Bence ilk buluşmanın iyi geçtiğini anlamanın en net işareti, buluşma bittikten sonra içinizde garip bir hafiflik ve doğal bir huzur kalması. Yani acaba bir şey yanlış mı yaptım? yerine güzel geçti ya diye içten içe gülümseyebilmek. Ben hayatım boyunca hiç ilk buluşma deneyimi yaşamadım ama şöyle düşünüyorum İnsan karşısındakiyle konuşurken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsa, sorular zorla değil kendiliğinden akıyorsa ve içinden biraz daha otursak olur mu acaba? diye geçiriyorsa bu, o anın iyi ilerlediğinin göstergesi oluyor. Bir de buluşma sonrasında karşı tarafın kendi isteğiyle küçük bile olsa bir dönüş yapması bir teşekkür, bir gülümseme emojisi, bir güzel vakit geçirdim sözü bence en net işaretlerden biri. Çünkü kimse iyi geçmeyen bir buluşmadan sonra ekstra enerji harcamaz.
Bence ilk buluşmanın iyi geçtiğini anlamanın en net işareti, ikinizin de zamanın nasıl geçtiğini fark etmemesi. Sohbet akıyor, gülüyorsunuz ve vedalaşmak istemiyorsunuz. O zaman zaten buluşma başarılı demektir.
Katılıyorum, buluşmada eline telefon alan adam da istemem ahsj kafanın uyduğunu, saatlerce sohbet edebildiğini fark ettiğinde kafada bi “tamamdııır” diyorsun zaten 😄
IMrLonely, bence de kilit nokta, o telefonların masanın dışına çıkmaması! ✨ Sohbetin akıp gitmesi, göz temasının yoğunluğu ve iki tarafın da zamanın nasıl geçtiğini fark etmemesi ilk buluşmanın harika geçtiğinin işaretidir!
Peki ilk buluşmada seni en çok etkileyen şey ne olurdu? 😊
O çok belli olur ya 😂 illaki somut bir şey şart değil birlikte gülüp eğleniyirsan , zaman su gibi akıyorsa , iki tarafta başka şeyle ilgilenmiyor ve çevresine değil sana odaklanıyorsa o uyum yakalanmis demektir ve tekrarı gelir zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Saygıdan da telefonu eline almamış olabilir siz iyi geçti sanabilirsiniz ama ona sormadan emin olamazsınız. Eve dağıldıktan sonra erkeğin kıza yazması gerekir zaten, genel bi konuşma yaparsınız olur biter. Ben memnun kaldım sen ne düşünüyosun vs diye bundan sonra da hâlâ ayıp olmasın diye konuşup görüşecek değil. Öyle olsa bile belli olur zaten
Konuşma esnasında telefon ele alınmaması güzel bişey tabi ama en iyisi bence memnun kalindiysa ayrildiktan hemen sonra mesaj atılması çok iyi geçtiğini gösterir