Sizce hangisi daha zor, Evlilik isteyen biriyle olmak, yoksa istemeyen biriyle olmak?

Sizce hangisi daha zor, Evlilik isteyen biriyle olmak, yoksa istemeyen biriyle olmak?

Evlilik isteyen biriyle olmak, sürekli bir baskı hissedebilir. Eğer partneriniz evlilik istiyorsa ve siz henüz hazır değilseniz ya da evlilik fikrine sıcak bakmıyorsanız, bu durum duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Evlilik beklentisi zamanla ilişkide gerilim yaratabilir ve birbirinizin yaşam hedefleri uyumsuz olabilir.
Evlilik istemeyen biriyle olmak ise, bir diğer zorluk. Eğer siz evlenmek istiyorsanız ve partneriniz kesinlikle istemiyorsa, gelecekle ilgili büyük bir belirsizlik oluşur. Bu durumda sürekli olarak ilişkinin geleceği konusunda endişe edebilirsiniz. Bu belirsizlik, duygusal olarak yorucu olabilir.
Her iki durumda da önemli olan şey, iletişim. Partnerlerin birbirlerinin istek ve ihtiyaçlarını net bir şekilde anlaması gerekiyor. Hangi durumun daha zor olduğu ise, kişisel beklentilere ve ilişkiye bakış açısına göre değişir.
Bence her iki durumda da zorluk tamamen beklentilerin uyuşmamasından kaynaklanıyor. Evlilik isteyen biriyle birlikte olmak, sürekli bir ciddiyet ve ileriye dönük planlama gerektirirken, istemeyen biriyle olmak da gelecekle ilgili belirsizliklerle dolu olabiliyor. Ama tabii ki anahtar, iletişim ve ortak bir noktada buluşabilmek! 💬🍂 Sence hangisi daha zorlayıcı?
Cevap
17Cevap
Evlilik istemeyen biriyle olmam ben.
Benim açımdan evlilik isteyen biriyle.. Çünkü ben istemem.. Büyük konuşmayayım lakin evliliğin bir fayda getirdiğini hiç görmedim :))
Ben evlilik düşünmüyorum daha evlilik çağında değilim bu yüzden evlilik isteyen biriyle daha zor oldu. Ben istemezdim o isterdi köşe kapmaca oynardık
Bu senin bakış açına göre değişir. Sen istiyorsan istemeyen zulüm gelir istemiyorsan isteyen zulüm gelir.
Gelecek planlarının uyuşmadığı insanla olmak diyelim direkt
Kişinin beklentilerine göre değişir. Evlilik istiyorsa insan, istemeyenle olmak daha zordur.
Sen hangisini isteyen tarafsan, sana zıt görüş daha zor olur.
İnsanına göre değişir zor bir insansa eğer evlilik istese de istemeyen biri olsa da zordur
Gelecek düşünmeyen biri değeride sevgiside sahtedir.
İkiside zor biri aceleye getirmek ister hemen der biride belirsiz sıkıntı
İstemeyen biri ile olursan evlilkk zindan olur canım
Senin istediğin şeyin tersi olan aynı fikirde değilsen zaten her şey zor
Ben pek evlilik düşünmüyorum isterim ki karşımdakide benim gibi olsun
Aynı şeyi istemek düşünmek hissetmek iyi bir ilişki için çok önemli
Evlenmek istemiyorsa işim olmaz
Evlilik isteyen birisiyle olmak
İstemeyen biriyle evlilik zorlamak anlamsiz
Her ikiside zor ve yorucu
Evlilik istemeyen biriyle neden birlikte olalım
İstemeyen
İstemeyen sanırım :)