ՏҽӀɑʍՏ
Erkekler neden artık ilişkiye başlamak için çabayı kadınlardan bekliyor¿
Hoşlandığını açıkça ifade ediyor ama iş adım atmaya gelince “günaydın” yazmak bile zor geliyor. Çaba göstermek sanki ekstra emekmiş gibi.

Bu işi sevmeye başladım 🚬☕️
ՏҽӀɑʍՏ
Erkekler neden artık ilişkiye başlamak için çabayı kadınlardan bekliyor¿
Hoşlandığını açıkça ifade ediyor ama iş adım atmaya gelince “günaydın” yazmak bile zor geliyor. Çaba göstermek sanki ekstra emekmiş gibi.

Bu işi sevmeye başladım 🚬☕️
Geçmiş 30 yılda kadınlar için kazanımlar oldu, hem hukuki alanda, hem iş hayatında, hem de kadın - erkek ilişkileri alanında. Hatta kadın erkek ilişkileri alanında kadına pozitif ayırımcılık yapılırken erkeğe durağanlık değil negatif ayrımcılık sergilendi. Bu durum kadınların egolarını ve kaprisli davranışlara da yansıdı.
Kadına şiddet ifadesinin önüne devamlı erkek kelimesi kondu, sanki bunu bütün erkekler yapıyormuş gibi bir algı oluşturuldu. Erkek bir kadınla normal bir tanışma sürecinde başının hukukla belaya gireceğini bile düşünüp (apaçi modeller hariç) kadınlara karşı kendini hukuki yönden başım belaya girmesin diye korumaya aldı. Hatta bir kadına teklif etmenin sonucunda mahkemeye verilip hapis cezası alındığını da görünce aman aman yalnız kalsam daha da iyi olur düşüncesi oluştu.
Yetti mi dersiniz, hayır. Evlenmeden önce geleneksel değerlerce maddi bedel ödeyen erkek, evlilikte yine maddi bedel ödeyen erkek, bir de üstüne üstlük Yargıtay'ın ev düzenine uymama (çorap vs), horlama (kişisel sağlık nedeniyle oluşan bir sorun), ter kokusu (yine kişisel sağlık durumu ile ilgili), sosyal medyada ihtiyari beğenme (bence çok saçma bir karardı) vs gibi her ne sebeple olursa olsun erkeğin ağır kusurlu sayılması, hatta Bodrum'da görülen kadının ayan beyan aldattığı tespitli davada bile koca boşandığı kadına nafaka ödemeye mahkum edilmesi gibi olaylarda da sonuç yine erkeğe bedel ödetme gibi olunca erkeklerin tercihleri değişmeye başladı.
Nedir bu tercihler?
1. Evlenmeye gerek yok, öncesinde esnasında ve boşanmada zaten ben bedel ödüyorum, en güzeli evlenmemek dedi.
2. Erkek evlenmeyince bu sefer cinsel isteğini gidermek için kadına sadece cinsel obje gözüyle bakıp istediğimi verecekse görüşelim, vermeyecekse uğraşamam moduna geçildi.
3. Bu mod erkekleri çok eşlilik veya çok partnerli hayata alıştırdı ve kadınlara karşı hepsi böyleymiş gibi saçma bir ön yargıya sevk etti.
4. Sonuçta erkekler başım belaya girecek korkusuyla girdiği kadınlı hayat cenderesinde keyfi yaşantısında tekil takılmaya doğru evrildi.
Yani...
Çoğu erkek kadınlar için çaba sergilemek istemiyor, hem maddi bedel ödemek istemiyor hem de kadının hukuki gücü karşısında keyfini bozmak istemiyor...
Yukarısı bıyık, aşağısı sakal, gel de tükür nereye tükürürsen?
Kısmen katılıyorum
Doğrudur diyemem yazdıklarım için, ben gözlemlerimi yazmak istedim sadece.
Çaba göstermeyi hakedecek kadın çok nadir çünkü🤷🏻
Kadınların çoğunun burnu havada, sürüyle abaza ilgi gösteriyo diye çoğu kendini kaf dağında sanıyo.
Hem erkek benim hiçbir şeyime karışmasın diyolar, zerre fedakarlık yapmıyorlar, hem erkeğe bi su vermeyi bile hizmetçilikten sayıyolar. Kadınlar erilleştikçe erilleşiyor. Sonra erkek kalmadı hepsi prenses oldu diye ağlıyolar. Böyle saçma şeyleri adam olan maskülen erkek kabul etmez zaten. Böyle düşünceleri olan kadınla uğraşmak istemiyor erkekler. Gözler açılıyor artık😏
Hakeden kadına çaba tabiki gösterilir. Bize değer verecek, ilgili, sadık, fedakarlıktan kaçınmayan, kadın olmaktan gocunmayan gerçek feminen kadınlar için her şeyi yaparız. Onlarda çok nadir bu zamanda 🤷🏻
Aman erkekler fokur fokur her şeyi hak ediyor zaten
Yo erkeklerinde çoğu hiçbir şey haketmiyor ben hakkediyorlar diye bişey demedimki😅
Ama bizim gibi herşeyi hakeden doğru adamlarda var. Tabi kadınlar efendi, düzgün adam olanı seçmek yerine ıt kopuk seçip onları adam etmeye çalışmanının heyecanını sevdiği için adam olanlar çok değer görmüyor.
Sonrada o ıt kopukları adam edemeyince sap gibi ortada kalıyolar. Tüm erkekler aynı yha diye ağlıyolar. Halbuki o saçma sapan tipleri seçen kendileri
Birinden gerçekten hoşlanıyorsam veya seviyorsam elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım, zaten öbür türlüsü sıkıntı ama genellememek lazım. Aynı şey kadınlar içinde geçrli olabiliylr, en ufak zorlukta veya farklılıkta gideni de gördüm ki en başta ben buyum demişliğim var. Bazen böyle şeyler yüzünden 2 tarafta uzak durabiliyor.
Oyalamayın kimseleri çocuk muyuz
Genelliyoruz şu an :D susar mısın
Beni genelleme efenim ben işinde gücünde yakışıklı bir erkeğim kxmxkd anlık ben xmxm youtube.com/shorts/owizRGuMvWA?si=iqwiZ4ll8PduRnpT
Kaçırdın kızı kdjd
Saçına jöle sürdün ondan sjdjs utandı kaçtı kız
İstemediği için sevmediği için çaba harcamaz. Sevdiğini elde edene kadar kıçını yırtar elde edince cepte olduğu için diğer seçeneklerle ilgilenir ve onlara çaba harcarlar bu döngü böyle sürer gider. Ne zaman biri ağzına s@çar o erkeğin he işte o değerli olur.
Yani Aşkım Kapışmak ne diyor erkekler için "S@ç ağzına" yani olay tamamen budur.
Tamam da, başta da çaba göstermiyorlar artık :D kimseyle olma ama benimle de olma gibisinden. Ölene kadar bunları mı bekleyecez djjf
O flört mu nedir icat olduğundan bu yana böyle seçenek çok o yüzden o olmazsa bu olur kafasındalar ve zaten öyle de...
Sonra 'noyo yolnozson'.. seni sorsun diye :D yok valla ilişkiler çok laçka
Yazamıyorum yazamıyorum istediğim kelimeyi yazamıyorum buraya🙃si... msonik ilişkiler...
Anladım ben seni 🤌
Şu cevaplarıma salça olup küstahlık yapınca kendilerini kanıtlamış mi oluyor. Allah'ım akıl ver şu akıl yoksunu bana laf sokma dersine girenlere...
Kim
Engelledim, tanımam etmem😏
Buraya mı yazdı görmedim ben
Evet, aklı sıra bana laf sokuyor densiz kendini bilmez
Neydi kullanıcı adının baş harfi
Bos ver
Tamam:))
Aşkım kapışmak betanın teki.
@UslanmazMilyoner31ci orayı karıştırma 🤣
Oyy soruya bak, tam çay kahve eşlik etmelik tartışma konusu olmuş! 😄 Açıkçası çaba gösterme mevzusu herkese göre değişiyor. Ama bence bazen erkekler, "çok istekli görünürsem yanlış anlaşılır mıyım?" korkusuyla pasifleşiyor. Ya da gerçekten rahatına düşkün olabilirler. Ama ilişki dediğin emekle güzelleşir, karşılıklı bir enerji paylaşımı olmalı.
"Prenses denilince zorlarına gitmese bari" demişsin; ah, işte böyle ufak şeyler bazen gurur sınırında geziniyor. Ama gerçeği şu ki, samimi hisler varsa "günaydın" yazmak ne kadar zor olabilir ki? 🫣 Sence bu çaba eksikliği güven eksikliğinden mi yoksa ilgisizlikten mi kaynaklanıyor?
İlgisizlik işte
Ayyy tam noktayı koymuşsun! 🤔 İlgisizlik, gerçekten can sıkıcı ya. Ama böyle durumlarda boşuna enerji harcamaya değmez. "Çaba" göstermeden bir ilişki yürütmek de mümkün değil sonuçta. Hadi onlar ilgilenmiyor diye, biz "ataerkil çabacılar kulübü" mü olalım? 😅 Bence şunu unutma: Kaliteli iletişim ve karşılıklı emek, bir masalın olmazsa olmazlarıdır, prenses. 👑✨
Cevap
87Cevap
İlişkilerde karşılık yoksa emek vermeyi bırakmalıyız. Sadece su ve tuz ile çorba olmaz. Diğer taraf tarhana hırsızlığı yapmamalı. İlla bir hırsızlık yapılacaksa diğer kalbi çalmalı.
Karşılık beklemeden önce karşılığını alabileceğiniz hamlelerde bulunmalısınız.
Aşkın, tutkunun, sevginin, hoşlantının hamlesi olmaz. Akışına bırakırsın ve yaşarsın. Bu tarz duygular satranç tahtası değil.
Öyle mi? Aşkta, tutkuda, sevgide ve hoşlantıda karşılık beklemek var, efendime söyleyeyim hırsızlık da var ama satranç tahtası değil hamlelere yer yok. Hamleyi mecazen kullandığımın farkındasın üstelik.
Valla mecazen bile tatlı durmuyor..
Tatlı dursun diye kullanılmamıştır
Genelleme her zaman kötüdür her erkek aynıdır diye bir şey yok çaba zaten gereklidir ama çaba yok diye kötülemek olmaz Bunlar benim düşüncem ve her insanı karakter yapısı düşünceleri her şey farklıdır
Bazı erkekler kolaya kaçarken, bazıları ise ilişkisini gözden geçirmeye çalışır.
Çoğu erkek hazırcı, prenseste ondan...😀
Taçları var mı 😏
Vardır kesin.😀
Kişiye göre değişir adım atıp çaba gösterdiği zaman da sapık olabiliyorlar mesela ya da karı kız avcısı da diyebiliyorlar. zaten iki taraf da hoşlanıyorsa önce kimin adım attığının bir önemi olmamalı bence.
ama ilişki içindeyken çaba harcamıyorsa evet o zaman erkeğin karaktersizliğidir
🤌
✌💚
Bilakis;
Çaba ve emek erkeğin her zaman yapacağı şeydir bundan hiç bir zaman gocunmazlar.
Çünkü amaç ve istek bellidir.
Bunun bir yere kadar süreceği gibi.
Fakat bunu gönülden yapan ve ne istediğini bilip samimi olan , adım atan adamdır.
Adam genel olarak istenenin ve tercih edilenin ne olduğuna emin olduğu ve hiç bir konu da kuşkusu yoktur.
Tesadüfe bırakmaz.
Genel olarak adımı atmadıkları zannedilir ancak o adımı çoktan atmış bekleme duruma geçmiştir.
Acaba boş bir hayal mi diye?
Çünkü bir daha yanmaya cesareti yoktur.
Ağızlar adam aradığını söyler ama tercihler hep erkek istediğini gösterir.
Sonrada evlenecek adam yok derler.
Daha biz erkek kim , adam kim onu bilmiyoruz?
Acaba biliyoruz da işimize mi gelmiyor?
İyi geceler….
Helal, iyi geceler..
Sizinde güzel olması dileğiyle.
Teşekkür ederim.
Erkekler çaba göstermez, zor gelir. Adamlar çaba gösterir, değer bilir kıymet verir... Çocuklaşmış, prensesleşmiş, sevmeyen erkek çabalamak göstermez. Yani isteyen bir şekilde çaba gösteriyor. Erkekler sevdiğinde fedakar oluyor , gözü görmüyor yani. Olmazı olduruyorlar. Çabalamıyorsa sevmiyordur, değer vermiyordur, ilgilendiği başka kızlar vardır.
Yes baby yes yes djdj
Çünkü çoğu erkek artık kendini prenses ilan etmiş gibi davranıyor. İlgi görmeyi seviyorlar ama aynı ilgiyi geri vermeye gelince ortadan kayboluyorlar. Sanki adım atmak onlara fazla yükmüş gibi… Oysa gerçekten isteyen insan çaba gösterir, net olur. Günümüzde maalesef roller biraz tersine döndü; uğraşmayı kadınlardan bekleyen, konfor alanından çıkmayan bir erkek profili çoğaldı...
O zaman hiç bulaşmasınlar bence bizlere
:D hiç uğraşamam hiç
Şunu artık kabul edin, erkekler ilişkide korkuyor artık. Kadınların bitmek bilmeyen talepleri, tartışma arzusu erkeğe sürekli bir stres ve tansiyon getiriyor. Çoğu erkekte artık yeni bir ilişkiye başlama heyecanı yok, bunu nasıl göremiyorsunuz hala çözemiyorum. Ben de mesela eskiden sahip olduğum o heyecan artık yok, uçtu gitti. Hiç bir şekilde birisi ile tanıştığımda bir hareketlenme, bir titreşim hissedemiyorum. Kendimi verirsem bu da bir şekilde beni yorup azıma tükürür diye korkuyorum hep.
Neden bu kadar haklısın?
Gerçekten de tüm çabayı kadınlardan bekliyorlar.
Yani herkes demiyim ama çoğu öyle.
Lafa gelince çok seviyorlar ayrılmak istemiyorlar ciddiler
Ama iş ilgi göstermeye çabalamaya üzerine düşmeye gelince hep pasifler bi beklemedeler hiç bir hareket yok.
Niye böyle erkekler bi açıklasın şu durumu?
Madem sevmiyor neden ayrılmıyor?
Bir de bu boyutu var aynen. Çok saçma hal almaya başladı ilişki halleri ve tabii ki istisnalar var ama bu tür de çoğalmaya başladı.
Ben gerçekten artık insanları anlayamıyorum
Çok seçenek var. Bu olmazsa diğeri diğeri de olmazsa ötekisi diye dolayısıyla çaba harcanmıyor. Telefonun sorun çıkarıyor tamir etmek yerine sürekli ve sürekli yeni telefon alıyorsun ta ki paran bitene kadar. Bunlar da böyle işte yaşlanana kadar bu şekil, eski gençlikleri ve paraları kalmayınca da o çabayı vermedikleri için yapayalnız kalıyorlar. Her şeyin bir bedeli var
Seçenek çok ama kalite az 🙄
Adamların da kalitesi düşük olduğu için bunu garipsemiyorlar ta ki yaşlanıp yalnız kalana kadar
Doğru
Yanlış anlamaktan çekinmek, karşıdakinin bu emeğe değip değmeyeceğinden emin olamamak, mental yorgunluk vs birçok farklı sebep olabilir. Bazen karşıdaki kişi erkekten adım beklerken karşısındaki erkeği istemiyormuş gibi bir izlenim uyandırabiliyor ve erkekte o kişiyi taciz ediyor gibi görünmek istemeyebilir tabi bu sadece bir olasılık yani birçok farklı neden de olabilir.
İlişki için çabalamak kadar gereksiz bir şey yokta ondan.
İki kişi biribirinden hoşanıyorsa ilişki zaten başlar.
Eğer taraflardan biri hoşlanmıyorsa zaten ilişki başlamaz.
Kadın erkek farketmez, karşı taraf hoşlanmıyorsa hoşlanmıyordur, hoşlanmayan biri için çabalasan da hoşlanmaz ki, yani gereksiz vakit kaybı.
Selamünaleyküm
Vallahi benim için zor değil Yaşanmışlıklar yüzünden böyle bir durumum şu an yok olursa da bırakmazdım söylerdim diğer sünepelere gelecek olursak eğer madem seviyorsun ciddi olacaksın muhtemelen bunlar ciddi değildir ben öyle düşünüyorum
Çünkü artık erkek ve kız farketmeksizin iki tarafta emek ve çaba göstermek yerine kolaylığı seçiyor. Peşimden koşsun naraları atıyorlar. Hal vöyle olunca da karakteri düzgün olan insanlar yalnız kalmaya mecbur oluyor. Bu devirden bıktık usandık😒
+1 evet evet evet
Evet hanımefendi, durum tam olarak böyle. İnsan, gösterdiği çabanın nafile olduğunu idrak ettiğinde çok sevdiği insandan bile vazgeçebiliyor. Ki, bu yalnızlığa doğru atılmış ilk adımdır aslında. Büyük ve köklü bir vazgeçişten bahsediyorum. Uzaklaşmak yegâne çözümdür pek çok zaman. Daha fazla uzatmak istemiyorum. İnsanoğlunun hali içler acısı.
İstemediği içindir… Seven insan her türlü çaba gösterir çünkü karşı tarafı kaybetmek istemez. Çaba yoksa öncelik de yoktur. Kimin için gerçekten değer gördüğümüz onun davranışlarından belli olur.
İlişkinin ilk başında insanların temkinli olması normaldir çünkü henüz tanımıyordur yani emin değildir. Ama seni iyice tanıdıktan sonra hala aynı ilgisizlik devam ediyorsa, işte o zaman sıkıntı vardır.
Hayır aslında hala bazılarımıza zor gelmiyor. Ama çok abartılı derecede bu süreç uzadıysa da kimseye zorla güzellik olmamalı değil mi? Kendimden biliyorum. Bir kişinin peşinden 8 ay koşmuştum. Dile kolay.
Maşallah 😅
Aramızda bir sessizlik var şimdilerde ama hala seviyorum onu. Her gün adım atacak fırsat bulamasam da yüz yüze haftada bir ya da iki kez adım atıyordum mutlaka. Aramıza yanlış anlaşılmalar girdiği de oldu. Fakat ben yine de ondan vazgeçmedim. Memleketlerimize dönüp araya mesafelerin girmek zorunda kalacağı o günün öncesi bile kıza veda etmek için yine ilk adımı ben atmıştım. Hatta orada sonrasında öğrendim ki kız aslında bana küs değilmiş, ben olayı yanlış anlamışım. Hal böyle olunca mesajlardan devam ettirmek istedim iletişimimizi. Ama şimdilerde tüm mesajlarıma görüldü atıyor (görüldüleri kapalı olsa da ben anlıyorum). Durum böyle olunca da bir noktadan sonra can sıkıcı olmaya başladı hani. Benden rahatsız olup olmadığını ya da hayatında birisi olup olmadığını bile sordum. İkisine de yanıtı yoktu. Yine sessizdi. Öyle olunca en sonunda zorla güzellik olmaz diyerek "Hey... Hiç mi özlemedin?" tarzı bir mesaj atarak tamamen geri çekildim. 2 aydır da yazmıyorum.
Haklısın o zaman
Ama bunu da söyleyebilirdi
O da doğru da işte... Bazı insanlar çok gururlu olabiliyor. O kızda o hava fazlasıyla vardı. Sınıfta bile mesela ben yanına oturuyordum kendisinden izin alarak derste. Yanına oturmama arkadaşları gelmediği sürece izin veriyordu. Bir yere kadar sohbet ediyorduk. Bir yerden sonra kaçacak yer arıyordu inan ki. Ama kız bana karşı genel anlamda çok çekingen davranışlara sahipti. Bir gün mesela ders çıkışı arkadaşlarımla konuşuyorum diye yanıma gelmeye bile çekindiğini öğrenmiştim. Normalde konuşacaktık o gün. Ben daha önce kızlar hakkında duymuştum ki normalde düzgün sohbet eden bir kız, bir erkeğin yanında rahat davranamıyor, sessiz kalıyor ve kaçacak yer arıyorsa hoşlanıyor olabiliyormuş. Ben onda o havaları hissettim nedense. Çünkü benden rahatsız olsa, sınıfta yanına oturmama bile müsaade etmezdi
Hayat bizi çog yorgun ve gardeşşş 😂
Sjdjs sizi mi yordu
Ahaha ya bırak
Iyy :D pislik yapmayın yeter ajdjs
Hep yapıyor, yorulmanızın sebebi de budur ha bilesin
Birkaç kadını eleyin koşmayın peşlerinden kendinize gelirsiniz hadjs
Ciddili sinir etme insanı. Kör müyüz biz
Yapmak lazım herkesi tek tek ele alamayız :D konu genel
ahaha olabilir sen de kadınlar için aç soru genelleyelim
😅
Çaba gösterdiğinde ne olduğunu gören erkek bir daha kesinlikle birisi için çaba göstermek istemez. Çünkü kadınlar erkeklerden daha kabadir ve kırıcı olurlar
Kim uyduruyor bunları
Tecrübe ile sabit. Uydurma değil. Yüzde 90 erkek yaşar bunu.
Özel değilse nasıl bir çaba verdiğinizi ve nasıl bir karşılık gördüğünüzü örnek halinde kısa ve öz bir şekilde sorabilir miyim?
Aslında bir çocuk var ve sürekli bana ilgi gösteriyor sürekli Günaydın yazıyor ve sürekli nasıl olduğumu soruyor bugün mutsuzdum vesaire diyor ama ben onun hoşlanmadığım için bana bu davranışları rahatsız edici geliyor Aslında çoğu zaman tersliyorum ve doğru düzgün mesajlarına bakmıyorum bile ama normalde Belki benim için doğru olan kişi o ama boyu da kısa kendime de yakıştıramıyorum arkadaşlarım asla olmaz diyorlar
Zaten hep öyle olur; istediğimizden çaba yoktur istemediğimiz de bizi ilgiye boğar
Hangi erkekmiş o? Sevmiyordur, seven adamın içi kıpır kıpır olur, ağzıyla kuş tutmak bile zoruna gitmez. Ama çoğunun seviyormuş gibi yapma huyu var tabii o konuda haklısın
Evet seviyormuş gibi yapmakta üstlerine yok djd
Adi pislikler shfkfjk
Hadsizler 😒
Haddinizi bilin ulen siz kim köpek sheqil'in duygularıyla oynuyorsunuz, döverim hepinizi 😒
Ha yok, soru genel :D
Ahaha iki şov yapalım dedik boşa gitti 😄
Yazdığına kendin inandın mı js
Hiç umudum yoktu zaten öyle bir denedim sjdkfjk
😅😅
Gece şebeklikleri yine dhfkjk
Sevilmeyecek insanlar değiliz ki 🌸
Bana karşı çaba göstermeyen ilk adımı atmayan erkeğin neyini seveyim erkek olmuyor o benim gözümde
+1
Bence sorun sadece erkeklerde değil kadınlar her şeyi karşı taraftan bekliyor ve işi tek taraflı görüyor iİlişki böyle yürümez
Ay ne bekliyoruz allasen
Ay ne zor şeyler ya
Gayet kolay, erkek olaydım ya
Biz karşılık vermeye başlayınca tüyüyorsunuz ama 😃😝😜
İnsana bazen kalbini yeni birine açmak çok angarya gelir. Karşı taraf çok temiz duygularla gelsede şimdi kim uğraşacak bunla dersin.
İşte tam da böylesi ayak altında da dolanmasın o zaman
Tutalım mı sevabına birilerini
Kolay varken zor sıkıyor sanırım ahaa 😄.. kolay birsürü alternatif var neden zor kadınla uğraşsın düz düşünce mantık süper 😄
O zaman ayak altında dolanmasınlar 😒
Evet ✌️✨️
🍀
O kolayları kolay bir şekilde elde ettikten sonra kolay bir şekilde de vazgeçer bunu da dipnot olarak geçeyim 😌👸🏻😀😉
Şöyle söyleyeyim 2 senemi verdim gecemi gündüzümğ verdim ha ama sonucunda ihanet yaşadım şimdi nasıl seveyim
Birinin cezasını başkasına kesemezsin
Doğru bu yüzden bende uzak duruyorum ki kimse ümitlenmesin
Tamam aferin sjd
Ben de böyle sadece korkuyorum haa geçerse ne ala yoksa böyle devam
İlk adımı atmışsa yeterince çaba göstermiştir zaten, kalanını da kadın halletsin bi' zahmet :d
Hadi ordan, adımına adım almıştır
Benim icin oyle degil digerlerini bilemem 😀
Ya sen biii sus erkek
Hahaaa 😀Tamam sustum 🤪
Belki de sadece yeterince sevmiyordur çünkü seven bir adamın yapamayacağı şey yoktur
Yeterince istemiyordur aynen
Hepsinin ben a... Bi şey çıkmaz onlardan, ne değişirler ne gelişirler çok gerginim çok
Nolayi 🙄 yani konu yeterince gergin tabii amma djdj
Çaba ve erkek aynı cümlede daha ne olsun 😂😂😂
Hepsini Karadeniz'de batırma fikri çık aklımdan 😄
Doğru dedin, acaba bu saçmalıklara saçmalık eklenecek mi diye sordum dkfj
Bana gördüklerim bile çok geldi, almiiiyiimm 😂
Üff valla bulaşmasınlar bari, milletin psikologluk oğullarına tedavi verip duruyoruz dkfj
Kız manipülasyonu bu. Erkekler peşimden kossun ama ben hicbirisine bakmayayim düşüncesi var kızlarda, hep erkek yapsın dusuncesi, biz de mal degiliz sonuçta değer verene karsilik verene değer verilir
Aksine çok çaba veren ama karşılığını göremeyen o kişiyim 😂
Sizin probleminiz yanlış kadınlarda enerjinizi full kullanmanız
Bu söze tapılır 😁
Dimi evet
Ben artık güno tünoyu geçtim gün içinde sesi çıksın kafi 🤣erkek milleti işte dfff
Ya Günaydın mesajı yazmanın bile zor geldiği döneme denk geldik djfj sen yazsaydın deniyor 😅
Ben artık bunu normal görüyorum ilginç şekilde bundan üç dört sene önce yok günaydın neden yazmadı derdim. Sonra yaşım olgunlaşınca zaten bunu aramadım çünkü çağı biliyorum baya bir değişti. Eski sevenler o güzel atlara binip gittiler insanın pçne kaldk 🤣
Harfi harfine katılıyorum
Teşekkür canım keşke gönül ister ki kıymet bilseler. 🌺
🌸🤌
Sevdiklerine it gibi çabalıyorlar ancak sevmeyi de bilmiyorlar
Baştan 'yürümeyecekler' hiç sorun değil. Çabalamayacaksan açılmanın ne anlamı var
Cidden hepsi korkak
Facebookta önceden dürtme vardı ya, dürtüp dürtüp kayboluyorlar sjfj
😂😂😂
Köpek miyiz ya 😂
Şaka gibi bir zamanda yaşıyoruz sadece :D
Ama yaşıyoruz he hiç bir ciddiyet de yok 🤣
Yaşıyoruz dimi be, bazen beynim duruyor 🤦🏼♀️
O bende hiç çalışmıyor ya 😂
Çalıştırman gerekmiyor çünkü bu zamanda, sen de haklısın 😅
Çalıştırsak yolun sonu hapis 🤣
Katılıyorumm djdj
İlgisi olanın çabasıda olmalı nekadar ekmek o kadar köfte ndjdjd
Köfteye ekmek karıştırmayın artık yeto
Köfte kıymayla yapılır 🤦🏼♀️
Bak sinir etme beni :D
Sadece kıymaaa
🤝😒
Asla zor gelmiyor.. mesele takdir!
Gösterilen çabanın görülmemesi veya koçümsenmesi.
Küçümsemeyiz biz
Ve aleykümselam 😅
😅🤝
Çaba göstermiyorsa sevmiyordur, denklem basit ve erkekler düz mantık.
He oynaş oynaş sonra sevmiyorum de djfjs
Söyledikleri ile yaptıkları uyuşmuyorsa çoktan Yallah tazyik yapılmalı askskks ben mağaramda çok mutluyum erkek biraz çabalayacak
Aynıı, çabalamayan erkek mi olur jdkd katılıyorum sana
Ne demişler elde edemediğinin delisi elde ettiğinin nankörüdür çabalasın ben ona bol n’li yazarım asjsjsj
Dimi, biz zaten bayılırız atılan bir adıma koşarak cevap vermeye kdd
Dipnot hoşlaşılan beyden gelen adım asjsjsj
Ünlem ünlem ünlem dmck
Bence ilk adımı kadın atmalı
Ayrıca Prenses olsaydım Beyaz Atlı Prensesimi beklemezdim
Ya bırakın bu işleri
Bıraktık bekliyoruz 😃
Sosyetik şekil
Önümden çekil 😄🤞
😅😅
Hayatın bir rövanşı daha olmayacak bu yüzden çabalamak gerek.
Dimi evet
Tabii.. ama ağacın meyve vermesi zaman alır.
Bahçemde ne işin var :D
Sevabına 😅
Canı istemiyordur balım başka açıklaması olamazz
Hee o zaman saçma sapan hareketlere de girmesinler 😒
Uğraşmayı seven varlıklar değil. Varsa yoksa kadınlar hep fedakarlık yapsın.
Ahmaklar.
Çabasına karşılık alamamaktan korktukları için kolay olanı seçerler halbuki aşk cesuru sever korkak adam sevdiğini kadını hayal dünyasında cesur adam ise çabası ile yanında yaşatır
Gerçekten sevdiklerine karşı öyle değiller. Ben gördüm şoook oldum skdkd yani sapık gibi de değil tabi ama yılmadan bekleyen, adım atan gördüm. Sevmekle alakalı...
İyi akşamlar...
Afedersiniz adım atınca HAVALI oluyorsunuz da ondan...
Ben artık bıraktım ipin ucunu...
Yooo
E o zaman hadi buyur bakalım;
Selam Küçük Hanım 😇
Hayır ya ne alaka 😅
Hah... !!! Birde YOOOO diyo buyur 😡😡😤😤
Çünkü tahammül sınırlarımız azaldı saçma sapan kapris yapan kendini gök yüzündeki tek yıldız sanan kadınlar yüzünden bezdim ve artık ekstra çaba sarf etmiyoruz
Çoğu erkek için çaba zor çünkü reddedilmekten korkuyorlar, net sinyal alamayınca çekingenleşiyorlar, “cool ol” baskısıyla büyüyorlar ve duygusal becerileri gelişmemiş olabiliyor.
Buna değen kadınlara mücadele ediyorlar, biraz kategori meselesi. Günümüz şartlarında kadınların beklentileri değiştikçe erkeklerde doğal olarak anlayışını değiştirmiş durumda.
Çünkü çaba para gibidir doğru kullanmayı bilmediğin zaman zarara girmekle beraber elindekinden de olursun, o yüzden çaba göstermeden önce milyon kez düşünüyor artık her iki cins de.
Yorgunluktan karşılıklı olur bu işler
https://www.youtube.com/embed/-dN1EAI6TAwGerçekten sevmiyordur ya da karşısındaki kişiden de aynı ilgiyi bekliyordur
Hee kadın çabalasın diyorlar
Biz adım görsek koşarız zaten de
Ahaha 🤦🏼♀️😅
Erkek işte herşeyin temelinde ki sorun kesinlikle testesteron eksikliği eminim ama kanıtlayamam
Bir süre sonra çaba göstermekten sıkılıyorum. Karşısı elini taşın altına koymuyor her şeyi benden bekleyemez. Ben çabalıyorsam o da çabalamalı
İsteyen başlatır ya kadını erkeği kalmadı artık. Kadınlar da direkt çaba gösteriyor denilebilir
Neye çaba göstereceğime göre değişir
İlk önce sorgularım “Buna değer mi?”
Aynı anda birçok kişiyle flört ederken tek bir kişiye odaklanmaları zor oluyordur yoksa gerçekten isteyen seven çabalar.
Onlar her şeyi pratik kolay çabasız dümdüz yaşamak istiyorlar böyle ilk çağ insanları gibi. O yüzden zor geliyor
Kendi adıma konusuym kızlar çoğu şeylerin b o k u nu çıkardığı için ne eski hevesim var ne de tahammülüm
Onlara her şey zor geliyor ki
Yaşayan otlar jdjd
Şahsen en ufak hamlemde polise ihbar edilmekten çekindiğim için dışarıdaki hiçbir kıza yanaşmıyorum 😂
Bilmiyorum bende çok çabalıyorum ama onun umrunda degil
Sen niye çabalıyorsun kızım
Evliyim ama çaba yok eşimde
Hangi konuda
İlgi alaka sevgi yoruldum artık
Evlilikte daha zordur eminim. İlgi alaka sevgi yoksa ortada evlilik de olmamalı
Yok zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?