O kadar çaresizim ki dünden beridir ağlamaktan ilk defa kendimi böyle gördüm sizin bile kısılmış bir gıdım ses çıkmıyor ailemlede kavga ettim üstüne bir ben bunları hak edecek lan içim yanıyor canım yanıyor ben ona güvenmiştim neden yaptı bilen var mı 1 yıldır tanışıyoruz o kadar çaresiz hissediyorum ki hala şok'tan çıkamadım ona çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum bunu yapan 26 yaşinda bir adam hala inanamıyorum bana ben senin masumiyetini seviyorum seni sevdiğim için kıyamıyorum diyen adama bak
Böyle bir insan için ➡ üzülmeyin diyorum. Üsluba bakar mısınız, şaka gibi. Siz kendinize böyle birini mi layık görüyorsunuz 🤔bence vazgeçin. İçiniz rahatlayacaksa şayet sahte instagram açıp içinizde kalan her şeyi bir bir dökün. Yazın hatta " Senden kurtulduğum için sana ne kadar teşekkür etsem az. Senin gibi üslupsuz, Terbiyesiz biriyle olmazdı. Hadi yolun açık olsun, kendin gibilerle sen takıl. " Aynen bunu 👀 yaz engelle o okuyunca ve onun inadına mutlu ol, dünya o slağın etrafında dönmüyor ondan iyisi çıkar karşına. Dipnot : artık sözlere değil davranışa, çabaya bak biri girerse hayatına. Gidiyorsa bırak yolu açık olsun. 🥳❤
İnsanın gerçek karakteri iyi günde, normal günde değil krizlerde, kötü günde, menfaatler çatıştığında ortaya çıkar. Ayrılıklar ikili ilişkilerin doğasında var, insan gibi ilişki kurduğumuz gibi, insan gibi de ilişkileri sonlandırmayı bilmeliyiz.
Üslup ve tavır insanların en önemli meziyetlerinden biridir. Bu kişi iyi bir insan değil iyi bir insan olsa sana yazacağı; "Yaklaşık bir yıldır birlikteyiz ama ben mutlu değilim, ikimizden olacağını sanmıyorum ben bu ilişkiyi sonlandırmak istiyorum sana bundan sonra ki yaşamında mutluluklar dilerim" olmalıydı.
Bu kişi için üzülmen yanlış, kurtulduğuna sevinmelisin. İkili ilişkilerde kendini kaptırmadan önce tam tanımak çok önemlidir.
Mevlana der ki; "Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya Rahmet yağar!!! Hiç bir acı çektirenin yanına kalmaz. Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. Gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir... Edilen ah'lar bir zaman tutar. Çektirilen acı havada asılı kalmaz, Çektirenin başına düşer."
Sıkma canını seni sevse ve hak etse böyle davranmazdı.
1
9 Yorumla
Soran
6 ay
O kadar zoruma gidiyor ki ben çok güçlü bir kadın ağlamamak için kendimi zorda tutuyorum ama ben ona yaptığım hiç şey yapmadım yani hala güçlü durmaya çalışıyorum hala böyle bir şey yani acı çekmemeye çalışıyorum ama elimde değil
Oha oha, yavaş gelsin. Bunu sana yapabildiğini bildiği için yapıyor köpek! Narsist ruh hastası. Aynısını yapacaksın, aynısını. Bu tip için üzülüyorsan sen de aklını başına devşir.
Başta seni bahaneleriyle kandırmış cepte görmüş sonra Sana olan ilgisini kaybettiği için seni manipüle edip suçlu duruma düşürmüş sen kendini hatalı hisset diye ama tek amacı iletişimi kesmek. Sana tavsiye çok uzatma direk tamam seninle sohbet etmek güzeldi hoşçakal de neye uğradığını şaşırır umursamaz davran yani başta yazmasa bile bir süre sonra döner emin ol. Umarım o zaman affetmezsin
Brn senin ne kadar ymuşuşak konuşmana takıldım onun üslubuna karşılık. Şaka mı yapıyodn diyosun durmadan evet dese tamam canım dicek gibisin. Şöyle erkeklere ona muhtaç gibi davranmayın lütfen. Belli ki karaktersiz biri adam değilmiş.
0
3 Yorumla
Soran
6 ay
Çünkü seni hiç birakmicam diyip gül yüzlüm diyen bir adamdı nasıl inanaiyimki bunları diyecegine
Yorumda gördüm hiç buluşmamıssınız. Buluşmadan kimseyi gerçekten tanıyamazsın ayrıca bu gerçek bir ilişkide değildir Yakınında birini bulmulştur senden sıkılmıştır. Ayrıca gerçek kişiliği böyle demek ki iyi rol yapmş
Yok estağfurullah. Cidden iyi olsam sana psikolojik destek de verir bu süreci en güzel şekilde atlatman için direktiflerim de olurdu. Ama şu an elimden pek bir şey gelmeye bilir ve bana zararı olabilir
Az gururlu ol tak koluna başkasını umrunda değilmiş gibi poz at köpek gibi takılacak peşine yalvarma
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Bir topluluk beddua seansı yaptım ona bacısını bile ortaya koydum iki yakan bir araya gelmesi senin de kolun kanadın kırılsın dedim 2 gün sonra da bir tane adamla fotoğrafımı atarım