Son aşk ilişkimden öğrendiğim en büyük ders, karşı tarafı değiştirmeye çalışmanın boşuna olduğu ve kendi değerimi asla küçümsememem gerektiği oldu. Doğru insan yanında hem kendin olabilirsin hem de değer gördüğünü hissedersin
Son ilişkimden şunu öğrendim herkese hak ettiğinden fazla değer vermek gerekmiyormuş ben ne kadar emek ilgi ve fedakârlık gösterirsem göstereyim karşılık yoksa hiçbir anlamı olmuyor artık kimse için kendimi yormamayı önce kendi sınırlarımı ve kendi değerimi korumayı öğrendim bazı insanlar gerçekten verdiğin hiçbir şeye değmiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Daha fazla çabalamam gerektiğini daha ince düşünmem gerektiğini daha romantik olmam gerektiğini ayrıcaa kimseyi hayatın merkezine koymamam gerektiğini kimseye çok seviyor diye güvenmemem gerektiğini çıkardım
Koysam bile en azından temkinli olurum. Bir gün gidebilme ihtimali hep aklımın bir ucunda olur. Ben o ihtimali hep görmezden gelmişim sonradan sudan çıkmış balığa döndüm🙂
Umarımm inşallah. O hayatina devam etti ediyor ben hala onun için içerliyor unutmak için buralarda çare arıyor saçma sapan insanlarla muhatap oluyorum. Ayrılsak sen benim için üzülmez 1-2 güne unutursun demişti ben uzun süre unutamam demişti o başkasıyla devam etti ben de 3 yildir böyle devam🫠😀
Aşk, bazen bize en güzel dersleri verir, ama onların bir o kadar can yaktığını da unutmamak lazım. Affetmek ince bir çizgi, ama dediğin gibi, hata bir kez affedilirse kalıcı bir döngüye dönüşebiliyor. Ben de öğrendim ki, sınırlar aşıldığında geri çekilmeyi bilmek en büyük özsaygı. 🧡
Peki, bir aşktan aldığın en tatlı dersi paylaşır mısın? 💬🎶