KADINLAR NEDEN KAPANMAK ZORUNDA? YARDIM?

Bakın imansız ya da ateist değilim. Allah'ın bize tüm emirlerinde ve peygamberimizin sünnetlerinde bi anlam var. Oturarak su içmenin sonradan sağlık açısından önemini öğrendik. Orucu fakirlerin hâlinden anlamak için tutuyoruz. Namazı verilen nimetlere şükür etmek için kılıyoruz. Peki kapanmamızın sebebi ne? Kimse soruma mantıklı bi cevap vermiyor. Bu yüzden imanımdan vazgeçicek kadar zayıf bir imanım yok. Allah hep araştırıp birşeyleri öğrenmemizi istemiş. Sorduğumda bana erkekler nefislerine engel olamıyor kadın vücudu çok ihtişamlı falan diyorlar. Ama bunda bi mantık yokkkk. Ortada kocaman bir haksızlık var. Neden erkekler engel olmak zorunda değil de kadınlar kapanmak zorunda. Özellikle yaz mevsiminde sıcaktan geberiyoruz. Erkeklerin sadece şort giymesi ayıp ya da günah olmuyor üstlerinin çıplak olmasında sorun yok hacca giderken bile öyle. Biz kadınlar el ve ayak bileklerine kadar örtünmek zorundayız. Bu durumda denize erkeklerin olduğu yerde girmemiz bile yasak oluyor. Terleyip bunalıyoruz. Bu haksızlık yaa. Ben bu emrini gerçekleştiremiyorum. Ve bu yüzden üzülüyorum. Feministlik falan da yok yanlış anlaşılmasın. Sadece tüm acılar bize verilmiş kapanıyoruz adet görüyoruz doğuruyoruz. Erkekler sadece sünnet oluyor sonrada parti veriyor. Ve üstelik erkek vücudu daha güçlü. Neden?
KADINLAR NEDEN KAPANMAK ZORUNDA? YARDIM?