaz yok ben daha güzel yaparım. Arkadaşlarının yaptıklarını da beğenmez illa herşeyi kendisi güzel yaparım zannediyor
ayrıl vur tekmeyi
Nefret ediyorum ya ben kendi evinde yemekte mi yapamıycamm herşeyi kısıtlıyorlar herşeye bir laf...
bunu diyen kişiyi hayal m, i edecez
Annem
neden öyle sende çeşit çeşit yemek yap annene yaptırma 1-2 gün bişey demez daha
İki tane yaptım diye bir ton laf söyledi sen çeşit çeşit yap diyorsun
Kendi paramla aldım diyorum son e laf söyleyen biri. Kahve içiyorum buna bile laf söylerler kendi yaptıkları israf , benim içtiğim kahve israf değil ben çöpe atmıyorum. Birde aksine onlar kötü yemek yapıyor ben değil.
normalde anneler sevinir kızım yemek yapıyor diye şaşırdım aman boş ver kendien göre ufak tencerede yap kızarlars kazan al onda yap şaşırsınlar haha
sana evlen diyorlar bence evlen git demek istıyorlar
O hiçbir şeye sevinmez 😅 başkası övünce sadece tebessüm eder o kadar. Bu kazan işini sırf inatlarına yapmak isterdim, kazan kazan yemek yapma fikri
hahahahaah
Baklava yapmıştım yemiş bunu kim yaptı diye sormadı bile sonra beğenmis olacak ki onu sen mi yapmıştın diyor şaşkın şaşkın. diğer anneler gibi olsa sevinir AA kızım baklava yapmış der
haklısın kız olmadıgım için yemek işlerinden anlamam ama benim kız kardeşim yemek yapsa annem kurban keser bana yemek yetiştirmekten yoruldu hhaagha bıktı benden yaş geçtikçe daha eskisi gibi bakmıyorlar heralde
Hep öyle bir anne hayal etmiştim... Bende acıdım aç kalmasın diye yemek yaptım yediğim laflara bak.
, işte benim annem zorla ev işi yaptırıyor senin annen beğenmiyo herkes farklı bişey diyemezsin ama annen herşeyine karışıyorsa sana kısacası evlen git demek istiyor
Hep böyleydi bu hep mı evlen git dmeek istiyordu
Ay keşke evlenseydim dırdırı olmayan bir kaynana kocam olsun benden rahatı olmaz
karakteri öyle takma kafaya knk hiç yapma kıymete binersin
abhhahahah zamanı gelince evlenirsin acele etme
Ne desem bilemiyorum keşke otelde aşçılar yapsaydı onlara laf edemezdi mecbur yerdi
yapcak bir şey yok katlancan annen senin o ne güzel işte yapma otur odanda