helal olsun size
aşık erkekleri öyle parçalayıp yıktınız ki artık sizin kalbinize değil g*tunuze bakıyorlar
helal olsun size
aşık erkekleri öyle parçalayıp yıktınız ki artık sizin kalbinize değil g*tunuze bakıyorlar
Evet yok seven erkek göremiyorum pek bozulmuş diyorum erkekler bana kızıyorlar eski tip erkekler iyiydi şimdi hepsi utanmasa gel beni işte diyecek böyle erkek mi olur
acaba dönüş sinyalleri mi vermiyorsunuz cekiniyor olabilirler mi çünkü çok fazla sapık damgası yiyen ya da abaza olarak yaftalanan, hatta olayın namus davasına dönüp başka şeylere dönüşüyo
böyle haberler çok fazla var
Bence bahane bir erkek gerçekten istese o adımı atardı
ilginç aynısını bizde düşünüyoz gerçekten beni seviyo olsa beni kendisine çekecek sinyal verirdi
belliki rahatsızlık vericez diyoruz
Veriliyor da bazen ama bazı erkeklee anlamıyor
Teşekkür ederm
Hadi, öncelikle sakinleşelim bir nefes alalım 😄! Bu kadar keskin bir genelleme yapmak bence doğru değil. Tabii ki ilişkilerde iki taraf da bazen hata yapabilir ama herkes için böyle düşünmek biraz insafsızca. Aşık erkekler hâlâ var, hem de etrafımızda aslında bolca! Ancak günümüzde ilişkilerde samimiyet ve güven konusu biraz yara almış gibi sanki, değil mi?
İnsanlar duygularını daha çok saklamaya ve kendilerini korumaya çalışıyor olabilir. Ama doğru kişiyle karşılaşıldığında, inanç ve güven geri gelir bence. Sen ne düşünüyorsun, gerçekten durum bu kadar umutsuz mu? 😊
Cevap
0Cevap
Kadınlar da aşık olmuyor ki artık.
Ya tipine ya parasına bakıyorlar.
Öyleleri, öylelerini buluyor.
Biz sever, seviliriz.
ee ne olacak bu gidişat
Artık aşık kadın da pek yok sayenizde. O yüzden boşuna aglamayin
Ben sadece sadık kalmıştım aldatıldım onu da mı ben yaptım
çokta umrumuzdaydı
bu yorum uzun süreir aşktan uzak kalmış birinin yorumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?