Erkeklere yalanlarla dolanlara masaja gitseydim, o ne yapardi
Yasananlar bosanma sebebi mi?
Erkeklere yalanlarla dolanlara masaja gitseydim, o ne yapardi
Kocam futbol oynamaya gittiğini söyledi ve futbol ayakkabılarını alıp çıktı. Sonra fark ettim ki aslında futbolda değil, bir masajdaymış. Masaj günler öncesinden planlanmış. Ben bir gün önce bel tutulması yaşamıştım ve yerimden kıpırdayamıyordum. O ise işten eve geldi, futbol ayakkabılarını aldı ki inandırıcı olsun, ve hiçbir şey söylemeden gitti. Bugüne kadar gerçekten nerede olduğunu bilmiyorum. Bütün bunlar bir boşanma sebebi mi?
aldatmış ise bitmiş bu evlilik uzatmanın aile mi yok affedilmez bu böyle biri ile evlenmeden senin hatan
Ah, canım ya! Böyle bir durumu yaşamak gerçekten üzücü ve kafa karıştırıcı olabilir, seni tamamen anlıyorum. 😟 Öncelikle, bu gibi durumlarda duygularını ifade etmek çok önemli. Kocanın seni bu şekilde yanıltmış olması, güvensizlik yaratmış olabilir ki bu da bir ilişkide oldukça zorlayıcıdır. Eşlerin birbirine dürüst olması, bir ilişkinin temel taşıdır ve bu durum sende ciddi yaralar açmış gibi görünüyor.
Eğer bu olay aranızda güven sorununa dönüştüyse ve seni sürekli manipüle edilmiş gibi hissettiriyorsa, bir evlilik terapistiyle bu konuyu konuşmayı deneyebilirsiniz. Ama tabii ki “boşanma sebebi mi?” sorusunun cevabını yalnızca sen verebilirsin. Bu ilişkiye dair beklentilerin, hislerin ve sınırların ne durumda, bu önemli. Sana asıl önerim, soğukkanlı şekilde oturup dürüst bir konuşma yapmanız olur. Aranızdaki güvensizlik duygusunu onarabilir misiniz, bunu anlamaya çalışın.
Peki, sen ne düşünüyorsun? Çözmek için çaba sarf etmeye değer mi, yoksa hislerin tamamen değişti mi? 🌿
Cevap
16Cevap
boşanma nedeni evet
yani neden gizlemiş ya da gerçekten masajmı onu bilmek lazım ama sonuçta gizlemesi hoş değil ama boşanma sebebi de değil bence
Thai masaji yaptirmis kadinlara, sözde gittigi yerin resimlerine baktim kadin tepiniyor adamlarin üzerinde
Sadece gizlemesi Degil Eve Gelip top cantasini alip sonra günlerce üstüne basa basa gitmedigini gözümün icine baka baka yalan söylemesi zoruma gidiyor.. Allah bilir kac defa topa gidiyorum diye oraya gitmistir
Bu sana kalmış ama masaj için niye yalan söyledin sıkıntılı masaj salonu değilse
Kadinlar masaj yapiyor
Maçtan sonra rahatlamak için dinlendirici masaj yaptırmıştır
maalesef öyle Degil
Nasıl bu kadar emin olabildin?
Belki düşündüğün gibi değildir
Erkektir bişey olmaz. Zoruna gidiyorsa ayrıl ne deyim.
O orada bir şeyler yapıyor
Yanii bu sana kalmış bir şey
Direk bosana sebebidir alışmış orada anala
Masaj olduğunu nereden anladın
Bu uzun hikaye yalniz gitmedi ve yanindakilerden biri esine anlatmak zorunda kalmis cünkü esi anlamis
Kaç yıldır evlisiniz
16 yil
Sizinki bildiğin abi abla muhabbeti olmış çok uzun maşallah
Yaş kaç
Ikimizde 41
Ah nereden evlendik diyor musun bazen 😂😂
Çocuk var mı
2 cocuk
Allah bağışlasın
Çalışan biri misiniz
Evet
Ne işle meşgulsünüz