Yaşadığın son ilişkin sana neler kattı ya da kaybettirdi? Bir daha asla eskisi gibi olmam ya da yapmam dediğin neler var?

Yaşadığın son ilişkin sana neler kattı ya da kaybettirdi? Bir daha asla eskisi gibi olmam ya da yapmam dediğin neler var?
Kendim gibi oldum aldığım bir ders varsa o da kimseye ikinci üçüncü beşinci şansı falan vermeyeceksin. Yoksa kişi seni kaybettiğini hiçbir zaman anlamıyor
Kendimi bu duygulardan korumak için ördüğüm duvarları aşmamam gerektiğini.
Aynı şekilde kendine duvar örmüş birinin sınırlarını zorlamamam gerektiğini.
Benim için hiç sorun olmayacak şeylerin bir başkası için sorun olabileceğini ve bu sorunları düzeltemeyeceğimi.
Sevginin tek taraflı çaba ile yürümeyeceğini, tam bu noktada acımasız ve bencil olmam gerektiğini.
Çok güçlü olduğumu unutmamam gerektiğini.
Sırf kalbim attı diye diğer eksileri görmezden gelmemem gerektiğini anladım.
Benim de bir kalbim varmış, ben de heyecanlanabiliyormuşum bunu da anlamış oldum bu yüzden yaşadıklarımdan pişman değilim.
Çıkardığım derslerimi tecrübe olarak heybeme koydum arada açıp okuyup tazelemek için...
Geçmiş nadiren istediğimiz gibidir, gelecek ise muallakta..
Gelecekte istediğimiz şeyleri yaşamak dileğiyle diyeyim o zaman.
Olumsuz bazı özelliklerimin karşı tarafı nasıl etkilediğini görmüş oldum, mesafe ilişkisinin bana göre olmadığını gördüm 🤔
Onun dışında kimseye fazla değer verilmemesi falan demicem çünkü değer verdiğim kadar değer de gördüm. Güzel bir deneyimdi her şeyiyle👍
Cevap
2Cevap
Hiç ilişkim olmadı.
İlişkiye başlamadan mantıklı düşünmek de gerektiğini öğretti
Kötü konuşmaya gerek ama nasıl biri istemediğimden emin oldum
Bir süre ilişki
Kimseye bir daha şans verme insanlar nankör
Alkol alan birisini iyice tanımadan fazla yakınlaşma
asla kendinden taviz vermemeyi
İnsanlara artık fazla tolere etmemeyi öğrendim
bazı ilişkilerin tanımı olmuyo muş
Her ilişkiden mutlu çıktım