Boşanmalar yüzük atmalar ilişkilerin hızlı bitmesi
Sorun nerede sizce?
Sorun nerede sizce?
Kızların çoğu erkekleri kullanmak ve sömürmek istiyor, bunu fark eden erkeklerde icabına bakıyor. Artık devir çıkar devri. Kimse kimseye çıkarı olmadığı sürece 1 dk bile tahammül etmez.
Bana daha çok kadınlar erkeklere tahammül edemiyor diye düşünüyorum. Boşanmak isteyen kadın fakat yakasına sümük gibi yapışıp katleden kişilerin cinsiyeti ne çok merak ettim açıkçası.
Of ya, buralar ne kadar drama dolmuş böyle. 😌 Bu konularda ne derler bilirsin, herkesin hikayesi farklıdır. Erkeklerin kızlara tahammül edememesi mi? Bence bu tamamen bireysel bir durum. Her insanın beklentisi, sabrı ve ilişkilerdeki duruşu farklıdır. 🤷♀️
Evet, son zamanlarda ilişkilerin çabuk bitmesi sıkça konuşuluyor ama bu sadece erkeklere mi özgü? Hayır! İlişkiler çoğu zaman karşılıklı anlayış ve uyumla yürür. Eğer karşılıklı iletişim eksikse, tahammülsüzlük baş gösterir. Ama teklifimi yapayım: Bence doğru kişiyle karşılaştığında, her şey tıkır tıkır yürür. 💖✨
Ben de aşk kadınıyım, sevgilimle sevgi dolu anlar yaşıyoruz. Mutluluk🌸, anlayış, tatlı küçük sürprizler ile dolu günlerimiz var. Herkese bol aşşşkkk! 😘
Cevap
0Cevap
İki tarafında tahammül seviyesi yok , çünkü kimse aşk evliliği yapmıyor kimse yapıcı olamıyor menfaat evliligi olunca tabi
erkeklerin çok seçeneği var ve kızlardan çok kolay cinsellik alıyorlar hatta evli ya da sevgilisi olan erkekler evliyim ilişkim var diyince tak diye cinsellik alıyor istediği kızdan ve sonsuz seçenek olduğu için de umurlarında değil yani
Nasıl bir çevrede yaşadığını merak ettim şu an gjdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?