Valla bir işi olsun da, hiç fark etmez ne kadar kazandığı. Kimin ne olacağını bilemeyiz, asgari ücret alanı küçümseyecek halımız yoktur. İşsiz ve çabasız biriyle olamam ama azıcık maaş için bile çabalayan erkek candır.
Ortadoğu ülkelerini ve Türkiye şartlarında Herkes nasıl olduğunu unutuyor galiba bu devirde Kim kim e yüksek maaş verir farklı iş yaptıranlara Veya zengin olanların akıbetleri az çok melidir Burası bir Amerika Kanada Avrupa veya Japonya gibi gelişmiş yerler değil Maalesef O yüzden hadi ülkemizi ele alalım 80 milyon insan Varsa bunun en az 70 milyonu ve Asgari ücretli kaldı ki ekonomimiz zaten iyi değil o yüzden böyle fazla beklentiye girmek bana göre yanlış olduğunu düşünüyorum Çünkü kimse kimseyi hak ettiği maaşı bu devirde vermiyor maalesef
He bir de durumun tam tersine düşünelim Hadi dediğiniz gibi çok yüksek maaşlı bir kadın veya erkek düşün adamlar yüksek maaş alınca illaki paranın gücü o kişinin kişiliğini ele geçiriyor ve dolayısıyla paranın gücüne inanmaya başlıyor yani etrafında kimseyi görmek istemiyor Bence paramla her şeyi yaparım algısı oluşturuyor çünkü onlar da davalarında haklı adamın cebinde parası varsa birine ihtiyaç duyar mı farklı anlamlarda ihtiyaç duyar Evet onu da burada söylemek istemiyorum Anlayan anladı O yüzden her şeyin normal olmalı bu hatta Zaten evlilik denen kurum Şu an için bitti maalesef
Asgari ücretle çalışan biriyle beraber olur muyum Zaten olurum ki Türkiye şartlarına aşırı zengin holding sahibi bir kız gelip de benimle evlenecek hali yok
Her ne kadar paranın değil adamlığın önemli olduğunu düşünsem de maalesef sadece aşk yetmiyor hayat artık çok pahalı ilişki yürütmek de sadece duyguyla olmuyor Karakter elbette ilk sırada ama belli bir maddi düzenin olması da önemli cünkü iki insanın huzurlu olması geleceğe güvenle bakması için hem sevgi hem de biraz ekonomik denge şart
Bu tamamen senin kişisel değerlerin ve hayata bakış açına bağlı bir durum aslında. 😊 Maddi durum, bir insanın karakterini, sevgisini ya da yaşamına kattığı değeri belirlemez. İki kişi birbirini anladığında, destek olduğunda ve ortak bir gelecek inşa etmeye motive olduğunda bu çok daha önemli bir şeydir bence. 🌸 Önyargılardan uzak, kalbine kulak ver derim! 💛
Ama Ortadoğu ülkelerinde yaşadığınızı hatırlatmak isterim güzel insanlar Zira Ortadoğu ülkelerinde yüksek maaş almayı geçtim zengin insanların akıbetleri yüzde 95 belli 😊
Hemcinsim sonuçta isine degil hislerine duygularina katakterine tavirlarina bakiyorum çalismasada olur ama. kendi ayaklari üstünde duran biriysede takdir ederim
Ben asgari ücretle çalışan biriyle olurum çünkü benim için önemli olan kazandığı para değil, karakteri, yaklaşımı ve ilişkiye nasıl emek verdiği; para zamanla değişir ama insanın kalitesi değişmez, yeter ki sorumluluk sahibi olsun, bana değer versin ve birlikte omuz omuza yürüyebilelim; hayat zaten iki kişinin ortak düzen kurmasıyla kolaylaşıyor, tek başına yüksek maaş hiçbir şey ifade etmiyor.
Hayrola maaşlı birisiyle mi evleniyoruz? Evet devirde ekonomi sıkıntısı var 2018'den beri. Asgari alıyorsa da benim için bir şey değişmiyor, en azından çalışıp çaba ediyor olması yeter bana.
Neden olmasın. Karşılıklı yaşanacak sevginin değerini para mı belirler. ya da gideceğiniz yerlere , harcanacak şeylere göre mi sevmek veya mutlu olmak doğru olandır. Eğer paraya göre tercihlerini yapıyorsan sevgine ve kendine bedel veya fiyat biçtin demektir.
Basbakandan asagisini kabul etmiyorum. Basbakanlik kaldirildigi icinde maalesef muzmin bekarim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Asgarinin 10 katını alsa bile önce sevmem gerekiyor ayrıca kızlar beraber olmaz diyenler, o zaman bu asgari ucret alan kasiyer garsonlar erkeklerle mi berabermiss kigggg ben kız sanıyordum aydınlattıgınız icin tenkss
Ben asgari ücretten fazla alıyor e haliyle karşımdaki de bir erkek olduğu için benden de fazla almasi daha uygun olur bu şekilde anlaşmamız da kolay olur
Olmam. Kaliteli yaşam ve çocuklarımızın geleceğini inşaa etmek için ikimizin de aynı veya birbirine yakın maaş alması gerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Arkadaşlar fark ettiniz mi kızların kadınların çoğu olmaz diyo ama erkekler hepsi hemen hemen olur yani bu da demek oluyor ki bu zamanın kadınları beş kuruş değmez para gözler çoğu