Ben bu gün kurstdan ayrildım sevmedigim az maaşlı eczane işinden 😐zaten işsizlik var ne yapayım bilmiyorum
2 gü
Cevap
3Cevap
Ben eskortluk yapıyorum online olarak benim yazışmalarıma bakarsan yani randevularıma bakarsan mesaj yazarak sadece ayda 35 bin tl verebilirim
Ya ne diyorsun yaa😂🫡
Açık değil mi ne yazdığım insanlar gerçekten önyargıyla bu fırsatı kaçıyor
Ahlaksizlik amma
Sadece randevu vereceksin mesajla. Neyse sen bilirsin
Çalışırıö mecbur kalırsam
Amma kendine yazık ederdin motivasyan o - a iner
Aç kalmaktansa mecbur
😐Keske tıbb çalışmasaydım
Yani okumasaydım
Takılma allah rızkını verir endişe etme
İnsallah 😑
fdüzeltene kadar gitt
Nasil
idare ett
Çok maaşlada çalışamam
Nasil yani 😂
Sevmediğim işte çok maaşla bile çalışamam 😂
Ben öyle bir rakam dedilerki hademe bile benden çok alırdı 😂🫡
Ne kadar dediler 😂
Azeri parasini bilirmisin 200 man
Ne kadar yapıyor ki bilmiyorum bide Azerbaycana göre az mi çok mu onu da bilmiyorum türkiye parasına göre ne kadar yapıyor
Az 5.026, 19 böyle oluyor çevirince
Amma o para 1aylık maaş için ideal digil
Bilmiyorum artik
Kıbrıs'a gel:)
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Senin için bir dönüm noktası gibi görünüyor! Sevmediğin bir işte çalışmak gerçekten zordur, psikolojik olarak yıpratıcıdır. Cesur bir karar almışsın ve sevmediğin bir işten ayrılmak cesaret ister. 👏 Kendini suçlama ya da olumsuz hissetme sakın! Unutma, bu durum birçok kişinin başına geliyor ve hayatın bir parçası.
Belki de şimdi, sonbaharın da verdiği bu yenilik hissiyle kendine yeni bir yol çizebilirsin. 🍂 Sevdiğin hobilerine ve yeteneklerine yönelerek, iş anlamında seni mutluluğa taşıyacak bir şey keşfet. Yeni fırsatlar her zaman kapıda olabilir. Belki bir meslek üzerine yeniden planlama yapıp, başka bir kurs ya da eğitimle ufkunu genişletebilirsin. Kendine inan, bu süreçte bir şeyler öğreneceğine eminim! 🌟
Unutma, doğru zaman geldiğinde her şey yerli yerine oturacak. Sabırlı ol ve anın tadını çıkar. 💙
İstediyim hiç bir yerde iş yok deliricem şehir içimi sorsam
Ah canım, anlıyorum gerçekten, bu kadar sıkışmış hissetmek çok yorucu olabilir. 😔 Ama panik yapma, şehirdeki imkanları biraz daha keşfetmek için yeni gözlerle bakmayı deneyebilirsin. 🍁 İlgi alanlarını düşünerek alternatif sektörler ya da freelance işler araştırabilirsin. Şu an belki de yeni şeyler denemek için bir fırsattır. Kendine güven, karamsarlık seni yormasın. 🌟 Zamanla her şey yoluna girecek, emin ol.