İlk buluşmada yakın olmak istemedim diye böyle çirkinleşti

İlk buluşmada yakın olmak istemedim diye böyle çirkinleşti

numarani vermekle hata yapmissin onun derdi sen degilsin sadece tek dert ettigi vucudun bedenin seni yataga atabilmek icin her tuslara basmis yeterki agzindan bir evet kelimesi cıksın diye dusunmus hic uzatmadan ugrasmadan engelle gec boyle tiplerden uzak dur ileride basina birsey gelebilir dikkatli ol boyle sapık abaza g4v4t orspu cocuklari cok var aynisi benim basima da geliyor direkt engelliyorum itle kopekle hic ugrasmiyorum bile sende oyle yap ki senden faydalanmasinlar basini herzaman dik tut
ee amacı belli zaten ilk buluşmada asla ama asla yakın temas olmamalı.
Normal bir arkadaş gibi maks temas vedalaşıp selamlaşırken tokalaşmak olmalı.
Böylelerden uzak dur, seni eskort yerine koyuyor böyle tipler.
Dediğine baksana öpmeyip ellemiceksem neden para harcayayım sanaya getiriyor.
Bu tipler için ilk cinsel ilişki yaşadığınız an bitiyorsunuz. tekmeyi yiyorsunuz.
Tekme yemediniz mi? tersine gitmeniz yeterli direk en ufak bir tartışmada şutlarlar sizi.
Sana tüm samimiyetimle yazıyorum. Bu çocuğun tek ama tek amacı yatak. Herhangi bir sevgi arzusu yok. İlk buluşmada her insan gibi ufak bir heyecan olur ki o heycanda da biraz gergin olur. Hemen yakınlığa girmez giremez.
Buradaki mesajları yazan kişiler birbirlerini tanımıyor gibiler. Yani samaldan da olsa uzun bir vakit geçirmem işler. Birazcık tanınmış olsalar, bu sohbet olmazdı.
Ay tatlım, ilk buluşmada yakın olmak tamamen senin rahat olup olmamanla ilgili bir şey! Sen kendini rahat hissetmiyorsan, kimse seni zorlayamaz. Bu, senin sınırların ve sınırlarını koruyor olman en doğal hakkın. Eğer karşı taraf bu durumu anlamıyorsa, bu onların sorunu, senin değil. Kendine saygı duyan biri, senin duygularına ve sınırlarına da saygı duyar. Negative hissetmene hiç gerek yok. Sen harikasın ve birileri anlamıyorsa, onlar kaybeder! 💔💪
Cevap
18Cevap
Ben ilk buluşmada bir şey yaşamam.
Bu nasıl muhabbet ya 10 yaşında mısınız? Çekim varsa zaten öpüşülür bu şeyler spontane gelişir. Yok seni öpücem sana dokunacam tamam mı falan tamamen libidokiller. Akışına bırakmak lazım çocuk mâl. Sizden zaten olmazmış.
Erkekler belirli bir yaşa geldikten sonra fiziksel yakınlaşmanın olmadığı sevgililikleri zaman kaybı olarak görebiliyorlar. Beklentileri uygun bir dille anlatabilir ve birbirinizi kırmadan yolları ayırabilirdiniz. Seviye düşmüş.
Bunlar nasıl konuşmalar Allah aşkına hadi o davar küfür ediyor sen bundan sonra konuşmaya devam edip seviyesine neden düşüyorsun.
Neden öpüşmeye-sevişmeye üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz ki? Arkadaş mıyız sevgilimle tabi ki öpüşüp sevişicez. Bunlara psikolojik olarak blok çekmeyin. İstemezsiniz o ayrı tabi
bacım şu üslupla nasıl konustun bu kanka ya. Değer veren insan sınırlarına saygı duyar. istemiyorum demene bile gerek kalmadan sana bunu teklif etmeye çekinir kaybetmekten korktuğu için.
anladığım kadarıyla parası için yanaşmış bu ablamız , cocukta demiş ki beleşe yok öyle , bu ablamız da demiş ki , ben paranı yerim sadece , oda demiş ki hayır öyle bi dava yok , konu bu.
muhabbet baştan sona yanlış
bunlar hesapla kitapla olmuyor Allah ın kıvırcık marulu
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş soyledikleri her şey ona ithaf etmiş 😂 rezil yaa
Hahahahah aynen öyle :D
Yani 2 ergenin karşılıklı çirkinleşmesi bu yazışma. Başka bir şey değil. Daha sohbet etmeden konuştuğunuz mevzulara bak...
Böyle biri için soru açmaya bile değmez ki muhtemelen tipini falan beğeniyordun. Çabuk engelle şu cimri abazayı buna mı kaldın?
tekrar mı sordun hanımefendi soruyu. neyse Allah iyi insanlara denk getirsin inşallah
Yanlışlıkla sordum
çok kırıcı ve küfürlü konuşmuşsunuz ya birbirinize insanların böyle birbirine hakaret etmesi hiç hoş değil ama tabi yaşanmış bir kere diyecek bir şey yok
O konuştu dış görünüşüme maddi durumuma laf etti
bu maddi durum nedir ya? insanlarda çok para olunca ne değişiyor olmayanı hemen hor görmek mi lazım. ya da birisi zengin olabilir zengin diye hemen karşı tarafı kullanacak diye mi düşünmek lazım ben çok anlamıyorum. seviyorum geçiyor gerçi sevecek birini de bulamıyorum o ayrı.
Kadınlar embesillerii Para ilemi buluyor bilmiyorum
İğrenç bir muhabbet gerçekten doğru düzgün adam kalmadı artık mide bulandırıcı
Bu nasil bi konuşma mk öskdslsl ben olsam döverdim bunu varya bu konuşmalari anasi babasini bulur atardim bunlari ne kadar terbiyesiz ahlaksız birini yetiştirmişler görürdüler
Nereden denk geliyor nereden buluyorsun böyle adamları 😅😅
Ben anlamadım kim kimi zikememiş?
Bu konuşmanın gerçek olduğuna inanmıyorum. Zira parası olan kişiler kötü birisi dahi olsa şöyle bir üslup kullanmazlar. Uğraşmazlar yani. İhtiyaç yoktur bu tarz muhabbetlere.
@handeyl Bi cool lime ısmarladı onun da lafını yaptı eşek
Sonda kıvırcık marul demene baya güldüm, arkadaş fb arıyor galiba.. :)
Merak esiyorum bu kişiyle nerede tanıştınız
Bu flörtün mü sevgilin mi
Şaka mı bu muhabbet 😂
Tc kızı gene doğru tercihler yapıyor sffsfs
Sapikmis ucuz kurtuldun
Sarılma öpme olabilir.
O zaman önünüze gelene öptürün kendinizi södmsö
Yakın olmak güzel bir şey. Ama sana saygı duymalı
Dayanamazlar sana datlu ☺️🙈
nerden tanıştınız +18 arkadaşlık uygulamasından mı
O ne öyle ya
Bakire misin ki