Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olur tabi ilişkiyi bitirmek ani olmuyor ki bazen 1 sene boyunca aklında ayrılık oluyor cesaret ettiğin an bitiriyorsun mesela, o yeni bir ilişkiye yeni bir aşka çok hazırdır emin ol
Bence olmaz çünkü onu unutmak için senle sevgili olmuştur ve şey diye düşünmüştür ulan kızmı yok bana diye
İlişkinin yeni bitmesi bazen kişiyi şöyle bir sallayıp kendine getirir, bazen de tam bir kafa karışıklığı yaratır. 4 yıl uzun bir süre ve duyguların oturması zaman alabilir. Eğer bu kişi eski ilişkisinden duygusal olarak sıyrılmış, kendisiyle barışmışsa tabii ki olur! Ama unutma, aceleye gelen şeyler genelde pek sağlıklı olmaz.
Ben "Evet" diyorum çünkü bir insanın eski ilişkisiyle hesaplaşmasını tamamladıktan sonra yeniliklere hazır olabileceğine inanıyorum. Peki senin bu konuda içini rahatlatacak şey ne olurdu? ❤️🌿
Cevap
24Cevap
Hayır olmaz.. İlişkisi yeni bitmiş birinin aklı karışık olur. Kafa karışıklığıda sağlıklı bir ilişki olmasını engeller..
İlişkisi yeni bitmişse olmaz
Yanlışlıkla hayır a tıkladım olmaz mı o da sıkılmıştır belki neden olmasın belki o da istiyor olabilir olamaz mı olabilir olmayacak diye bir şey yok
Yeni bir ilişkiden çıkmış birisiyle sağlıklı ilişki yaşanmaz
Olmaz yeni çıkmış ilişkiden hemen başka birine yöneliyorsa zaten orada bir boşluk doldurma yara bandı olma ihtimalleri artar
Yeni bitmiş ilişkisini sen nereden biliyorsun 🤔 ya sen onları ayırdın ya da o erkeğin ikinci planıydın cevap çok basit
Tabi ki olmaz yara bandı olarak kullanılmak istemiyorsan uzak dur
Kim bitirmis. Erkek bitirmisse ve soyle degilse , bazen ayrilip pesimden kossuncular oluyor , erkek o mantikta ayrilmissa eger kafasi karısık olur. Ama olgun sekilde ayrilmislarsa olabilir.
aşko olmaz, neden?
eninde sonunda kürkçü dükkanı… anlarsın ya.
Belki kafasında bitireli çok olmuştur ama nihayetinde o bu riske değer mi onu sormalısın kendine?
Olur neden olmasın? ilişki yaşamak bi kara leke değil ki?
Olmaz kesinkle boşlukta ve sıgınacak liman arıyor. o liman sen olma
Her ilişki aynı degil
Bazı ilişkiler boş yere uzun sürer
Gayet te oluyor 11 sene ilişkisi biten erkek yeniden ciddi birini aldı hayatına çok da iyi aylar geçiyor
Kesinlikle olmaz seni yarabandi yerine kullanip yarasi iyilesince ya da kizla tekrar barisinca senden ayrilacak
O kişi eğer ayrıldığı kişiyi çok seviyorsa üstelik yeni ayrılmışa olmaz
Oha aw evlenip boşanmış gibi
Olmaz
Aklın varsa uzak dur
Hayır yaşanmaz aklı hep eski kızdadır
Kımsenın yara bantı olmayın.
Hoş geldin yarabandı bebek
Yara bandı olursun
Olmaz, aklı karışıktır onun.
Oluyormuş yapıyorlar Allah'ın cezaları
olmaz elbette
Duruma göre değişir derim.